klik hier om het interview te beluisteren

Lees HIER een korte samenvatting van de bespreking tussen Dr. Mattias Desmet, docent Massavormingspsychose; 
Dr. Robert Malone, de uitvinder van het mRNA-vaccin; en Dr. Peter McCullough, de meest gepubliceerde cardio-renale arts in de wereldgeschiedenis.

Psychologische dwangkaart

Voor een groot deel worden wij geleefd door onze onbewuste programma’s  en belemmerende overtuigingen. Daarbij zitten wij in een spel van macht en manipulatie wat zich al 200.000 jaar afspeelt hier op aarde. Wij worden beïnvloed door psychologische methodes: het langdurig continue herhalen van dezelfde zinnen, het inwerken op schuldgevoel, bedreigingen die angst en wanhoop opwekken, het creëren  van verdeeldheid, vernedering en kleinering en ons overladen met verwarrende tegenstrijdigheden. Allemaal manieren om ons langzaamaan te breken.  Door programma’s en patronen die dit dit in stand houden op te heffen, kunnen wij ons loskoppelen van dit systeem. Zodoende kunnen wij ons herinneren wie wij werkelijk zijn en ons niet meer mee laten slepen in dit spel.

Door het opheffen van programma’s, belemmerende overtuigingen en patronen, kunnen wij ons loskoppelen van het spel van macht en manipulatie welke   ons al 200.000 jaar gevangen houden.

Jij de onwetende tovenaar

Jij, Onwetende Tovenaar laat zien hoe wij onze realiteit creëren en de tegenwerking die er is. Het vertelt over het Goddelijke reddingsplan, dat in 2012 in werking is getreden, waardoor wij verder kunnen evolueren.

Klik hier om de bijpassende meditatie aan te schaffen en te beluisteren

In deze meditatie hef je blokkades in je lichaam op om in totale verbinding met je Hoger Zelf te komen en makkelijker downloads te ontvangen. Er is speciale aandacht voor de pijnappelklier, hyppocampus, amygdala en het hele zenuwstelsel.

Loskoppelen van gekke machines

In deze meditatie maak je je los van hele specifieke collectieve inmenging in onze energie, waardoor we allerlei klachten kunnen hebben. Een pak van blauw licht en een bol van gouden licht van de Bron herstelt je cellen,versterkt je en brengt balans.

Ontsnappen uit de matrix.

In deze bijzondere tijd hebben we de kans om ons los te maken uit manipulatieve programma’s van bijvoorbeeld schuld en schaamte, angst en minderwaardigheid. Dit doe je door deze programma’s in jezelf te erkennen en op te ruimen, door je verbinding met de Bron te herstellen en te herinneren wie je werkelijk bent. Hiermee help je ook het collectieve bewustzijn te evolueren.

Rebelse Engelen

Rebelse Engelen zijn wezens die de aarde en de mensheid helpen met de shift van het Goddelijk Plan. Zij voelen zich vaak schuldig, schaamtevol en buitengesloten door een eerder gemaakte keuze. Zij mogen loskomen van hun eigen oordeel over zichzelf en vol vertrouwen hun missie op aarde volbrengen.

klik hier om de bijpassende meditatie aan te schaffen en te beluisteren

Deze healing is gericht op het ongedaan maken van oude contracten, het wissen van programma’s van schuld, schaamte en falen en het openen van een nieuwe verbinding van liefde, creatiekracht en vreugde.

Voorbij de illusie van de matrix

Wij als vissen worden gebruikt als voer voor de machthebbers, de haaien in de wereld. Wanneer je dit beseft en weet hoe dit gebeurt, dan kun je je hiervan losmaken. In werkelijkheid zijn wij, als krachtige scheppers, een bedreiging voor de haaien. Dit besef en het loskoppelen van het veld van macht en onderdrukking is noodzakelijk om de shift te helpen maken naar een nieuwe wereld. 

NB: de aankondigingen  in deze video zijn niet meer van toepassing!

Tussendoortje meditatie

In deze diepe meditatie gaat het om kiezen en loslaten. De meditatie biedt je de kans om je diepste angsten los te laten. Bijvoorbeeld angst om alles wat je hebt los te laten en ook om je dierbaren los te moeten laten. Wat overblijft is je ziel en je verbinding met de Bron. De liefde van de Goddelijke moeder helpt je bij de sprong voorbij het ego naar totale overgave en vertrouwen.

NB: de aankondigingen  in deze video zijn niet meer van toepassing!

Meditatie loskoppelen van het collectief

Door middel van een nulpunt maak je het energieveld van een te kiezen ruimte in je huis en je eigen veld schoon. Via een koepel van kristallijnen structuur koppel je je los van het collectieve veld van angst. Iedereen die daar komt, krijgt een energetische douche. Je vult je longen met energetische zuurstof van de Bron en activeert je Goddelijke blauwdruk en je immuunsysteem.

NB: de aankondigingen  in deze video zijn niet meer van toepassing!