Visie & Missie

Visie

Lichaam, ziel en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo ook het collectief waar wij deel van uitmaken en de wisselwerking die wij als geheel op elkaar hebben.

Als ik één ding de afgelopen tien jaar heb mogen ervaren in mijn werk is dat de Wet van Resonantie doorwerkt op allerlei vlakken. Dat werkt zo omdat alles een trilling heeft of dit nu een gedachte is of een emotie is, iets dat wij eten, dat wij innemen, dat wij geloven of dat wij vasthouden. De trilling ervan wordt uitgezonden, dat werkt als een magneet en dat trekken we vervolgens aan in ons leven.

Een hoofd vol gedachten, stress, vastzittende negatieve overtuigingen etcetera kunnen zo uiteindelijk ziekmakend zijn.

Zo simpel kan het zijn
Ik zie al deze dingen – de gedachten, de overtuigingen, de ervaringen – als broncodes achter een website. Wil je de website veranderen, dan heeft het weinig zin om tegen het scherm aan te tikken, of met je pijltje ergens op te gaan staan en dingen aan te klikken. De uitkomst zal steeds hetzelfde zijn. Er verandert niets.

Wil je het resultaat veranderen, dan moet je naar de broncodes toe en daar de storende informatie selecteren en deleten. Je kan besluiten deze verstoring te vervangen door nieuwe informatie of het te laten en de oorspronkelijke Goddelijke Blauwdruk het over te laten nemen.

De uitdrukking van het Goddelijke Blauwdruk
Wij zijn van oorsprong Goddelijke wezens die hier op deze planeet een fysieke ervaring hebben. De basis van ons zijn is Goddelijk. Elke cel bevat de Goddelijke Blauwdruk, die zich ook uitdrukt in Goddelijk DNA, samen met de informatie van zelfondersteuning, zelfregeneratie, zelfbeheer, zelforganisatie en met de Goddelijke principes van Onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid, Goedheid en Schoonheid.

Wanneer iemand vrij is van alle opgelegde, opgedane blokkades, dan is men in staat op te lossen in Energie i.p.v. te sterven en het lichaam achter te laten. Uiteindelijk is dat de bedoeling voor ieder van ons.

Missie

‘Claritas Essentiae ‘betekent ‘Heldere Essentie’ of ‘Essentiële Helderheid’.

Dat is waar ik voor sta. Dat is waar mijn passie ligt: om de helderheid niet alleen in mezelf maar ook bij anderen aan te wakkeren.

Wie daarvoor open staat, is kennelijk ook klaar de volgende stap te zetten naar bewustzijn en groei.

Iedereen die zich hiermee verbindt, zal merken dat hij of zij grote stappen maakt in het ontwaken, in het bewust worden van wie je werkelijk bent.

Wanneer je overtuigingen en gedachten je beperken, is het moeilijk je leven vorm te geven zoals jij dat zou willen. Het verleden herkauwen, je zorgen maken en voelen dat je niet verder komt, dat alles kan als een donkere wolk boven je hoofd hangen.

Loslaten en positief denken is een stap in de juiste richting. Maar wist jij dat al die gedachten, overtuigingen en ervaringen programmacodes zijn die ons in een groef houden? Wanneer je die codes niet eerst opruimt, delete, blijft het programma door draaien.

Wist jij dat je naast een fysiek lichaam en een auraveld ook een bewustzijnsveld hebt dat minstens het Universum omvat?

Dat je een multidimensionaal wezen bent dat hier op aarde een ervaring op doet in een menselijke gedaante en dat je wellicht van een andere planeet, een ander sterrenstelsel of ander universum afkomstig kunt zijn?

Wist je dat je misschien al heel veel parallelle aspecten hebt van jezelf, in dit leven maar ook in andere tijden en op andere sterrenstelsels en universa, en allemaal tegelijkertijd in het NU?

Misschien gaat het je nu duizelen. Het kan best ‘mind blowing’ zijn wat ik je vertel.

Je ondersteunen in het herinneren van wie je werkelijk bent is de basis van mijn werk. Daar word ik blij van!

Ik heb veel informatie en inzichten om te delen dus neem gerust de tijd om alle hoekjes en gaatjes van mijn website te ontdekken.

Liefs, Hyacintha