Laura

De 3 daagse was het beste kado dat ik mezelf in tijden gegeven heb!
Vanaf de eerste mail erover voelde ik me aangetrokken tot dit weekend, maar het leek me onmogelijk om te gaan.
Ik schoof er van alles voor: ik had geen geld, geen oppas, geen tijd, geen mogelijkheden….
Maar het bleef trekken, bij elke volgende uitnodigende mail die ik kreeg voelde ik het weer: ik moet daar heen!
Uiteindelijk voelde ik twee weken voor het weekend iets in mezelf verschuiven: wat als ik het om zou keren, wat als ik gewoon zou besluiten dat ik er heen ging? Zouden de praktische dingen dan vanzelf volgen? Ja, zo was het! Binnen een paar dagen was alles rond en geregeld. En als extra groot kado kreeg ook mijn beste vriendin het geregeld en melden we ons defintief aan. Geen idee waarvoor precies trouwens. Maar dat we daar bij moesten zijn was duidelijk.

De 3 daagse training was inspirerend, krachtig, intensief, enorm leuk en vooral ook heel helend. Voor mijn gevoel is mijn verbinding met de bron nu werkelijk en eindelijk volledig hersteld. Ik heb losgelaten wat me ervan weerhield werkelijk te verbinden met de bron. Ik heb gevoeld en ervaren hoe het is om helemaal in verbinding en in mijn kracht te ZIJN. Ik heb de groep als heel veilig en warm ervaren en Hyacintha en Luc als geweldige gidsen op een fantastische reis.
Ik heb ervaren dat ik met al mijn doen, actie ondernemen en hard werken mijn scheppende stroom blokkeer.
Nu voel ik dat de allereerste stap om te kunnen scheppen is te verbinden en te ZIJN.
En vervolgens met plezier te doen wat er nodig is om mijn creaties neer te zetten.
De praktische tools die we aan het einde van het weekend nog mee kregen zijn als een tas vol kadootjes om lekker uit te pakken en mee te spelen.
En dat is wat ik doe sinds ik thuis ben. Met veel plezier en inspiratie scheppend bezig zijn. En het werkt! Ik zie hoe er vanalles verschuift in mezelf, bij mijn partner en mijn kindjes en in mijn leven. En als ik voel dat ik verkramp of terug schiet in een gevoel van tekort of ontoereikendheid, dan herinner ik mezelf aan de meditaties en de ervaring van ZIJN. Het begin van alles….

Laura