Een exclusieve groepshealing is met een kleine groep van ongeveer 20 personen en is afgestemd op de vragen en thema’s die de deelnemers van tevoren insturen. Het voordeel van deze kleinere groep is de gerichtheid en afstemming.

Een bijzonder voordeel van deze manier van werken is dat bepaalde thema’s elkaar overlappen maar ook thema’s aan bod komen die een diepere laag aansnijden dan in een persoonlijke sessie het geval zou zijn. Dat versterkt al met al de healing proces. Daarbij vindt er een synchronisatie van energie en gemeenschappelijk healing plaats met de unieke geestelijke familie en meester gidsen van elke deelnemer.

Er is wat meer ruimte voor uitwisseling, reflectie en uitleg, iets dat in een grote groep met soms wel 200 personen nauwelijks kan. Ook maakt deze kleine groepshealing het mogelijk om wel een diepe healing te ervaren voor een aantrekkelijke vergoeding.

Het voelt misschien vreemd en kwetsbaar om persoonlijke healing in een groep te doen. Dat begrijp ik. Toch is het minder eng dan je misschien denkt.
Je krijgt een vragenlijst opgestuurd  waar ik je vraag om je naam en leeftijd en welke thema’s je zou willen inbrengen om te helen. Hierdoor komt je thema aan bod en hoef je tijdens de zoom niets over te zeggen. Het wordt automatisch mee genomen in de healing.
Voor de zekerheid: Je antwoord wordt alleen door mij gelezen ter voorbereiding van de healingbijeenkomst!
Anoniem deelnemen
De healing is online via Zoom. Voel je vrij zó deel te nemen als voor jou goed voelt. Als jij het prettiger vindt om je camera uit te laten, doe dat dan. Mocht je niets willen zeggen, is dat ook helemaal goed. Want ik heb je vragen gezien en in tune in op de groep en jouw persoonlijk stuk. Dat wordt automatisch mee genomen. Je kan natuurlijk ook altijd een berichtje sturen in de chat van Zoom. Dit kan naar de hele groep maar ook persoonlijk alleen naar mij.
Dus ondanks dat het een openbare sessie is, zul je merken dat het voldoende privacy bied.

Voordeel van een groepshealing
Er is ruimte voor uitwisseling, reflectie en uitleg, iets dat in een grote groep met soms wel 200 personen nauwelijks kan.
Ook maakt deze kleine groepshealing het mogelijk om wel een diepe healing te ervaren tegen een aantrekkelijke vergoeding.

Je kunt je aanmelden voor deze groepshealing.

Meedoen kost 75 euro. Je kunt je hier aanmelden

Op woensdag 21 juli 19:30 uur  tot +- 21:30 uur :
“Relaties”

Je wordt uitgenodigd om je aan te melden als je je aangetrokken voelt tot deze healingbijeenkomst. Vertrouw dat de groep precies naar bedoeling gevormd zal worden. Het thema is nu duidelijk. Het zal gaan over relaties. Romantische relaties en ook andere relaties met mensen om je heen.

Voel jij hiertoe aangetrokken? Voel in je hart. En laat je leiden.
Dit soort bijeenkomsten zijn vaak heel verassend en diep in wat zich aandiend.

Meedoen kost 75 euro. Je kunt je hier aanmelden.