Willemijn

Schepper of Slachtoffer

De tijd dat ik me aanmeldde voelde ik al wel dat dit een bijzondere 3 dagen zou gaan worden. Er is veel ingevoeld voor de dag begon, althans zo heb ik het ervaren. De driedaagse is zoveel meer dan wat er op de site van Claritas Essentiae vermeld wordt. De informatie die in deze drie dagen zit is zoveel en zo van mooie Goddelijke informatie waar je ook echt iets mee kan.

Voor mijn bezoek naar Mennerode toe en dat de vrijdag begon heb ik vele sessies beluisterd om me brein klaar te maken voor alles wat zou gaan komen. Het wonderlijke is dat ik kon nimmer goed visualiseren en gaande weg werd dat helderder. Al is voelen ook voldoende, het werkt toch bij de juiste intentie en focus. Ik geloof de tweede dag, tijdens een meditatie zou er paars licht door ons heen stromen en dat zou in aanraking komen met je cellen veranderen in zilver. Nog voor ik het wist was ik totaal zilver. Het ging razendsnel!

Hoe ik me voel?
Ken je de film the Trumanshow waarin niets is wat het lijkt. Ken je het niet, de moeite waard om te bekijken. De film laat in het klein zien wat wij in het groot beleven, voelen, ervaren. Zo voelde ik me voor de drie daagse. In een grote Trumanshow. In de drie daagse werd me duidelijk de film the Matrix. Je komt voor de keus te staan of de blauwe pil te nemen en de Trumanshow verder te beleven, of voor een rode pil te gaan en uitkomen in wonderland waarin je eerst in een Rabbit hole valt. Dat gevoel, waar Neo in de film voor kiest, dat gevoel ervaar ik. Hij kiest voor rood en raakt dan gedesoriënteerd en gedesillusioneerd. In dit stuk zit ik op dit moment terwijl dit verhaaltje wordt beschreven.

Tijdens de cursus leer je zoveel mooie gereedschappen die je meekrijgt om in de praktijk in beweging te zetten. Via mijn Yoga Studio kwam ik op de pagina van Hyacintha terecht en zo ook van Caroline Cory. Ik voelde na zoeken wat bij zou passen, dat dit het is. Zo puur, zo zuiver en meteen de hoge trillingsfrequentie voelen. Zo kwam ik ook Hyacintha via de studio tegen. Ik voelde, dit is goed.

De ZIPtechniek leren was iets wat me heel erg aantrok, naast de Energetische EHBO en andere prachtige elementen. Bij de uitleg van de ZIP voelde ik, dit is een heel krachtig en bijzonder cadeau dat is geschept, gecreëerd. Ik ervaar het ook echt als een groot cadeau. Daar is geen woord voor. Hoe kan ik de dagen omschrijven? Voor elke groep, persoon is het anders daar dit een Eenheid in groep was. Homogeen. Het is meer als een warm bad. Naast heel veel informatie die Hyacintha geeft samen met Luc die er niet onder doet en andere, is er ook veel lachen, luchtigheid en humor. Haar humor is geniaal en een groot feest.

Wil je de nieuwe paradigma gaan leven, voelen, ervaren, zien. Dan raadt ik je deze drie dagen absoluut aan. Ben je eigen co-creatie. Voor mij een en al dankbaarheid dat dit er is en ik op mijn weg ben tegengekomen.

Zoals ik healingen noem, yoga en ook dit het is een Liefdeswellness voor je hele wezen, je hele zijn. Woorden tekort en diepe buiging voor Hyacintha, Luc en de hele, hele groep, fantastisch dat ik hier onderdeel van mocht zijn. Love is what i feel for all of you. ♥

Allerliefs en zegening,
Willemijn