Rebelse Engelen

Herken je dit? een onbestemd gevoel van verantwoordelijkheid voor de aarde en mensheid; een diep gevoel van schuld en falen; je compleet vreemd voelen als mens in je lichaaam en op aarde; en een loden last meeslepen zonder dat weet wat het is en waarom; een afkeer voor je lichaam, worstelen met realties, en een gevoel nooit meer thuis te komen etc… In mijn praktijk ontmoet ik dagelijks mensen die hier onder lijden. Zo ontdekte ik dat er op dit moment honderduizenden mensen zijn die als lichtwezens via hun eigen proces werken aan een unieke transformatie van de oude aarde. Zij zijn lichtwezens die gekozen hebben te herstellen wat fout gegaan is door zich van de manipulatie los te maken. Ik noem ze Rebelse Engelen.

Voor het grootste deel zitten engelen op een ander evolutionair pad dan de mensheid, en nogmaals, voor het grootste deel… Geboren worden en leven op Aarde maakt geen deel uit van de normale incarnatiecyclus van een engel. Echter..
De Rebelse Engel, of wel the Rebel Angel doet dit wel. Zij komt de aarde en mensheid helpen in de shift van het Goddelijk Plan. Vaak hebben zij een heel moeilijk leven en voelen zij zich anders dan anders. Zij voelen zich buitengesloten en vooral schuldig. Ze hebben een diep gevoel van schuld en schaamte waardoor zij hun hele leven bezig zijn “het goed te maken”. Ze zijn altijd bezig voor een ander, komen nooit aan zichzelf toe. Er is ook een diep verdriet dat ze nooit meer thuis zullen kunnen komen.
Er zijn ook andere wezens die zich hier ook in zullen herkennen.
De gratis informatievideo (link volgt nog) geeft inzicht in de Rebel Angel.

Deze healing is gericht op het ongedaan maken van de oude contracten, het wissen van programma’s van schuld, schaamte en falen en het openen van een nieuwe verbinding van liefde, creatiekracht en vreugde.

Om iedereen de kans te geven mee te doen heb ik de kosten voor deelname op minimaal 20 euro gezet.  Voel voor jezelf of  je een ander bedrag zou willen doneren dat beter bij je past.

Mocht je voor een financiële uitdaging staan, laat het even aan Tamara weten.

Let op je ontvangt een email van te voren met de link voor deelname, zorg dat je aangemeld bent voor de nieuwsbrief, zo kun je onze e-mails ontvangen

Meld je hier aan

Voor entiteiten, vervloekingen en zware energieën
schakel ik daarvoor mijn collega Joost in. Hij is een super krachtige exorcist met meer dan 30 jaar ervaring, ook voor spookhuizen en dat soort dingen. Hij werkt op afstand.

Het enige dat je hoeft te doen is via zijn contact formulier je vraag bij hem neer te leggen. Je kan hem daarna bellen en hij gaat meteen aan de slag. Het veschil is meteen voelbaar.
exorcistonline.eu. 
Als je Claritas10 erbij zet, krijg je 10 eur korting op zijn behandeling.
Deze korting is echt een cadeautje en is geen affiliate link waar ik zelf aan verdien.