Goud in handen

online gratis webinar

Goud in Handen

Onder deze titel deel ik mijn visie en inzichten over wat ik op dit moment merk dat er gaande is,  waar wij mee te maken hebben en krijgen.

Al langere tijd worden er allerlei nieuwe technologieën ontwikkeld die maken dat het lijkt alsof we in een super sciencefictionfilm terecht zijn gekomen.

Alles staat of valt bij hoe je iets waarneemt, hoe je ergens mee omgaat, hoe je keuzes maakt. Maar om een keuze te kunnen maken moet je wel weten welke opties er zijn, toch?

Ik heb me verdiept in grafeen, in nanotechnologie, in crispr DNA manipulatie en luciferase. 

Ik wil nu graag met je delen welke samenhang ik waarneem. Hoe dit samenhangt met waarom we ons soms massaal ziek of depressief voelen. Hoe worden we beïnvloed door allerlei technologieën en vooral: wat kunnen we eraan doen om zo min mogelijk last te hebben?

Ik nodig je uit om een live webinars bij te wonen op 27 oktober en 3 november. Omdat ik me vrij wil voelen in mijn uitingen, plaats ik de opnames niet op YouTube of Vimeo. Daarom krijg je bij je inschrijving voor de webinars een link naar de opnames.

Deel dit met zoveel mogelijk mensen. Ik weet zeker dat je nieuwe dingen zult horen en zien. Weet dat het JUIST mijn bedoeling is om een oplossing aan te dragen, niet om je angstig te maken. Maar je kunt pas een oplossing bieden als je weet waar je mee te maken hebt. Tenminste, dat is mijn ervaring.