Corona update

Inzichten en tips om deze tijd veilig door te komen

Mijn persoonlijke visie, inzichten en tips

Ik deel hier enige van mijn inzichten. Dit zijn mijn persoonlijke inzichten die vast niet overeenkomen met allerlei virologen of wetenschappers. Doe er maar mee wat goed voor je voelt. Als het niet resoneert, leg je het gewoon naast je neer. En anders kun jij je voordeel ermee doen.

Corona door mensen gemaakt?

Voor mij is deze virus zeker gemaakt. Niet alleen in de laboratoria en onder een microscoop, maar ook elektromagnetisch en via golven. Ik hang geen conspiracy-theorie aan – er zijn er namelijk heel veel -, maar ik vertel je alleen wat ik merk.

Haarp, elektromechanische beïnvloeding en angst

Ik merk dat de HAARP en satellieten bepaalde informatie in elektromagnetische golven overbrengen. Zoals nu heel veel mensen golven gebruiken om informatie te zenden naar specifieke mensen (in therapie wordt dit al jaren ingezet), kun je ook geavanceerde technieken gebruiken om heel doelgericht en specifiek iets te sturen.

Ik voel heel sterk dat het elektromagnetische veld dat door de Haarp en satellieten is gevormd het collectief ‘besmette’. Hierdoor ontstond een onbewuste angstgolf. Angst is een bepaalde energie die een prachtige drager en versterker is van deze elektromagnetische informatie.
Traditionele voodoo beoefenaren lieten hun slachtoffers weten dat er aan hen ‘gewerkt’ werd. De angst van die persoon werkt als een prachtige bedding voor een geslaagd ritueel.
Dit is precies hetzelfde.
Ik heb geen tv, maar ik weet van hen die het wel hebben dat je door tv onbewust gehypnotiseerd wordt in angst. Elke zichzelf respecterende BNN-er heeft wel een duit in het angstzakje gestoken.

Virus kopieert elektromagnetische informatie uit het veld

Wij hebben allemaal 1,5 triljard micro-organismen in ons lijf. En de corona lijkt op de Herpes die je ook al in je hebt. En ik neem waar dat je eigen virus de elektromechanische informatie uit de ether overneemt. En daar reageert je immuunsysteem op. Dus vooral de “aanleg” voor het virus en het overnemen van elektromagnetische informatie zijn de factor waardoor je ziek kunt worden. Veel minder de “mens-op-mens-besmetting”.

Aminozuren te kort en virussen

Ik heb verschillende mensen begeleid die behoorlijk ziek zijn geweest en in het ziekenhuis belandden. Mij viel op dat deze mensen allemaal een groot te kort hadden aan aminozuren:

  • Wij horen een reeks aminozuren te hebben en door onze spijsvertering ook eiwitten af te breken in kleine stukjes die aminozuren zijn.
  • Deze kleine stukjes worden door het lichaam verdeeld en zijn oa. de bouwstenen voor spieren.
  • Amino’s hebben een magnetische pool en zijn gevoelig voor elektrosmog. Dit geldt voor al je cellen.
  • Sommige amino’s zijn positief geladen, andere negatief. Door kunstmatige elektromagnetische verstoring (zoals wifi en 5G) verandert de polariteit van deze moleculen waardoor ze uiteenvallen.
  • Ik heb het gevoel ook dat de virussen zich ook verbinden aan de amino’s. Waardoor het lichaam niet meer in staat is zichzelf te onderhouden en te regenereren. Dus als je te weinig Amino’s krijgen de virussen de overhand. Je lichaam heeft dan geen ruimte om zichzelf te herstellen.
  • kijk hier voor meer achtergrond informatie

Zuurstof te kort in de bloedplaatjes 

In middels is het kennelijk ook in Nederland bekend dat het om een bloedafwijking gaat
dus wat ik hierboven schrijf komt redelijk overeen met wat deze arts verteld.  

https://www.youtube.com/watch?v=Eq6YEYfn2zw&fbclid=IwAR0U38JArLqVE4LG9mCXzzxP9OnJL3NjwcW1XRACHd_SL6tJH3VFnBIpaDU

Wat te doen?

1. Elke vorm van angst onder ogen zien.
Het wegwuiven van angst is effectief.
Het onderbewuste herkent dit meteen. Dus schrijf op wat je voelt.

a) Voel jij een drang om alles te zien en horen over Corona?
b) Voel jij een angst om er iets over te horen? kijk je weg? Sluit jij je ogen hiervoor?
Beiden zijn angstgestuurd. Beter is het om het onder ogen te zien. Waar ben je precies bang voor? Welke gevoelens/gedachten heb je? Wat wekt het in je op?
Naast angst is er nog natuurlijk veel zorg en andere dingen die naar boven komen. Het is nu de tijd waarin je schaduwkanten omhoogkomen.

2. Je kan deze angst zelf oplossen door de meditaties.
Kijk hier op mijn pagina waar al deze meditaties en oefeningen vindt.

a) Eerst kijk je naar alle overtuigingen: waarom ben je angstig?
Daarna ruim je deze overtuigingen op via
Blokkade opruimen met Vimmen.
Daarna gebruik je de korte healing meditatie met bal van licht om je te ondersteunen.

Hier vind je een video waarin ik uitleg geef over hoe je emoties de wet van aantrekking aansturen. In deze zelfde video vind je ook een meditatie waarmee je los kunt komen van de angsten van het collectief.

3. Samen Vimmen met een van mijn cursisten! Speciaal nu in de quarantaine tijd bieden mijn cursisten de mogelijkheid aan om voor het minimum bedrag van €10,- een sessie te doen. Een hele team staat voor je klaar om blokkades en oude programma’s bij je op te ruimen voor een prikkie! Meld je aan bij Catharina 

4. Het belangrijkste middel is je trilling verhogen en hooghouden. Doe dingen die je leuk vindt.

5. Ik heb een speciaal frequentiemiddel gemaakt: Preavi-vitaal. Deze heeft hele mooie recensies gekregen… 

6. Gebruik van aminozuren en verteringsenzymen (ik beveel Orthica aan – via deze link kun je bestellen)

7. Bescherm jezelf tegen straling. Zie hiervoor BCA en Blushield.

8. Codes

Ik heb een paar plaatjes van codes van Balancing By Numbers die een trilling veroorzaken dat wellicht als een homeopatische trilling gebruikt kan worden. Je download het plaatje, print het uit en steek het in je zak, of je neemt de nummerreeks over en schrijf het ergens op je lichaam. Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen bij deze tips. Dus ik hoor het graag!