Rebelse Engelen

Herken je dit? een onbestemd gevoel van verantwoordelijkheid voor de aarde en mensheid; een diep gevoel van schuld en falen; je compleet vreemd voelen als mens in je lichaaam en op aarde; en een loden last meeslepen zonder dat weet wat het is en waarom; een afkeer voor je lichaam, worstelen met realties, en een gevoel nooit meer thuis te komen etc… In mijn praktijk ontmoet ik dagelijks mensen die hier onder lijden. Zo ontdekte ik dat er op dit moment honderduizenden mensen zijn die als lichtwezens via hun eigen proces werken aan een unieke transformatie van de oude aarde. Zij zijn lichtwezens die gekozen hebben te herstellen wat fout gegaan is door zich van de manipulatie los te maken. Ik noem ze Rebelse Engelen.

Voor het grootste deel zitten engelen op een ander evolutionair pad dan de mensheid, en nogmaals, voor het grootste deel… Geboren worden en leven op Aarde maakt geen deel uit van de normale incarnatiecyclus van een engel. Echter..
De Rebelse Engel, of wel the Rebel Angel doet dit wel. Zij komt de aarde en mensheid helpen in de shift van het Goddelijk Plan. Vaak hebben zij een heel moeilijk leven en voelen zij zich anders dan anders. Zij voelen zich buitengesloten en vooral schuldig. Ze hebben een diep gevoel van schuld en schaamte waardoor zij hun hele leven bezig zijn “het goed te maken”. Ze zijn altijd bezig voor een ander, komen nooit aan zichzelf toe. Er is ook een diep verdriet dat ze nooit meer thuis zullen kunnen komen.
Er zijn ook andere wezens die zich hier ook in zullen herkennen.
De gratis informatievideo (link volgt nog) geeft inzicht in de Rebel Angel.

Deze healing is gericht op het ongedaan maken van de oude contracten, het wissen van programma’s van schuld, schaamte en falen en het openen van een nieuwe verbinding van liefde, creatiekracht en vreugde.

Mocht je voor een financiële uitdaging staan, laat het even aan Tamara weten.

Let op je ontvangt een email met de link voor de audio opname, zorg dat je aangemeld bent voor de nieuwsbrief, zo kun je onze e-mails ontvangen

Kijk hier om de healing te downloaden

❤️ Mijn cliënt vandaag. ❤️
Een mooie, zachte stem aan de telefoon. Zij wil gedecideerd overkomen. Zij wil krachtig zijn. Moedig zijn.
Zij wil maar een ding. Zij wil vertrouwen. Mensen vertrouwen. Overheid vertrouwen, haar vriend vertrouwen, haar werkgever vertrouwen. Haar ouders vertrouwen. Haar vrienden vertrouwen.
Ze huilt. Ze is radeloos. Moedeloos. Machteloos. Alles en iedereen lijkt wel een dubbele agenda te hebben. Misleiding zit overal. In alles. In iedereen.
Waarom is er nergens een plekje waar zij zuiverheid kan vinden?
Wat is het doel hier op aarde? Ze past gewoon niet.
Steeds weer die keuzes. Hoe moet zij kiezen? Waar moet zij haar keuzes op baseren? Want hoe weet ze of iets waar is? of het klopt?
Zij meandert door het leven en komt steeds onbewust in situaties waar ze weer moeilijke keuzes moet maken. Pijnlijke situaties. Zoveel pijnlijke situaties. Keer op keer.
Want voor haar betekend een keuze ook ergens tegen iets zijn. Zij wil niemand teleurstellen of wegduwen. Zij wil eenheid zien in alle mensen, in alles om haar heen.
Maar afgescheidenheid wordt juist versterkt.
Zij duwt zichzelf weg. Haar intuïtie, haar liefde… want zij wil van iedereen houden maar heeft tegelijkertijd toch een afkeer aan zichzelf.
Waarom zijn er lelijke dingen op aarde?
Waarom willen mensen elkaar pijn doen?
Zij heeft de afgelopen 3 dagen bijna niets gegeten, erkent ze. Ze vind het moeilijk om zich te verbinden met eten. Want ook dat is nooit zuiver genoeg. Juist als zij zo neerslachtig is, juist dan vind ze het moeilijk om wat dan ook toe te laten. Geen aanraking. Geen warmte. Geen liefde.
Haar stem trilt. Ja, ze heeft weer gekrast.
“Het valt mee hoor” zegt ze “het is echt niet zo erg.”
“Ik heb jouw filmpje gezien, De Rebelse Engel” zegt ze na dat we samen hadden gewerkt en zij mooie inzichten heeft gekregen. “Ik kon er steeds maar niet naar kijken, vooral deel 2, het was zo pijnlijk mezelf te zien in je plaatjes en je uitleg.
Maar nu, nu snap ik het nog veel meer. Ik weet nu wie ik ben, ik weet nu waarom hier ben en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb…” 💞
Ja ik ben ook blij dat zij mij heeft gevonden. Er zijn zoals zij, heel veel prachtige zielen die door de woeste storm soms hun koers zijn kwijt geraakt.
Ik weet dat veel meer mensen zo zijn als zij. Zij is moeder van 2 kinderen die net als zij ook worstelen hier op aarde.
Dit doe ik om mijn healingwerk voor iedereen bereikbaar te maken. Ik weet ook dat ik diep werk en veel programma’s opruim en juist als we een groep zijn, kunnen we nog dieper werken.
Voor alle mama’s en papa’s, opa’s en oma’s of zorgverleners die kinderen hebben in hun omgeving. Weet dat je ook namens hen de healing kan ondergaan. Jij neemt hen mee in alle aspecten die je in jezelf opruimt.
De healing is in de opnamen even krachtig als wanneer je live erbij bent.
Kijk hier om de healing te downloaden.

⭐ Help jij mee de informatie over de ‘Rebel Angel met een missie’ te delen?

Voor entiteiten, vervloekingen en zware energieën
schakel ik daarvoor mijn collega Joost in. Hij is een super krachtige exorcist met meer dan 30 jaar ervaring, ook voor spookhuizen en dat soort dingen. Hij werkt op afstand.

Het enige dat je hoeft te doen is via zijn contact formulier je vraag bij hem neer te leggen. Je kan hem daarna bellen en hij gaat meteen aan de slag. Het veschil is meteen voelbaar.
exorcistonline.eu. 
Als je Claritas10 erbij zet, krijg je 10 eur korting op zijn behandeling.
Deze korting is echt een cadeautje en is geen affiliate link waar ik zelf aan verdien.