Werken vanuit de bronGebaseerd op de OMnium Methode

Remember... wie je werkelijk bent!

Remember is een boeiende, inspirerende en praktische nascholing. Speciaal ontwikkeld voor therapeuten en zorgverleners die holistisch, energetisch, natuurgeneeskundig en bewustzijnsgericht werken. Deze unieke 3-daagse heeft al veel deelnemers diepe transformatie en verrassende nieuwe inzichten gebracht.

Naast dat de Remember ruimte geeft voor veel nieuwe en fundamentele inzichten, geeft het ook ruimte tot (nieuwe) ervaringen als ook antwoorden op vragen en wensen waar je vaak al lang(er) mee rondloopt.

Het is een modulaire cursus van 3 weekenden, die praktisch, informatief, inspirerend, diepgaand, meditatief, helend en totaal transformerende capasiteiten bezit. Elke module bestaat uit 3 dagen en heeft een verschillende inhoud, die praktisch, interactief en met humor verwerkt word. De modules zijn los te volgen. Naast het bovenstaande ondersteund deze training bij de stap al het oude los te laten, zo zullen wij tijdens de training al in en met de groep veel oude blokkades opruimen.

Wij zijn trots te mogen vermelden dat de Remember SNRO geaccrediteerd is en elke module 3 ECTS studiepunten oplevert. Deze worden na afronding van een module via een certificaat door de SNRO uitgereikt.

HET VERSCHIL TUSSEN DE REMEMBER EN ANDERE TRAININGEN

Hoezo Remember? Wat moet ik me rememberen?

Het is een speciaal moment wanneer je je realiseert wat dit inhoud..

Het kwam binnen als een mokerslag. Ik vroeg me achteraf af “waarom heb ik dit nooit eerder geleerd/geweten”. Eigenlijk verdrietig als je weet hoeveel trainingen/opleidingen ik heb gevolgd.” Zo een van onze deelnemers.

Op een unieke manier de diepte in, leren begrijpen en je trilling verhogen naar min. 734 HZ, met het weten dat en waarom je vanuit hier pas echt neutraal, veilig en goed kunt gaan mergen. Stil staan bij jou plek in het geheel. Een balans vinden tussen meeleven en afstand houden vanuit het hulpverleners hart. En, niet (zoals bij vele technieken) alleen vanuit de oppervlakte maar, vanuit de kern werken, de oorzaak aanpakken. Effectief, bij de ander maar tegelijkertijd ook bij jouzelf met het gebruik van nieuwe technieken zoals: Vimmen. Dat zijn enkele van de belangrijke punten en tools die je zult gaan doorgronden, leren en mee nemen uit deze training. Dit alles met de unieke ondersteuning van Frits zijn muziek, die door zijn capabiliteit van ruimte geven om los te laten, ondersteuning tot trilling verhogen en met heel je ‘zijn’ te kunnen ervaren, inmiddels door velen word gemist tijdens andere leermomenten.

“De Remember is zowel een training waarin veel (nieuwe) onderwerpen aan bod komen, als ook een training die de diepte ingaat. In mijn beleving onderscheidt deze training zich van alle andere trainingen die ik tot nu toe heb gevolgd en geloof me, dat zijn er velen!” – Zo een verdere deelnemer.
Wij nodigen jou uit, jezelf uit te dagen en dit persoonlijk te komen ervaren!