Verlichting: knop omzetten

Handvatten in rumoerige tijden

Het zijn super verwarrende tijden. Wij worden gebombardeerd met informatie. En vooral nu lijken berichten zo tegenstrijdig. Hoe moet je onderscheiden wat waar is? Hoe moet je keuzes maken wanneer je in angst bent?
Als er ooit een tijd geweest is waarin het super belangrijk is om op jezelf en je intuïtie te vertrouwen, dan is het wel nu wel. Het is nu ook super belangrijk je trilling te verhogen om uit het collectieve veld te blijven.

Ik vind het belangrijk om iedereen de kans te geven in zijn of haar kracht te komen in deze tijd.
Daarom bied ik deze 
Journey aan op basis van donatie. Het is op basis van een energie uitwisseling die bij jou past. Dus voel elke keer wat je op dat moment kunt missen. Want ook ik heb mijn vaste lasten en ik stop hier ook veel energie en liefde in. Dus als wij dit nu samen doen, dan is dit een mooie oefening in hoe wij de Nieuwe Aarde zouden willen zien. Op basis van Vertrouwen. Van Liefde. Van Goedheid. Van Waarheid. Mooie kwaliteiten die wij allemaal in ons hebben.
Omdat veel mensen kampen met een financiële strop en weer anderen hier nu weer minder last van hebben denk ik dat wij dit met elkaar kunnen dragen.

Ik wil IEDEREEN de kans geven om uit de oude structuur te komen waar wij al inmiddels 200,000 jaar in hebben verkeerd. Laten wij dit nu samen doen! Ik heb er veel zin in om met jou dit traject af te lopen.

Meld je nu hier aan

In deze online cursus gaan we samen een pad lopen om jezelf en elkaar te ondersteunen helderder naar je innerlijke leiding of je innerlijke weten te luisteren.  Het hoofd, de gedachten en onze logica hebben ons lang gediend, maar nu is het tijd om dit stukje wat meer los te laten en ons te verbinden met ons hart. Met onze intuïtie. En hiervoor is vertrouwen nodig. Vertrouwen in jezelf maar ook in je Bron. Daar waar je vandaan komt. Alles staat gewoon in je eigen account vanwaar je alles kan blijven herhalen en de meditaties kan downloaden.

* – Wij zullen leren gedachteloos te worden, je gedachten tot rust te brengen zodat je meer naar je hart kan luisteren. Dan kan je leren luisteren naar je Hoger Zelf zonder uit je vertrouwen te raken.
Hiervoor vind op regelmatige tijden een ‘Live activatie’ plaats dat wij met de groep doen. Deze blijkt heel krachtig te zijn. Dus als je de kans krijgt, probeer er bij te komen.

* – Vanuit deze energie, vanuit je hart, je Hoger Zelf, je bewustzijn en wijsheid leer je aanwijzingen ontvangen en interpreteren. Je leert i.p.v. vooruit te plannen, elke keer één stapje te nemen.  Een aanwijzing te volgen. En elke keer is het een training om je innerlijke stem te leren onderscheiden van je hoofd, je ego gedachten.
Dit doe ik zelf ook. Dat is de reden dat ik van te voren niet weet wat ik ga doen en hoe lang deze Journey zal duren. Het is een avontuur dat wij samen zullen volgen.

* –  Vertrouwen en dankbaarheid ervaren zijn twee aspecten waar wij aandacht aan zullen geven. Wij ruimen de oude ballast op en wij zullen deze kwaliteiten in ons activeren.
Hiervoor hebben we al een prachtige tool gekregen. Dit heet het Doosje met the Voice of Creator.
Het is een super simpele manier om veel blokkades helemaal zelfstandig op te ruimen. Echt geniaal!

*-  Dat innerlijke weten en de volgende stap, en de volgende stap, en de volgende stap, zullen zich gewoon spontaan openbaren.

*- En echt nog veel en veel meer. Want ik volg mijn gids en er worden zulke mooie diepe programma’s getoond door allerlei processen waar wij gezamenlijk in terecht komen.

Dit is in feite onze meest natuurlijke staat van zijn. Om verbonden te zijn met onze Goddelijkheid, verbonden met deze diepe innerlijke wijsheid en in staat om vanuit dat punt van wijsheid in actie te komen en vooruit te gaan.

Dat is onze meest natuurlijke staat van zijn, die staat van genade en vrede en rust en vertrouwen en dankbaarheid.
In deze Journey ga je je Verlicht voelen van zware oude karmische gedachtepatronen en van je zware last.
Donkere gedachten worden Verlicht met positieve gedachten.
En je zult meer contact hebben met je Hoger Zelf waardoor je Verlicht in neutraliteit door het leven kunt leren gaan.
Want SAMEN creëren wij de nieuwe Aarde. Het is niet een kwestie van ikke, ikke. Wij zijn voorbij hebzucht en afgescheidenheid. Wij zijn voorbij aan macht en onderdrukking. Maar juist door elkaar te ondersteunen, elkaar te helpen, creëren we samen een nieuwe realiteit.

Wil jij dit ook? Ben je bereid om je echt te committeren aan een nieuw patroon en een nieuwe manier van zijn? Stap in, in wat wij nu the Journey noemen…. 

Meld je nu hier aan