Losmaken van oude programma’s

Mijn hart maakte een sprong van verwondering en dankbaarheid toen ik achteraf de bedoeling en samenhang zag van de meditaties van de afgelopen zomerperiode. Het is zo gaaf om te ontdekken dat je – als je je echt aan de flow overgeeft – onderdeel wordt van een groter geheel dat perfect weet wat de bedoeling is. Deze REEKS die zo ontstond heeft als thema ‘vrijkomen uit het collectief om in je individuele kracht te gaan staan’. Ik bied deze meditaties nu als Reeks opnieuw aan.

De reden dat ik dat doe is om je de mogelijkheid te geven om compleet afscheid te nemen van een oud paradigma en je daarvan totaal los te maken. 

Alles is terug te voeren tot een programma. Elke overtuiging, elke ervaring, elke energie. Van nu, van je jeugd, van vorige levens. Het werkt door in alle richtingen van tijd en in alle dimensies, tot in je cellulair geheugen. Tijd is immers niet lineair. 

Al die oude programma’s die wij bij ons dragen houden ons vast in de oude matrix. Dat is hoe het systeem werkt.

Healingen van De Reeks

Deze healingen reiken verder, veel verder dan we denken. Ze hebben niet alleen effect op het leven dat je hier en nu leidt, maar ook al je parallelle aspecten hebben hier baat bij. De negen (plus één gratis) healingen werken multidimensionaal en in je gehele bewustzijnsveld door. Elk thema uit de Reeks bevat op zichzelf een schat aan informatie.

Er is audio, video en soms pdf’s toegevoegd bij de individuele thema’s.  Je kan deze meditaties individueel in je eigen tijd doen.  Wat we nu aanbieden in de Reeks is om samen in een groep tijdens de bijeenkomst op Zoom de healingen te ondergaan.  Hierdoor vormen we met elkaar een krachtig veld dat diep doorwerkt in het collectief. En het collectief shift mee. Die shift, dat verschil, kunnen we alleen maken door persoonlijk aan onszelf te werken. Je kan het niet van buitenaf beïnvloeden. Je kent de slogan: ‘Een betere wereld begint bij jezelf’. En dàt is ook zo.

Activatie van de Pijnappelklier als afsluiting
De Reeks bestaat uit negen thema healingen plus één extra gratis. Die laatste, dat is echt de kers op de taart! Want we sluiten af met de Pijnappelklieractivatie die we ooit bij de Remember hebben aangeboden. Het is een heel krachtige activatie die een groot impact zal hebben op je spirituele groei en je weerbaarheid, vooral na het doen van De Reeks. 

De Pijnappelklieractivatie is niet te koop. Deze is alleen voor hen die de hele Reeks meedoen en hebben aangeschaft.

Losse thema’s en healingen elk op een aparte pagina
Elk deel uit De Reeks wordt op een persoonlijke pagina aangevuld met de originele opnames uit de webinars. We hebben waar mogelijk gekozen voor audio-opnames van de besprekingen om de privacy te garanderen van de eerdere deelnemers. Het is een waardevol pakket geworden. Het voelt dan ook heel bijzonder om met jullie De Reeks te doen. Ik zal zelf ook deelnemen daar waar ik kan, want ik merk hoe heilzaam het is om samen een focus te hebben. 

Ik voel een blije positieve spanning. Je zult merken: op het moment dat jij je hiervoor opgeeft ga je de shift in jezelf al voelen. Dat komt doordat datgene wat je in de toekomst gaat oplossen, nu al in jou bezig is, met terugwerkende kracht. 
Hoe cool is dat toch?

Diepe Healingen
De meditaties/healingen gaan heel diep. Dat merk ik zelf wanneer ik ze zelf weer doe. Ik heb gemerkt dat ik veel oude programma’s heb kunnen opruimen hierdoor. Vooral als het gaat over het thema macht en onderdrukking dat nu heel HEEL actueel is. Heb jij al eerder meegedaan of iets uit de reeks aangeschaft, dan krijg je daarover nog een aparte mail.

Eerste onlinebijeenkomst 12 oktober
Op 12 oktober zal de eerste groepshealing plaatsvinden van De Reeks van 9 healingen die we elk 2x aanbieden: op dinsdagavond om 20.00 uur en vrijdagochtend om 9.30 uur. Kijk hier voor alle data en linkjes. Je kunt op beide momenten meedoen of kiezen voor een van de twee. Je kan dus de healingen los aanvullen (die je nog niet eerder had gedaan) of de hele reeks in één keer aanschaffen. 

Ik heb er mega veel zin in!
Ik zie je graag dinsdagavond en/of vrijdagochtend  in de periode vanaf 12 oktober tot en met 17 december.

GRATIS
Omdat dit een service is dat wij iedereen aanbieden, krijgt iedereen die al eerder uit de Reeks iets heeft aangeschaft automatisch een persoonlijke mail een gratis deelname-link voor dat betreffende onderdeel. Wacht dus even op deze mail, en kijk ook zelf even welke je nog niet gedaan hebt, die kun je dan zelf aanschaffen. 
Ook zijn twee healingen van €75 die nu €20. Zij die dit eerder hebben aangeschaft krijgen een vergoeding zodat het voor iedereen eerlijk is. 

