Corona update

Inzichten en tips om deze tijd veilig door te komen

Mijn persoonlijke visie, inzichten en tips

Ik deel hier enige van mijn inzichten. Dit zijn mijn persoonlijke inzichten die vast niet overeenkomen met allerlei virologen of wetenschappers. Doe er maar mee wat goed voor je voelt. Als het niet resoneert, leg je het gewoon naast je neer. En anders kun jij wellicht er je voordeel mee doen.

Corona door mensen gemaakt?

Voor mij is deze virus zeker gemaakt. Niet alleen in de laboratoria en onder een microscoop, maar ook elektromagnetisch en via golven. Ik hang geen conspiracy-theorie aan – er zijn er namelijk heel veel -, maar ik vertel je alleen wat ik merk.

Haarp, elektromechanische beïnvloeding en angst

Ik merk dat de HAARP en satellieten bepaalde informatie in elektromagnetische golven overbrengen. Zoals nu heel veel mensen golven gebruiken om informatie te zenden naar specifieke mensen (in therapie wordt dit al jaren ingezet), kun je ook geavanceerde technieken gebruiken om heel doelgericht en specifiek iets te sturen.

Ik voel heel sterk dat het elektromagnetische veld dat door de Haarp en satellieten is gevormd het collectief ‘besmette’. Hierdoor ontstond een onbewuste angstgolf. Angst is een bepaalde energie die een prachtige drager en versterker is van deze elektromagnetische informatie.
Traditionele voodoo beoefenaren lieten hun slachtoffers weten dat er aan hen ‘gewerkt’ werd. De angst van die persoon werkt als een prachtige bedding voor een geslaagd ritueel.
Dit is precies hetzelfde.
Ondertussen zijn we twee jaar verder en de angst psychose is mooi uitgerold volgens het boekje.
Letterlijk het boekje van Albert Biderman – The Manipulation of Human Behavior. Daarin legt Biderman uit hoe je mensen kunt ‘martelen’ zonder hen aan te raken. Amnesty International publiceerde in 1994  een samenvatting van de nodige stappen. Wellicht dat je het herkent.

Kijk maar naar de uitleg dat ik hier geef.

Ik heb een aparte pagina waar dit een team van deskundige de kracht van massahypnose bespreken. Kijk hier

Virus kopieert elektromagnetische informatie uit het veld

Wij hebben allemaal 1,5 triljard micro-organismen in ons lijf. En de corona lijkt op de Herpes die je ook al in je hebt. En ik neem waar dat je eigen virus de elektromechanische informatie uit de ether overneemt. En daar reageert je immuunsysteem op. Dus vooral de “aanleg” voor het virus en het overnemen van elektromagnetische informatie zijn de factor waardoor je ziek kunt worden. Veel minder de “mens-op-mens-besmetting”.
Je vind hier meer over op de speciale pagina Claritas-Goud-In-Handen.nl  In verschillende delen leg ik mijn medische en spirituele visie uit. Dit is wel anders dan wat je doorgaans zult tegenkomen.
Voor persvrijheid moet je je eerst registreren en dan inloggen.

Bechamp en Pasteur
Er zijn twee stromingen wanneer we kijken naar ziekte. We hebben de aanhangers van Bechamp die gelooft dat omgeving de oorzaak is van ziekte en we hebben Pasteur die zegt dat micro-organisme de oorzaak is van ziekte. En ik denk dat ze beiden gelijk hebben. Er zijn wel virussen die in een soort kristalachtige structuur informatie met zich mee dragen in de vorm van RNA met  een bepaalde frequentie. En een persoon  die in een bepaalde omgeving is, overtuigingen heeft en in processen zit die resoneren  met de bepaalde frequentie van het virus zal dus een  bepaalde ziekte ‘aantrekken’.

Goud in handen
In een serie dat je gratis kunt volgen https://www.claritas-goud-in-handen.nl/ (je moet je wel eerst registreren) leg ik hier meer over uit.
En nu hebben we ook nog eens de energie van het vaccin en de gevaccineerden.
Hier verschillende video’s met uitleg die ik heb gemaakt die je wellicht inzichten geven waar je wat aan hebt.

Aminozuren te kort en virussen

Ik heb verschillende mensen begeleid die behoorlijk ziek zijn geweest en in het ziekenhuis belandden. Mij viel op dat deze mensen allemaal een groot te kort hadden aan aminozuren:

  • Wij horen een reeks aminozuren te hebben en door onze spijsvertering eiwitten af te breken in kleine stukjes. 
  • Deze kleine stukjes worden door het lichaam verdeeld en zijn oa. de bouwstenen voor spieren.
  • Amino’s hebben een magnetische pool en zijn gevoelig voor elektrosmog. Dit geldt overigens voor al je cellen.
  • Sommige amino’s zijn positief geladen, andere negatief. Door kunstmatige elektromagnetische verstoring (zoals wifi en 4G – 5G) verandert de polariteit van deze moleculen waardoor ze uiteenvallen.
  • Ik heb het gevoel dat de virussen zich ook verbinden aan de amino’s. Waardoor het lichaam niet meer in staat is zichzelf te onderhouden en te regenereren. Dus als je te weinig Amino’s hebt, krijgen de virussen de overhand. Je lichaam heeft dan geen ruimte om zichzelf te herstellen.

