Deze pagina is opgesteld om je op verschillende manieren te ondersteunen
in de situatie waar jij je in bevind. 

 

 

Er komen nieuwe veel hogere frequenties naar de planeet. Die trillingen kunnen zeer intens zijn voor het lichaam, om te absorberen. Deze sterkere frequenties luiden de geleidelijke verschuiving in van ons vertrouwde maar dichte 3D-bestaan naar een manier van leven gevuld met groter Licht en al de grootsheid die dat met zich meebrengt.
In de meditatie die wij laatst in de Claritas Healing Cursus deden kregen we een prachtige licht kalibratie om ons te ondersteunen de nieuwe hogere frequenties en downloads te kunnen ontvangen en te verwerken.
Het is een korte meditatie die ik deed met een groep die bekend is met mijn werkwijze. Dus gebruik ik misschien termen die je niet gewend bent. Het was ook niet bedoeld om het buiten de cursus te delen. Maar dit is zo belangrijk dat ik je dit niet wilde ontzeggen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van meer inzichten en informatie die ik in deze tijd ontvang? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en klik hier!


Calribratie voor het ontvangen van de Nieuwe Hoge trilling
17:23 min

 

De volgende meditaties zijn algemeen

 

Om je te ondersteunen hier een korte meditatie om je te verbinden met de Bron
9:14 min

 

Korte healing blokkade opruimen met Vimmen (Vraag en intentie methode)

5:54 min

 

Ken jij mijn youtube kanaal al?
Daar vind je heel veel actuele meditaties om je trilling te verhogen, je los te koppelen van het collectief en je te ondersteunen in deze tijd. Kijk dan op https://www.youtube.com/results?search_query=hyacintha+kraidy

Korte helende “Meditatie” om angst, stress, verwarring los te laten om weer in je kracht te komen

 

 

 

 

Deze meditatie met muziek verhoogt je trilling, brengt hoge helende energie en bewustzijn, ondersteunt je verbinding met de Bron en je Hoger Zelf en activeert je zelf-genezend en zelfherstellend vermogen.