Deel 1

Introductie gesprek met de groep.

 

Deel 2

Meditatie en healing. Hier werd ik o.a. verrast door de aanwezigheid van de Hathors.
Hier een kleine introductie die ik vind op internet.
“De Hathors zeggen dat zij een groep interdimensionale, intergalactische wezens zijn, verbonden met het oude Egypte via de Tempels van de Godin Hathor evenals met een aantal andere prehistorische culturen. We zijn jullie oudere broers en zussen. We zijn al een heel lange periode van ontwikkeling op deze planeet bij jullie.
….We waren eons geleden bij jullie, zelfs in de vergeten dagen voordat er enig spoor van ons bekend was in jullie huidige geschreven geschiedenis. Onze eigen aard is energetisch en interdimensionaal. 
…We zijn wat je kunt noemen een verrezen beschaving – een groep wezens die bestaat in een specifiek trillingsveld, net zoals jullie een energetische signatuur hebben. We trillen eenvoudigweg in een sneller ritme dan jullie. Desalniettemin zijn we allen deel van het mysterie, deel van de liefde die het gehele universum bijeen houdt en samenbindt.
…We zijn gegroeid, zoals ook jullie gegroeid zijn, oprijzend naar de ene Bron van al dat is. We zijn gegroeid in vreugde en door verdriet, net als jullie. We zijn, in termen van uitgestrektheid, een beetje hoger op de spiraal van gewaar zijn en bewustzijn dan jullie.

 

Deel 3

Specifieke healing – ook een hele mooie ervaring door de ander te zien als jezelf….