Een pad naar heling

Seksuele blokkades blijkt meer en meer de basis te zijn van MANIPULATIE in elke vorm. Ik ben beduusd daar achter te komen door oa. prive sessies met clienten. Wanneer iemand geen seksuele organen te hebben, dus een vrouw zonder vagina, baarmoeder en eierstokken, dan is zo iemand kennelijk niet manipuleerbaar. En de serie die ik tot nu toe heb gedaan over seksuele blokkades blijkt ook allemaal terug te voeren naar macht en onderdrukking.

In feiten is alles maar dan ook echt ALLES daaraan gerelateerd!!
Te bizar vind ik dit. En echt een eye opener….
Voor mij heeft deze healingen heel veel gedaan. Ik merk dat ik heel anders in het leven ben gaan staan. Ik herken manipulatie en ik kies daaruit te stappen. Geen weerhaakjes meer te bieden waar iemand aan kan haken. Geen energie wip-wap uitwisselingen meer. Man wat is dat een bevrijding.
Als een os dat bevrijd is van zijn ploeg.
Ik raad je echt aan deze serie te doen v.a. 15 juni.
Elke healing bouwt op elkaar en gaat weer een laagje dieper.
Pak het op. Dit is echt zo’n bijzondere kans.
Met een kleine groep kwamen wij op heel diepe,
maar voor mij ook heel verrassende thema’s terecht, die wij mochten helen.
Ik besefte dat dit thema ZO VEEL facetten heeft.
Het ging over:

Het Opruimen van oeroude gemanipuleerde DNA-imprints en herstel van je Goddelijk DNA.

Je ontdekt dat blokkades op het gebied van seksualiteit een onderdeel is van manipulatie van het menselijk ras.
Je ruimt de oeroude gemanipuleerde DNA-imprints op, die niet alleen te maken hebben met manipulatie van seksualiteit, bijvoorbeeld verwarring op het gebied van genot en pijn, maar ook imprints van onderdrukking, slavernij en dierlijkheid.
Je richt je op het accepteren, integreren en neutraliseren van het “onlicht” in jou en je oorspronkelijke, Goddelijke DNA wordt geactiveerd in je fysieke DNA.

Hier is de opnamen mocht je de healing willen ervaren.

Dit soort healingen zijn allesbehalve oppervlakkig te noemen.
Ik pak ook dingen aan die normaliter niet in therapie worden benoemd nog herkent. Het is een mooie aanvulling mocht je hier bewust mee bezig zijn. Ik wil het healen van thema “seksualiteit” voor iedereen toegankelijk maken.
Ik geloof namelijk dat zeker 40% van de mensen met ervaringen rondom seksueel misbruik en met seksuele trauma’s rondlopen. Ook mannen! Vooral het worstelen met schaamte, de dynamiek van rouw die naar boven komt, het omgaan met schuldgevoelens, en dan de overtuiging dat je de degene die het misbruik pleegde moet vergeven.
Je hoeft daarom niet perse de trauma’s en ervaringen opnieuw door te maken. Dat is niet nodig. Je hoeft er ook niet voor weg te lopen. Het fijne van de manier waarop ik werk is dat ik de onderliggende programma’s ophef. Dit is waar echte genezing plaatsvindt.
Wanneer je geneest, zul je niet langer in dezelfde situaties terechtkomen, hetzelfde probleem of dezelfde soort relatie hebben, keer op keer. In plaats daarvan veranderen je patronen, evolueren je relaties en zul je nieuwe dingen ervaren.

Op 7 juli was er een algemene groepshealing.
Dit is de samenvatting van een mega gave healingsessie:

“Oplossen van de manipulatie van seksualiteit en terugvinden van je unieke scheppingskracht”

 

Je krijgt hulp van o.a. de Life Architect om een energetische plaat op te ruimen, die als manipulatie tool in ons lichaam is geplaatst. Dit blijkt de wortel van alle manipulatie. Hierdoor kan je je unieke en totale scheppingskracht terug gaan vinden, dat de oorspronkelijke bedoeling van seksualiteit blijkt te zijn.
Jij bent namelijk een expressie van de Schepper. Jij bent in staat om een wereld te scheppen, die je maar wenst, vrij van armoede, honger en ziekte.
Je DNA wordt geherstructureerd en je herstelt de samenwerking met je lichaam.
Dit is onderdeel van the Divine Plan. Het Goddelijk Plan.

