Een gedachte, een DANK JE en een boodschap…

 

Gisteren was ik naar mijn zoon aan het kijken tijdens zijn zwemlessen …

… ik keek rond, naar alle kinderen, alle ouders, iedereen daar aanwezig … en ik dacht:

“Wow … kijk naar AL deze menselijke wezens hier, elk van hen, hier zittend, denkend … scheppend met elke gedachte … hun denkvermogen inzettend in de creatieve ruimte van oneindig potentieel, elke seconde … dat is VEEL gedachten-energie …

Zoom eens uit … zie het hele gebouw … de hele plaats … de hele stad … provincie … land … continent … planeet …

Dat is VEEL!!!!!!!!! gedachten-energie, elke seconde …”

 

DANK JE!

Dus, ik wil DANK JE zeggen !!!

  • DANK JE aan allen die bewust en geconcentreerd zijn en toegewijd zijn om hun gedachten hoogfrequent te houden en op één lijn te brengen met de Bron … het creëren van onze Nieuwe Aarde Paradigmatische Werkelijkheid!
  • DANK JE voor het brengen van de hogere universele frequenties in het aardse vlak en het collectieve bewustzijn, door jouw goddelijke fysieke instrument, door jouw goddelijke gedachten te laten stromen naar de menselijke mind matrix.
  • DANK JE voor ZIJN en voor het delen van je positieve heldere stralende Liefde-vibraties door alles wat je denkt, zegt en uitdrukt, als genezer, kunstenaar, leraar, coach of therapeut, of als een vriend, ouder of partner of anders …
  • DANK JE omdat je een inspiratie bent, om anderen te laten ontwaken door jouw ontwaken, om de herinnering aan onze ware goddelijke oorsprong in elkaar te ontsteken!

Weet je … hoe meer van ons het licht van Pure Bron Bewustzijn verspreiden door onze eigen unieke authentieke Wezens … des te beter!

 

Een boodschap

Gisteravond in een droom ontving ik een boodschap voor iedereen die ik met je wil delen.

“Je doel … gaat niet over het nastreven van een doel! Het gaat over GELUKKIG zijn. Echt gelukkig!”

Dus mijn geliefde vrienden, Geluk… deze manier van uiten heeft alles te maken met Zijn!

De Vreugde om te ZIJN … brengt gewoon alles samen … en vreugde is zo’n hoooooge frequentie … gedachten van Vreugde = liefde en dankbaarheid en HET VERHOGEN VAN DE TRILLING VAN DEZE GEHELE PLANEET EN DAAR VOORBIJ!

Je kunt in deze blog meer lezen over de kracht van onze gedachten-energie: “Dit zal de manier waarop je denkt voor altijd veranderen

 

Love 💜 KY