Monique

 

Nieuwe Aarde Yoga

Hallo, ik ben Monique Namasté. Tijdens de training Remember verzorg ik Nieuwe Aarde Yogalessen. Deze yogavorm heb ik ontwikkeld vanuit mijn passie voor het fysieke en energetische lichaam. Nieuwe Aarde Yoga verbindt je met de Bron en brengt je terug naar je Goddelijke Blauwdruk: wie jij werkelijk bent. Hierdoor kom je weer in je kracht en kun je vanuit je hart en eigen waarheid leven.

 

Verbinding en ontspanning

Met behulp van meditatie, muziek, geur en verschillende houdingen komen je energetische en fysieke lichaam samen, waardoor je weer helemaal tot jezelf komt. Als je vanuit verbinding en ontspanning yogaat, voel je zuiver en puur wat voor jouw lichaam goed is. Je bewaakt je eigen grens. Door middel van een juiste ademhaling en ontspanning begeleid ik je om nog dieper in de yogahouding te komen.

 

Healing

Tijdens mijn lessen zie ik wanneer er healing plaatsvindt bij iemand. Als er een blokkade loskomt, zie ik vanaf de betreffende plek in het lichaam een soort van ‘koolzuurbubbels’ opstijgen. Deze bubbels beginnen altijd een beetje grijs van kleur, daarna krijgen ze verschillende kleuren. Erg bijzonder om dit te ervaren!

 

Persoonlijke healing yogavideo’s

Ook maak ik persoonlijke healing yoga video’s, afgestemd op jouw behoeften en eventuele blokkades zodat jij gewoon thuis je persoonlijke yoga-oefeningen kunt doen.

 

Meer informatie over deze video’s en mijn andere diensten, vind je op www.moniquenamasteyoga.com

 

Terug naar het team.