C.

Samen ontdekken van Source

Het Slachtoffer of Schepper weekend zou ook Samen ontdekken van Source kunnen heten. In het mooie Mennorode nabij Elspeet, midden tussen de heidevelden en de bossen worden tijdens de drie daagse verschillende meditaties en oefeningen gedaan waarbij contact wordt gelegd met Source. De bron die de basis vormt voor ons lichaam, trilling, emotie en voor onze ziel. De bron die ons continue ondersteunt om op te schonen, onze energie uit te lijnen, te versterken en ons te verbinden. Tijdens het weekend ondervind je de kracht van die bron, open je nieuwe deuren en verhoog je je persoonlijke trilling. Een mooie ervaring omdat je merkt dat er nieuwe kennis wordt los gemaakt en vooral hoe je groeit onder zijn aanwezigheid.

Elke deelnemer zal een andere beleving hebben van het weekend, omdat iedereen in een andere fase van zijn of haar ontwikkeling zit. Voor de ëën zijn de aangereikte tools voor energetische EHBO belangrijk, voor de andere de connectie met de bron, voor een derde het leren kijken naar jezelf vanuit het perspectief van de ziel, en anderen lopen weg met de Zip-code techniek waarbij fysieke en emotionele blokkades kunnen worden opgeheven. Alles wat er gebeurt, op welk niveau dan ook, is goed en puur. Wat de deelnemers wordt aangereikt tijdens het weekend is altijd precies wat men nodig heeft op dat moment.

En dit alles vindt plaats in de respectvolle en liefdevolle omgeving, waarbij iedereen mag zijn wie die daadwerkelijk is. De titel van manager, huisvrouw, ingenieur of chauffeur valt weg. Tijdens het weekend wordt immers op zielsniveau gewerkt.

Het perfecte weekend voor mensen die willen “thuis” komen. Maar elke omschrijving doet eigenlijk te kort aan het weekend. De enige manier om daadwerkelijk te begrijpen hoe veel impact het heeft je te verbinden met de Bron is door deel te nemen aan deze drie dagen dichtbij de energetisch bron – C.