Kees

Hyacintha is geboren is om dit werk te doen. En is daar dus ook heel goed in.

Mijn naam is Kees. Ik ben 42 jaar en woon met mijn gezinnetje en drie poezen in Den Haag. Ik ben een lichtwerker, dat wil zeggen dat ik het als mijn taak zie om zoveel mogelijk kennis en liefde te verspreiden onder de mensen. Ik ben niet de enige, er zijn er veel zoals ik over heel de wereld. We vormen een onderdeel van het hogere plan voor deze tijd, waarin er een sterk bewustwordingsproces (ascensie) plaatsvindt op aarde.

Vandaag heb ik een telefonische sessie gehad met Hyacintha. Ik was met haar in contact gekomen omdat ze me een mailtje had gestuurd n.a.v. één van de spirituele websites die ik gemaakt heb, hetgrotereplaatje.nl. die ze goed geschreven vond (dank je), en omdat ze graag voor haar eigen website wat geschreven feedback over haar sessies wilde hebben, stelde ze voor om samen een sessie te doen. Daarover zou ik dan een verslag schrijven. Haar specialiteit is het opheffen van blokkades, en omdat ik dacht dat ik dat misschien wel kon gebruiken en het bovendien niet als toeval beschouw dat iemand je zo’n aanbod doet, ging ik hier graag op in.

Het werd een gesprek van ruim 5 kwartier. Het verslag volgt hieronder.

Op het afgesproken tijdstip belde ik Hyacintha op. Nieuwsgierig als ik ben, wilde ik eerst het één en ander weten van hoe zij werkt. Ik had de dag ervoor ook al een van de webinars geluisterd die zij op haar website aanbiedt, om een idee te krijgen. Het idee dat ik hieruit kreeg is, dat Hyacintha een ‘natural’ is, iemand die geboren is om dit werk te doen. En daar dus ook heel goed in is. Zoals ze op haar website ook aangeeft is ze helderziend, en bovendien heeft ze zich goed ingelezen om de juiste gereedschappen te vinden om haar roeping en talent in de praktijk toe te passen. Als ze bezig is met een cliënt, krijgt ze voortdurend beelden door vanuit haar hogere ik. “Het is net alsof ik heel de dag films zit te kijken”, zei ze. In hogere dimensies is er geen tijd, dus die beelden kunnen ook uit vorige levens afkomstig zijn. Het ligt eraan waar de oorzaak van de blokkade ligt.

Daarna concentreerden we ons op mij. Ze zag dat ik eigenlijk ‘ontwaakt’ geboren ben. Ook de incarnatie verliep bewust. Ik was me dus heel bewust van de zwaarte van de dimensie waarin ik terecht zou komen, de ‘smurrie’ noemde ze dat. Dat kan kloppen, want ik was vroeger altijd een verlegen kind dat bang was voor onbekenden. Pas als ik ze wat beter leerde kennen, kroop ik uit mijn schulp en kon ik er ook plezier mee hebben. Ik was doodsbenauwd om naar de crèche en de lagere school te gaan, ik wilde het liefst bij mijn moeder zijn.

Ik heb me nooit thuis gevoeld in deze wereld en heb altijd het gevoel gehad dat ik moest ‘acteren’ als ik onder de mensen was, dat ik eigenlijk heel anders was en dacht dan zij. Hyacintha zei dat ik het als ‘vies’ ervoer om anderen in mijn energie toe te laten. De beelden die ze doorkreeg, vertelden haar dat ik een multidimensionaal wezen ben, en dat ik ook in andere universa actief ben. Ze zei dat ze nog weinig wezens zoals ik had meegemaakt, ze kon me niet direct plaatsen. Ze zag wel dat het mijn missie was om het bewustzijn van andere mensen hier te vergroten. Tegelijkertijd heb ik in deze dimensie moeite om mensen tot me toe te laten.

Om die blokkade weg te halen (wat ik ook graag wilde), wilde ze zich concentreren op het moment dat ik incarneerde vanuit een hogere dimensie. Ik voelde dat het mijn plicht was om anderen te helpen, maar ik was huiverig voor de ‘beerput’ waar ik in terecht zou komen. In hogere diensies is alles immers zoveel fijner en liefdevoller dan hier. Die beschrijving van haar voelde helemaal als ‘mij’, dus probeerde ik dat gevoel van de incarnatie weer op te roepen. Ik had het gevoel dat dat aardig lukte. Ze zei: “Haal dat gevoel naar boven, door alle tijden en alle dimensies heen. Wil je die blokkade vernietigen?”. Dat beaamde ik. Zij had van tevoren al uitgelegd dat haar hogere ik en die van mij zich met elkaar in verbinding stellen (dat staan ze in feite sowieso al, bij iedereen) en dat zij zo een code kan gebruiken om bij mij een blokkade op te heffen. Ik had het gevoel dat dat lukte.

Enige tijd later in het gesprek zei ze ook dat ze die angst bij mij nu niet meer voelde.

De daadwerkelijke healing duurde eigenlijk maar kort/ We hebben het verder nog over haar werk gehad, de blokkades van andere mensen, en deze tijd van bewustwording. Ze vertelde dat ze graag met andere healers/therapeuten werkt zodat ze zich nog beter een beeld kan vormen van wat er aan de hand is met een bepaalde persoon. En hoe dat probleem het beste aangepakt kan worden, met de gaves en expertise die beide therapeuten bezitten. Die samenwerking is soms echt nodig, omdat sommige problemen zo ongebruikelijk zijn dat één therapeut te weinig inzicht krijgt in hoe het eigenlijk precies in elkaar steekt. Dat gaat soms zo ver als multidimensionale negatieve entiteiten die zich ‘verstoppen’ in het tijd/ruimte-continuum en negatieve invloed uit kunnen oefenen, soms op meerdere mensen tegelijk. Omdat alles energie is, kan door het aanduiden en denkbeeldig vernietigen van de oorzaak, die invloed verwijderd worden.

Ik vond het een heel fijn gesprek en voelde me fijn en opgelucht na afloop. Sommige informatie over jezelf krijg je nou eenmaal bijna nooit te horen in het dagelijks leven, maar ze verklaren wel heel veel van hoe je je voelt en in het leven staat. Omdat we ons beiden bezighouden met het helpen van mensen op bewustwordingsgebied voel ik me ook verbonden met Hyacintha, en ze zei dat zij dat ook zo voelde. We zullen elkaar dus ongetwijfeld nog wel eens spreken.

Dankjewel, Hyacintha.