Bert

Ik voelde erg veel warmte dit weekend toen je spak over de Divine Creator! Daar heb ik zoveel over gehoord, zoveel over gelezen, maar mag ik Die ook ontmoeten? Jezus zegt; Ik en de Vader zijn een, en zo zullen ook jullie een zijn (ik lees met de Vader en met mij). Je legde uit over de Christusgestalte die de afgescheidenheid heeft verbroken! Een nieuw tijdperk is aangebroken.
Wat een geweldig perspectief, zo bekend, en toch, wat toch nog een schroom om daar in te stappen.

Ergens heb je het perspectief voor me geopend om te kunnen houden van mijn Ego terwijl ik me niet meer door hem laat beperken, me niet meer in zijn angst laat meegaan.

Voor mij is ook de vraag gaan leven: wat als ik dit leven zelf heb gekozen? Dat zet mijn ego even op de kop! Reincarnatie, foei Bert. Maar het geeft volkomen rust en perspectief. Ik kan ineens joy sourcen. Wat heb ik geleden aan dit leven, wat een mega slachtoffer rol.

Wat je vertelde resoneerde ook geweldig met wat ik gehoord heb van Wayne Dyer, de man die o.a the Course in Miracles heeft besproken. Ik heb veel in de bijbel gelezen over jezus en zijn discipelen, hoe genezing daar centraal stond en de wonderen die daar gebeurden. Die verhalen zijn in het weekend zoveel dichter bij gekomen, ze worden realiteit. Ik strek me daar naar uit.
Afgelopen zondag zei de vredestem tegen mij: you have the power to heal now. and the grace to forgive. Het voelde als een enorm kado.Br