Merel

Echt een hele rust

Het is nu 3 weken geleden dat ik bij jou de sos heb gedaan …
Wat heb ik veel geleerd! Allereerst veel over het (energetische) ontstaan van “alles” … de theorie die je ons hebt geleerd over de Bron, de verschillende universums… is heel erg interessant en ook voelbaar in de oefeningen en meditaties die we veelvuldig hebben gedaan. De film die we hebben gezien van Caroline Cory maakt nog steeds indruk, mijn zoontje van 6 heeft ‘m nu ook gezien. Ook al je praktische informatie over het nieuwe aardegrid en hoe we hierop kunnen afstemmen pas ik nog dagelijks toe. De afleidingen zijn enorm en nu weten dat er een verbinding te maken is die werkelijk anders voelt, is echt een hele rust.

Ik zat al maanden goed vast in mijn leven, (na een shockerende gebeurtenis), na een telefonisch consult heb je me er “zo” doorheen gesleept. Het was voor mij echt thuiskomen om iemand te spreken, voelen, werken op een manier waarop ik me helemaal gezien voelde (op alle lagen van mijn zijn). Dat niet alleen … de veranderingen die je hebt bewerkstelligd met de zip-methode zijn nog steeds (en dat is nu al bijna twee maanden geleden) voelbaar. Ik sta echt anders nu in de zeer moeilijke situatie waar ik me echt slachtoffer van voelde. Nu sta ik er neutraal in, ik kan weer verder met mijn leven en een nieuwe liefde eindelijk toelaten en van genieten.

De zip-methode heb je ons geleerd tijdens de SOS en is meteen praktisch toepasbaar in mijn dagelijks leven en in mijn werk met mijn cliënten. Zo heb ik bv gezipt op mijn hooggevoeligheid: de wereld overvalt me met regelmaat nog steeds, ik zag de buitenwereld op diep niveau als een bedreiging, en ik had altijd veel hersteltijd nodig. Nu sta ik ook hier neutraler in: ik voel me niet meer bedreigd, mijn hersteltijd is veel korter en ik ervaar veel minder stress.
De meditaties die we via je website kunnen luisteren helpen heel goed om connected te blijven en ik doe ze graag.

Ik kan iedereen die bewuster wil worden, het heft weer in eigen handen wil nemen en vrijwel permanent in een hoge trilling wil komen ( lees: je lekker in balans met jezelf voelen zonder alles van anderen te veel aan te trekken ), die mooie andere mensen wil tegenkomen, er echt voor wil gáán… etc etc.…de sos of een andere training of een telefonisch consult echt aanraden.

Ik ben dankzij jou weer Thuis bij Mezelf. En mijn kinderen hebben weer een stralende moeder terug!

liefs Merel