Donderdag 10 juni 20:00 uur

Deze groeps-healing meditatie valt samen met de Solar Eclips en heeft een bijzondere transformerende werking.

 

Een Maansverduistering werk uitstekend om dingen uit ons leven te zuiveren en los te laten die niet langer ons hogere zelf dienen.

Het effect van een maansverduistering kan tot drie maanden duren, het kan op een gegeven moment een vulkanische zuivering met zich meebrengen. Dit kan een helende tijd zijn, een vreugdevolle en verwachtingsvolle tijd. De combinatie met de Wesak viering van 26 mei en de zegen en inwijding die we hebben mogen ontvangen, doet hier nog eens een schepje bovenop.
Als je mee hebt gedaan afgelopen week met de healing en de viering dan merk je ook hoe dingen in jou aan het schuiven zijn, zoal lichamelijk, geestelijk en op spiritueel gebied.  

Nu krijgen we een prachtige boost precies 15 dagen later door de gedeeltelijke zonsverduistering. Op 10 juni tussen 11:15 uur in de ochtend tot ongeveer 13:30 in de middag zal de maan voor de zon schuiven.  Rond 12:19 zal de zon voor ongeveer 26% bedekt zijn.

Zonsverduistering komt de Maan tussen de Zon en de Aarde en onderbreekt daardoor de energiestroom en veroorzaakt een verstoring. Het doorbreekt ons gewoontegedrag en geeft ons een soort kosmische reboot.

De Maan schakelt de mannelijke/linkerhersenenergie voor een tijdje uit, zodat de vrouwelijke/rechterhersenhelft overspoeld wordt met instinctieve en intuïtieve energie. Dit maakt het onbewuste, bewust, zoals wanneer je je bewust wordt dat je droomt.

Tijdens een zonsverduistering krijgen we, net als bij een lucide droom, datzelfde plotselinge gevoel van hyperbewustzijn. We kunnen alles doen!
Een Kosmische Herstart. Het verschaft inzichten versterken die verkregen zijn uit een zeer evenwichtige linker- en rechterhersenhelft. The Full brain dus. Dit wat we juist in de healing hebben geactiveerd dinsdag de 25ste mei. Het is bewustzijn in balans brengen.

Het effect is een trubo boost op het gebied van groei en nieuw begin. Het sluit zo mooi aan.

 

10 juni om 20:00 uur komen we bij elkaar om een mooi proces te verzegelen. Wat zo bijzonder is, is dat de data en de werking van de planeten voor mij niet bekend was van te voren. Dit is hoe het werkt met innerlijke leiding!
Het zal een combinatie worden van healing en meditatie. En zoals altijd, ik laat me verrassen door wat er gebracht wordt. Het is een co-creatie van alle deelnemers, geestelijke familie van de Bron, Meester Gidsen en de Bron. Ik vind dit echt feest! En ook al val je in slaap, het werkt gewoon door.
Meld je hier aan! Je zult er geen spijt van krijgen.

https://claritasshop.claritasessentiae.nl/winkel/solar-eclips-hea…ie-10-juni-20-30/

Om iedereen de kans te geven mee te doen heb ik de kosten voor deelname op minimaal 15 euro gezet.  Voel voor jezelf of  je een ander bedrag zou willen doneren dat beter bij je past. Het is wel inclusief 21%btw.

Mocht je een financiële uitdaging hebben op dit moment, laat mail Tamara dan contact @ claritasessentiae.nl

Deze healing is live en er komt geen opname van.