Remember... wie je werkelijk bent!

Gebaseerd op de OMnium Methode

 

Uniek en transformerend

“Remember… wie je werkelijk bent” zal je ondersteunen in het nemen van de stap om al het oude los te laten. Deze unieke 3-daagse heeft al veel deelnemers diepe transformatie en verrassende nieuwe inzichten gebracht.

De Remember geeft je ruimte voor heel veel nieuwe en fundamentele inzichten als ook ervaringen en antwoorden op vragen en wensen waar je waarschijnlijk al heel lang mee rondloopt.

Het is een modulaire cursus van 3 weekenden, die praktisch, inspirerend, diepgaand, meditatief, helend en totaal transformerend is doordat wij in de groep veel oude blokkades opruimen.

Elke module bestaat uit 3 dagen en heeft verschillende inhouden, die praktisch, interactief en met humor verwerkt worden. De modules zijn los te volgen.

Remember is een boeiende, inspirerende en praktische nascholing. Deze nascholing is speciaal ontwikkeld voor therapeuten en zorgverleners die holistisch, energetisch, natuurgeneeskundig en bewustzijnsgericht werken. De Remember is SNRO geaccrediteerd en elke module levert 3 ECTS studiepunten op die na afronding van een module via een certificaat door de SNRO worden uitgereikt.

 

Dit is wat deelnemers zeggen over de Remember

• “Werkt diep transformerend door in je persoonlijke spirituele leven”
• “De persoonlijke spirituele ontwikkeling en vorming die je ervaart, is een solide basis voor uitbreiding van je professionele groei en vaardigheden”
• “Reikt praktische en efficiënte vaardigheden aan voor healing op diep celniveau, weghalen van oude resonantie en het herstellen van DNA o.a. via de ‘Vraag en Intentie Methode’ “
• “Verschaft je een breed pallet aan tools voor zelfontwikkeling, coaching, healing, hulpverlening, ouderschap etc.”
• “Geeft een nieuwe en ruime visie op zelfontwikkeling, genezing en coaching”
• “Ondersteunt je in een autonome en bewuste houding waardoor je meer vanuit spiritueel onderscheidingsvermogen leert handelen”
• “Reikt vaardigheden aan die een integratie zijn van kosmologie, meditatieve praktijk en energetisch werk”.

Lees hier de uitgebreide feedback van deelnemers: Feedback deelnemers Remember

 

Wat je leert en ontwikkelt

In de Remember verruim je je visie op holistisch werk naar een galactisch en kosmisch niveau.

Je ontwikkelt een breed spectrum aan energetische, psychologische en universele vaardigheden en inzichten:
1. Energetisch werk: ruim perspectief zowel planetair als galactisch als (multi-)universeel
2. Energetische hygiëne: lichaam, energievelden en ruimte
3. Je energetische ruimte zuiveren en versterken: verschillende effectieve technieken om waar te nemen en schoon te maken
4. Herkennen van blokkades: fysiek, emotioneel, mentaal, karmisch, parallelle levens, collectief
5. Oplossen van blokkades via de ‘Vraag en Intentie Methode’ van de Omnium Methode
6. Attachments en entiteiten verwijderen: verstorende energie van mensen en wezens
7. Nieuwe Aarde bewustzijn: het nieuwe aarde raster, nieuwe aarde DNA en de verbindingen
8. Collectieve manipulaties en trauma’s: herkennen en loskoppelen
9. Verbinden met de Bron: je trilling verhogen, het activeren van je universele bewustzijn in het lichaam, de cellulaire en energetische blauwdruk
10. Diepe meditatieve ervaringen: ervaringen en vaardigheden om toe te passen in het werk met cliënten
11. Introductie in mergen: een natuurlijke vorm van energetisch zien en voelen van de problemen waar cliënten mee worstelen via zuivere en veilige energetische afstemming
12. Universeel perspectief: mens-, wereldbeeld en ontwikkeling vanuit het grote geheel
13. Energetische EHBO: praktische tools voor direct gebruik in concrete acute situaties van stress, ongeluk en trauma
14. Music from Source: muziek als praktische, energetische en healing ondersteuning bij al je werk
15. Collegiaal netwerk om ervaringen, inzichten en vaardigheden te delen en te verdiepen
16. En meer…

 

Herinneren wie je werkelijk bent

Aan de basis staat het activeren van jouw eigen unieke ervaring en herinnering van wie je werkelijk bent. Je bent een deel van het grotere geheel, een “vonk van oneindigheid” in de kosmos. In elke cel van je lichaam is de herinnering aan dit kosmische weten aanwezig en het is dus mogelijk om dit te laten ontwaken. Daarom heet de cursus “Remember”; Herinner je wie je werkelijk bent.

In de Remember werken we steeds vanuit drie verschillende invalshoeken:

  • Kosmologie: informatie over onszelf en ons leven als deel van het grotere geheel, “de kosmische samenhang” en de Bron. Dit bespreken we vanuit verschillende perspectieven: energetisch, bewustzijn en hoe het zich op holografische wijze uitdrukt in vorm;
  • Meditatieve praktijk: we doen veel korte en langere meditaties voor diepe innerlijke ervaring, activering en healing om de herinnering te laten ontwaken. Zo leer je ook zelf hoe je op een authentieke wijze kunt mediteren, verstillen en verbinden;
  • Energetische vaardigheden: je leert en oefent veel praktische vaardigheden voor energetisch werk voor jezelf en voor het werken met anderen, bijvoorbeeld als je werkt als therapeut, healer, coach of verzorger e.d.