Kaiyann

 

Mijn zielspad heeft verschillende expressies. Ze leiden allemaal naar de visie en intentie om samen de nieuwe aarde te manifesteren, een realiteit die gebaseerd is op onvoorwaardelijke liefde, eenheid en vrij zijn!

Alles wat ik doe, doe ik met liefde en dat geef ik uiting door het schrijven van boeken en blogs, het geven van meditaties en het faciliteren van één-op-één en groepssessies voor heling op allerlei verschillende niveaus.

Mijn visie is dat wij al heel zijn. Wij zijn gewoon nog aan het ontwaken in wie we werkelijk zijn. Dat is juist deel van ons avontuur op aarde waardoor wij ook ons bewustzijn verder kunnen verruimen.

Wat ik doe is je assisteren bij het deprogrammeren van je systemen. Daarmee bedoel ik dat je een proces begint waarin je steeds bewuster wordt van hoe je onbewust geleid wordt door een heleboel programmeringen. Jouw geloofssysteem (dus al jouw gedachtes die eigenlijk gedreven worden door jouw bewuste en onbewuste overtuigingen) is een prachtige aanwijzer in wat die programmeringen nu zijn.

Wanneer het steeds helderder wordt wat jou allemaal blokkeert om voluit van jouw eigen authentieke wezen te leven, kunnen we samen aan de slag om al die illusies en destructieve patronen ongedaan te maken en voor eens en altijd op te ruimen op het niveau van je DNA en celgeheugen.

Wanneer de blokkade echt opgelost is, is daar geen resonantie meer mee, dus trek je ook niet geen energieën meer aan die een match zijn met die blokkade. Nu begint de heling écht!

Dit doen we door te ontdekken wat je fysieke lichaam en jouw emoties jou te vertellen hebben, we onderzoeken welke belemmerende overtuigingen hier aan vast gekoppeld zijn, en de intentie is om te traceren wanneer de eerste blokkade geboren is, zodat we de blokkade oplossen vanuit de “wortel” zoals we dat noemen. Mijn intentie is juist om zoveel mogelijk informatie UIT jouw DNA te halen die niet deel is van de blauwdruk van jouw ware essentie en formule, zodat er ruimte ontstaat voor jouw eigen zelfherstellend en zelfgenezend vermogen. Ik geloof erin dat het echt mogelijk is om jezelf totaal te vernieuwen en jouw heelheid te ervaren in elke cel!

Ik ben daarom dus ook zo blij dat ik deel uit maak van het Claritas team. Wij hebben allemaal onze eigen krachten en specialiteiten en dat maakt het ook zo ontzettend leuk. Wij versterken elkaar heel mooi en vormen zo een geheel. Wij zijn allemaal van nature multidimensionale wezens. Daarom is het logisch dat je via verschillende healers en therapeuten toegang krijgt om te werken aan verschillende lagen en aspecten van jezelf.

Wat ik voor Claritas doe is deel uit maken van het team van healers, en ondersteunen waar gewenst. Ik zal waarschijnlijk ook een van de blog-schrijvers zijn, want bewustzijn vertalen in woorden is iets dat ik met passie doe.

Voor meer informatie over hoe ik verder expressie geef aan mijn creatie flow, bezoek mijn website:
www.cosmiquefocus.net

Terug naar het team.