Mocht je graag mee willen doen en een financiële uitdaging hebben, laat het ons weten. Tamara komt vast met een mooie oplossing.

Je mag ook 2x mee doen als je daar tijd voor hebt.

dinsdag vrijdag
20.00 uur
09.30 uur
herhaling van:
12 okt 15 okt Onwetende Tovenaar (25 mei)
19 okt 22 okt Healing Seksuele Blokkades 1 (15 juni)
26 okt 29 okt Rebel Angel (26 juni)
2 nov 5 nov Healing Seksuele Blokkades 2 (7 juli)
9 nov 12 nov Licht vs Donker – Spininversie (14 juli)
16 nov 19 nov Groepshealing Relaties (27 juli)
23 nov 26 nov Diepe Clearing en coming to your heart (30 juli)
30 nov 3 dec The Choice  (3e Inspiratie Ochtend 11 aug)
7 dec 10 dec De Platenspeler (4e inspiratieochtend 25 aug)
14 dec 17 dec Diepe Pijnappelklieractivatie (uit de Remember) afsluitende activatie als je de gehele reeks hebt gedaan.
Hier kan je de hele reeks in 1x aanschaffen

Wat maakt een Groepshealing zoooooo waardevol?

In een groepshealing wordt er samengewerkt aan 1 thema. Misschien denk je wel “dat is niets voor mij”. Toch is het vaak zeer de moeite waard om hieraan deel te nemen. Waarom?

Als je een thema echt diepgaand en volledig wil aanpakken dan zijn groepshealingen een veel krachtigere methode dan individuele healingen. Aan de hand van één thema zal ik je om 3 redenen uitleggen waarom.

We nemen als voorbeeld het thema “gierigheid”.

Neem even de tijd om te voelen hoe jij reageert op het woord gierigheid.

Herken jij het bij jezelf, schaam je je daarover? Of herken jij het bij jezelf en krijg je het gevoel van een kick van als het je gelukt is om weer niet te betalen? Of erger jij je er enorm aan als iemand gierig doet?

Aan welke kant van het spectrum van dit thema je ook zit. Je hebt iets op te lossen. Dus ook als jij zelf niet gierig bent maar je er wel op reageert is dat een reden om dit thema op te ruimen uit je systeem. Hoe fijn is het om los van te komen van elke ergernis die gierigheid van een ander bij jou oproept?

Alleen als je 100% neutraal bent op een thema, dus als je er totaal geen lading op hebt is dat een reden om niet mee te doen met een groepshealing.

Maar vaker is de lading echter heel subtiel. Wij hebben niet door dat het bij onszelf speelt. Of we ontkennen het en drukken het weg. Wij mensen zijn ons voor een deel bewust van onze thema’s maar van een nog groter deel van onszelf zijn wij niet bewust. Dat deel noemen wij ons onbewuste of onderbewuste. Zie dat als een grote verzameling van emoties en ervaringen waar wij geen weet van hebben maar ons toch telkens blijven beïnvloedden.

Hoe vaak voel jij je niet zo fijn maar heb je geen idee waardoor dit komt? Of reageer je zonder te weten waarom veel heftiger op een bepaalde situatie dan nodig?

Zou er dan misschien iets getriggerd zijn op onbewust niveau? Waarschijnlijk wel.

Dan kan het thema gierigheid ook nog eens heel veel verschillende worteloorzaken hebben. Misschien is iemand wel opgevoed met een gevoel dat er altijd een tekort is. Misschien is iemand als klein kind ondervoed geweest door verwaarlozing van de ouders. Misschien heeft iemand wel de overtuiging dat hij een hele dikke auto moet rijden om voor vol aangezien te worden maar heeft hij daar eigenlijk geen geld voor. Misschien heeft iemand wel de overtuiging dat als een ander voor hem betaalt hij belangrijker is en handelt hij eigenlijk vanuit een minderwaardigheidscomplex. Misschien doet zij gierig omdat zij in een vorig leven een koningin is geweest en het vanzelfsprekend vindt dat zij nooit hoeft te betalen.

Zeker als thema’s in vorige levens of in andere dimensies ontwikkeld zijn hebben we vaak niet door waardoor het precies begonnen is.

Werkwijzen
Hyacintha’s healingen gaan op kwantum niveau dus multidimensioneel. Zij ziet de onderliggende oorzaken als codes. Maar zij kan de codes alleen weghalen als de codes actief zijn. Als zij met een individu werkt dan worden alleen de codes actief die deze persoon op energetisch niveau zelf inbrengt. Als Hyacintha een healing met een groep doet dat komt het hele spectrum aan codes voorbij, alle worteloorzaken, bewust èn onbewust. Want iedereen brengt iets in. Dus de codes die jij niet actief aanbiedt biedt een ander wel aan. En daar profiteer jij weer van. Want zo worden er dus veel meer codes op hetzelfde thema actief. En zo zal een groepshealing dus veel vollediger en dieper zijn dan bij een individueel healing. Als je meedoet met een groepshealing doe telkens actief mee. Ook als denk je dat dat stukje niet voor jou geldt.