Na afloop van het consult voelde ik me zo opgelucht en ontspannen als ik zelden heb ervaren.

Lieve Hyacintha,

Na afloop van ons telefoongesprek op 5 maart vroeg je me om je te mailen.Ik ga er vanuit dat je mijn indruk en ervaringen wilt horen.

Het is voor mij een heel indringend en bijzonder contact geweest, waar ik helemaal inzat en mijn omgeving totaal kon vergeten.
Door het proces wat ik doormaak, op diverse niveaus, te benoemen vielen inzichten nog duidelijker op hun plek.
Zo’n flashback over m’n leven op dit moment geeft een soort opluchting en brengt ook een verstilling, dichter bij mezelf blijven. Het benoemen van “mijn talent” is heel belangrijk.

Mijn zoektocht in dit leven naar liefde, erkenning en uiteindelijk naar “Thuis”, eerst via mijn biologische vader en zoals je dat zo helder zei, naar onze Goddelijke Vader zie ik als een rode draad door mijn leven lopen. Het hele proces van mijn ziek-zijn heeft dat eigenlijk in een versnelling gebracht en door ons telefoongesprek werd dat nog helderder met name die laatste stap om God-Vader als “je maatje” te kunnen ervaren was voor mij ongekend.

Hoewel ik fysiek nog flink moet aansterken, voelt het of er een last van me is afgevallen. Zelfs mijn voet verbetert.

Een kleine impressie van wat het met me doet. Na afloop voelde ik me zo opgelucht en ontspannen als ik zelden heb ervaren.
Doordat jij mij “gezien” hebt, lijkt het of ik mezelf beter kan zien en waarderen.

Dank je wel en heel veel liefs, tot gauw.