Hier de link naar deze opname.

Ik was erg verast door twee nieuwe inzichten. Het inzicht van wat seks eigenlijk echt is. Dat het oorspronkelijk bedoeld is om het te gebruiken om te manifesteren. Dat het oorspronkelijk bedoeld is als een solo act. (Dat vond ik zeer verassend) en dat als we duo bezig zijn dit ook met een intentie om samen te versmelten en scheppingskracht bundelen.
Een ander aspect dat ik niet zag aankomen was het lichaam lief te hebben. Niet af te richten als een dier. Het dwingen om uiterste te bereiken, dingen af te dwingen en te forceren. En als het er zo staat, is het logisch… maar toch al die programma’s houden onze oorspronkelijke verbinding tegen.

Wij kregen de opdracht 23 dagen later weer samen te komen.

Dat gebeurde op vrijdag 30 juli. 

Dit is wat wij in 2 delen meemaakte en jij ook kunnen meemaken via de opname die je kunt aanschaffen via deze link.

“Diepe clearing en coming to your heart”

I  Diepe clearing

Je brengt de drie nulpuntschijven in je hoofd, hart en bij je navel in overeenstemming met elkaar, met je chakra’s en met de Bron. Hiermee herstel je je individuele en vrije verbinding met de Bron en versterk je jouw unieke creatiekracht. Je ruimt diepe patronen in jezelf op, zoals verwarring over wie je nu eigenlijk bent en overtuigingen die de verbinding met je zelf blokkeren. Je lost oude structuren op van regels, normen en waarden, die je nog steeds ketenen. Ook slachtoffer- en daderschap en de angst om werkelijk vrij te zijn, hef je op.Ten slotte bevrijd je je van oude programma’s, geloftes en beloftes die je ooit hebt gedaan, die je afhankelijk maken van anderen en je klein houden. Het blijken diepgewortelde gemanipuleerde tijdstructuren te zijn, die ons in een ‘loop’ (Engels) van eindeloos herhalende programma’s en manipulatie gevangenhouden. Met deze meditatie doorbreek je die loop!

II  Coming to your heart

De nulpuntschijven achter je derde oog, achter je hart en navel stralen hun blauwe, roze en groene licht naar buiten. De buis van licht vanuit de Bron loopt nog steeds door, in de aarde en onder je voeten wordt het helder als nooit tevoren. Via je hartcentrum verbind jij je met je Hoger zelf en meteen ook met je Universele Zelf. Stel deze voor als een kelk, die zich kan vullen met informatie van pure, zuivere energie. Met je hartcentrum verbindt je je met intentie met het Hart van je Universele Zelf: “COMING HOME TO YOUR HEART””THUISKOMEN IN JE HART” Het Hart van je Universele Zelf en jouw fysieke hart vloeien samen en je krijgt de impuls, de inspiratie om te creëren, wat je maar wilt. Je creatiekracht: de mind, spirit en fysieke energie vormen samen jouw creatie. Kies vanaf nu om elke keuze, elke creatie makkelijker, vrijer en bewuster op deze manier te doen, te creëren. Afsluitend vormen vleugels van licht een gracieuze cocon om je heen.

 

De weg naar genezing samen aflopen
Seksueel trauma is iets dat het beste geheeld kan worden met anderen samen, in een groep. Genezing heeft geen finishlijn, geen eindstreep. Het heeft geen vervaldatum. We werken zonder tijdlijn. Zonder druk.
Daarom kun je nog steeds instappen en meedoen. 
Hier vind je de links naar de opnamen om deze serie mee te doen op een rijtje:
 
Genezen kost tijd, en die varieert enorm van persoon tot persoon.
Doe jij mee?
En wil je dit delen? Want ik ben ervan overtuigt dat het een bijdragen kan leveren voor die ene… maar uiteindelijk ook voor het collectief. 💗