Omnium

Grow your Heart-Centred Consciousness in an increasingly Artificial world

Caroline heeft de laatste tijd onwijs diepe en transformerende sessies gegeven onder de naam van Global Release 1, 2 en 3. Het gaat erom dat wij langzaam ons loskoppelen van de oude paradigma van mind control en ons opnieuw gaan verbinden met de Nieuwe Aarde. 

De komst van Caroline op 7 juli is zeer bijzonder. Misschien zegt de titel  “Grow your Heart-Centred Consciousness in an increasingly Artificial world” je niet zoveel maar het is mega actueel. 
Bekijk maar deze bijzonder informatieve video van Elon Musk over kunstmatige intelligentie: 

Wij zijn heel blij dat CAROLINE CORY weer naar Nederland komt op 7 en 8 juli.

Kijk op haar pagina voor vroege vogelkorting https://www.omniumuniverse.com/Calendar/2018/7/

Caroline is een bijzondere bewustzijnsleraar, visionaire auteur en filmmaker van de twee films, I AM THE UNIVERSE en E.T. CONTACT die inmiddels meer dan 10 prijzen in ontvangst heeft kunnen nemen.

Je weet denk ik ook, dat mijn healingwerk en de Remember die ik geef, (op 25, 26, 27 mei a.s.) gebaseerd zijn op de informatie die zij geeft. Ik ben al sinds 2008 haar leerling en de kennis en ervaring die zij deelt is uniek en onze tijd ver vooruit.

Over onze tijd gesproken! Ben jij je ook bewust hoe wij bedolven worden door materialisme en kunstmatige intelligentie? Je leest er steeds vaker over in de media. Ik denk dat de meeste van ons de ernst ervan niet inzien. 
Wist je dat wanneer je een kikker in heet water gooit, hij er meteen uitspringt? Klink logisch. Maar wist je dat wanneer een kikker waar het water geleidelijk aan aan de kook wordt gebracht, dat hij levend gekookt kan worden? Hij wordt suf, valt in slaap en gaat dood. Tja, zielig. Maar hoe zielig zijn wij?

Merk jij ook dat het steeds lastiger wordt om onderscheid te maken tussen wat waarheidsgetrouwe informatie is en wat niet? Ik weet dat ik dat ook best lastig vind. Waar moet je je informatie aan toetsen? Hoe weet je nou of iets klopt of niet? Alles kan worden gemanipuleerd en de technologie gaat heel ver, veel verder dan jij en ik vermoeden! Hoe nuttig is het om praktische hulpmiddelen een aanwijzingen te krijgen over hoe wij via onze Hoger Bewustzijn ons onderscheidingsvermogen kunnen vergroten en de juiste keuzes leren maken.

Het thema van Caroline’s seminar op 7 juli is dan ook:

“Grow your Heart-Centred Consciousness in an increasingly Artificial world”
(het wordt in het Engels gegeven)

In deze ervaringsgerichte workshop legt Caroline uit hoe je je optimaal kunt verbinden met je Hoger Bewustzijn en het nieuwe aarderaster. Door deze verbinding in je activeren leer je perfect te navigeren door deze complexe tijd en gebruik je je innerlijke waarneming om helder onderscheid te maken tussen wat waar is en wat vals, wat groei bevordert en wat niet. Zo ontwikkel je het vermogen om waarheidsgetrouwe informatie te identificeren op elk gebied van de menselijke samenleving zoals technologie, communicatie, educatie, bestuur etc. Door dit onderscheidingsvermogen in jezelf te ontwikkelen wordt je meester in het manifesteren van je eigen realiteit, ongeacht wat het collectief mogelijk creëert.

Alles wat Caroline doet is altijd gericht om ons bewustzijn te verruimen en het evolueren van onze spirituele ontwikkeling en het is een unieke mogelijkheid om geinitieerd te worden in deze nieuwe energie en bewustzijn.

Workshop op 8 juli**
“PERSONALIZED GUIDANCE WITH CAROLINE”

In deze ervaringsgerichte workshop gaat Caroline dieper op de materie van 7 juli in en helpt je door middel van een persoonlijke boodschap in je spirituele ontwikkeling. Deze bijeenkomsten met Caroline zijn zeer waardevol, uniek en leerzaam.

VOORWAARDE VOOR DEELNAME AAN DE WORKSHOP OP 8 JULI:
** Je moet bekend zijn met de OMnium-Methode en ten minste één cursus hebben voltooid.
Voor vragen: e-mail omniumuniverse
** Deelname aan 8 juli kan alleen in combinatie met deelname aan 7 juli.

Voor meer informatie over de exacte tijden op beide dagen, de locatie, de kosten, de vroegboekkorting en om TICKETS te bestellen, klik hier: https://www.omniumuniverse.com/Calendar/2018/7/
of bel met Wigard 06-15084671

Ik heb er reuze veel zin in en kijk ernaar uit Caroline weer in Nederland te ontvangen!

Kom jij ook?

Liefdevolle groet

Hyacintha en het Claritas Team