Claritas Essentiae

Hyacintha

 

Vanaf dat ik een jaar of 7 oud was, wilde ik al mensen kunnen genezen zonder medicijnen. Ik zag dingen die andere mensen niet zagen en leefde eigenlijk in twee werelden. Zonder dat ik dat toen besefte, is dit verlangen de rode draad in mijn leven geworden. In mijn zoektocht naar genezen zonder medicijn, studeerde ik biologie in Libanon waar ik opgroeide.

In de loop der jaren heb ik uiteenlopende healingmethoden bestudeerd en toegepast en mij meer en meer ontwikkeld als medisch helderziend therapeut. Ik bleef echter constant op zoek naar een ruimer kader voor het begrijpen van alle dingen die ik helderziend waarnam, totdat ik Caroline Cory en de OMnium Methode in 2008 ontdekte.

Sindsdien werk ik met de OMnium Methode (www.OMniumUniverse.com) vanuit multidimensionaal bewustzijn en universeel perspectief. Dit is nu de basis van mijn healing, mijn trainingen en mijn coaching.

 

Mijn werk als healer

Ik werk met de energie van de Bron, de energie en het bewustzijn van de Schepper, de basis van Al wat Is. Ieder mens is voor mij een expressie van deze Bron-energie, van dit Bewustzijn, en is hier op aarde om zich dit te herinneren.

Ziektes ontstaan door het verstoren van deze Bronverbinding en dus is mijn werk als healer eigenlijk het ondersteunen van de cliënt om zichzelf de oorspronkelijke Bronverbinding te herinneren en deze in zichzelf te herstellen.

Dit herstellen van de verbinding is een complex proces omdat wij multidimensionale wezens zijn. Wij hebben soms duizenden incarnaties gehad op deze planeet en mogelijk ook parallelle aspecten elders en we zijn verbonden met vele anderen.

In elke cel van ons lichaam is deze informatie aanwezig en er zijn verschillende methodes die ingezet kunnen worden om blokkades te herkennen en op te ruimen, het weefsel en het energieveld te herstellen, en de verbindingen weer te activeren en te versterken.

Overigens is elke healing als een dans. Jij als cliënt en ik als healer werken ook samen met jouw Hoger Zelf, gidsen en helpers en mijn Hoger Zelf, gidsen en helpers.

Het versterken van het zelfgenezend vermogen – door je te herinneren wie je werkelijk bent – is dus de kern van mijn aanpak. Genezing is het openbloeien van zelfliefde, verbinding, creativiteit en diepe dankbaarheid, om te zijn wie je werkelijk bent en dit tot uitdrukking te brengen in je menselijke ervaring.

 

Mijn werk als trainer

Ik geef veel trainingen, lezingen en webinars en schrijf artikelen om zo mensen te ondersteunen hun authentieke kracht en zelfgenezend vermogen te ontwikkelen.

Mijn inzichten, vaardigheden en healing tools deel ik als trainer en coach op een praktische en ervaringsgerichte wijze, met humor en een diep gevoel van vriendschap.

Naar het team.