Hoogte-ziekte: Zuurstof te kort in de bloedplaatjes 

Wat ik waarneem is dat veel mensen met ‘Corona’ die wel of niet gevaccineerd zijn, dezelfde symptomen laten zien als iemand met hoogteziekte.
Het is een onvermogen om genoeg zuurstof in het bloed te dragen en te transporteren. De uitwisseling van koolstof en zuurstof is daardoor verstoord. Het is niet perse een probleem van de longen maar eerder een probleem van de bloedplaatjes. Hieronder de verschillende fases van hoogteziekte die overlappen met de klachten van Covid19.
Net als bij een te kort aan aminozuren doordat er een spininversie plaatsvind en dus een wisseling van de ionen in een keten, gebeurt dit ook in de rode bloedplaatjes. Hierdoor ontstaat er klontering van bloedplaatjes. Dit is een teken van o.a. verzuring van het bloed.

Wat te doen?
Ik noem hier alternatieve ondersteuners

Energetisch:

Een hele fijne  en ondersteunende healing meditatie is Oxyaction.
Mensen die een lage saturatie hadden zagen de waardes best al wel direct stijgen hiermee.

Preavi-vitaal en preavi-plus (werkt ook tegen shedding)

 

 

Fysiek:

Amino Compleet van Now (want de amino’s in je lichaam worden uitgeput)
Digestive ondersteuning door een borrelglaasje ananassap of papayasap te drinken voor de maaltijd
Proteine poeder
ter ondersteuning van de eiwitten in je lichaam dit maakt je moe.
Neusholtes spoelen met Colloidaal zilver (liefst van Crystal)
Oilpulling Tong schapen en daarna de mond spoelen met kokosolie (uitspugen in vuilnisbak en niet in gootsteen) Je neemt een hap kokosolie en ga dan douchen. (dan houd je het langst vol!!)
Daarna naspoelen met colloidaal zilver of teatree.
En dan tandenpoetsen. Dit helpt om de slijm (biofilm) met veel bacteriën op te ruimen in de mond en neusholten.

Natuurlijke middelen:
Bietensap (ondersteunt zuurstof toevoer)
Rhodiola
(ondersteunt energie toevoer in de cellen)
Maca wortel
(ondersteunt de energie in de cellen en de hormonen)
Ginkgo Biloba
(ondersteunt de bloedcirculatie)
Vlierbessensap
Zweeds kruidenbitter
Moringa

Supplementen en vitamines:
NAC
Acetylcysteine (pas op voor bruistabletten (alle bruistabletten) wanneer je medicatie neemt voor hoge bloeddruk)
Vitamine C en D
in hoge doseringen liefst liposomaal
Zink
Selenium
Magnesium Malaat

Energetisch en qua bewustzijn

1. Elke vorm van angst onder ogen zien.
Het wegwuiven van angst is niet effectief.
Het onderbewuste herkent dit meteen. Dus schrijf op wat je voelt en neem het bewust waar.

a) Voel jij een drang om alles te zien en horen over Corona?
b) Voel jij een angst om er niets over te horen? kijk je weg? Sluit jij je ogen hiervoor?
Beiden zijn angstgestuurd. Beter is het om het onder ogen te zien. Waar ben je precies bang voor? Welke gevoelens/gedachten heb je? Wat wekt het in je op?
Naast angst is er nog natuurlijk veel zorg en andere dingen die naar boven komen. Het is nu de tijd waarin je schaduwkanten omhoogkomen.

2. Je kunt deze angst zelf oplossen door de meditaties.
Kijk hier op mijn pagina waar ja al deze meditaties en oefeningen vindt.

a) Eerst kijk je naar alle overtuigingen: waarom ben je angstig?
Daarna gebruik je de korte healing meditatie met bal van licht om je te ondersteunen.

Hier vind je een video waarin ik uitleg geef over hoe je emoties de wet van aantrekking aansturen. In deze zelfde video vind je ook een meditatie waarmee je los kunt komen van de angsten van het collectief.

3. Music from Source

Je kunt je omringen met de klanken van Music from Source. Deze resoneren met je Hoger bewustzijn en je Goddelijke Blauwdruk in je lichaam en in de cellen. Via deze natuurlijke resonantie wordt je lichaam en menselijke energie ondersteund om de verbinding met je Hoger bewustzijn en het zelfgenezende vermogen daarvan te versterken. Bijvoorbeeld de muziek van het album Genezing en gezondheid is diep ondersteunend.

Je kunt ook dit versterken door in combinatie met de muziek bepaalde meditaties te doen. De cursus Energetische Hygiene geeft een helder en praktisch overzicht van verschillende methoden die je kunt gebruiken om je energetsich te versterken en te beschermen.

4. Bescherm jezelf tegen straling. Zie hiervoor BCA en Blushield.

5. Codes

Ik heb een paar plaatjes van codes van Balancing By Numbers die een trilling veroorzaken die wellicht als een homeopatische trilling gebruikt kan worden. Je download het plaatje, print het uit en steekt het in je zak, of je neemt de nummerreeks over en schrijf het ergens op je lichaam. Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen bij deze tips. Dus ik hoor het graag!