J.V.

Sinds dat werk met jou ben ik een stuk blijer en stralender ben geworden en veel meer in mijn kracht gekomen.

Lieve Hyacintha,

Een paar dagen geleden heb ik je gebeld, om je te vertellen wat mijn ervaringen waren, volgend op de reading die ik van jou op 2 april heb gehad. Misschien herinner je mij niet precies meer, maar we hebben gewerkt aan mijn voortdurend terugkerende schuldgevoelens, die draaiden om een ervaring tijdens een vorig leven in Ierland of Engeland.

Ik werd toen als 20 jarige beschuldigd van moord op een jonge man van 16, nadat ik per ongeluk zijn lijk had gevonden op een wandeling en er geschrokken naar staarde omdat ik hem kende. Uit de mist kwam een groep mannen naar voren, de schuldigen, die het slachtoffer ook sexueel hadden misbruikt, en zij dwongen mij om het slachtoffer te begraven waarna ik als medeplichtig werd beschouwd van de moord. Ik houd het geheim, ben in grote verwarring, zie geen uitweg, en durf niets te verraden omdat ik doodsbang ben. Dit gebeuren lag ten grondslag aan mijn steeds weerkerende schuldgevoelens.

We hebben daaraan gewerkt, en ik heb sindsdien nauwelijks of géén last meer gehad van schuldgevoelens in het algemeen!!! Wàt een verlichting… ik heb mezelf eindelijk kunnen vergeven voor iets wat nooit had plaatsgevonden…

Tijdens dezelfde reading hebben we ook over mijn gevoelens van “nooit goed genoeg zijn” gesproken en gekeken naar een soort dubbel stuk dat ik meedroeg: “Ik word niet gehoord ” en “Ik wil onzichtbaar blijven”. En jij hebt me geholpen dat te corrigeren.

Wat ik je wil zeggen is, dat ik sinds dat werk met jou een stuk blijer en stralender ben geworden en veel meer in mijn kracht ben gekomen. Er is iets zwaars van me afgevallen dat me verstikte.

Wat ook enorme impact heeft gehad op mijn conditie en gevoelens is dat ik nu twee maal per dag één van de Source Meditaties van jou of van Caroline Cory doe, die ik inweef in mijn gebruikelijke meditaties. Het regelmatige werken met het Licht van Source en het in conditie houden van mijn Sacred Space werkt naar mijn gevoel erg helend in mijn proces om de ziekte van Lyme te genezen. Het voelt absoluut aan als een krachtige Quantum Healing, en ik ervaar mezelf regelmatig als een helderstralend licht. Hoewel ik niet zo lang geleden ontdekte dat ik de ziekte van Lyme heb, ben ik steeds heel optimistisch over mijn genezingskansen en heb ik nauwelijks last van symptomen. Ik heb praktisch een jaar lang niet kunnen lopen zonder veel pijn maar voel ook dààr dat het stapje voor stapje beter gaat.

Tot slot heb de prachtige muziek ontdekt van Frits Evelein, die heel sterk voelbare trillingen in mij te weeg brengt, hij geeft me een kosmisch gevoel en diepe afstemming op Source. Ik kan echt zeggen: Ik ben “hooked”… Elke dag geniet ik zeker een heel uur lang van de helende trilling van zijn Muziek van Source en ik weet absoluut zeker dat naast jouw reading en de lichtmeditaties, de muziek een grote invloed heeft op het omkeren van mijn ziekteproces.

Voor dit alles wil ik je bedanken!!! Het is een grote aanmoediging!!

J.V.