PERSONALIZED GUIDANCE WITH CAROLINE

Workshop op 8 juli**
“PERSONALIZED GUIDANCE WITH CAROLINE”

In deze ervaringsgerichte workshop gaat Caroline dieper op de materie van 7 juli in en helpt je door middel van een persoonlijke boodschap in je spirituele ontwikkeling. Deze bijeenkomsten met Caroline zijn zeer waardevol, uniek en leerzaam.

VOORWAARDE VOOR DEELNAME AAN DE WORKSHOP OP 8 JULI:
** Je moet bekend zijn met de OMnium-Methode en ten minste één cursus hebben voltooid.
Voor vragen: e-mail omniumuniverse
** Deelname aan 8 juli kan alleen in combinatie met deelname aan 7 juli.

Voor meer informatie over de exacte tijden, de locatie, de kosten, de vroegboekkorting en om TICKETS te bestellen: https://www.omniumuniverse.com/Calendar/2018/7/
of bel met Wigard 06-15084671

Ik heb er reuze veel zin in en kijk ernaar uit Caroline weer in Nederland te ontvangen!

Kom jij ook?

Liefdevolle groet

Hyacintha en het Claritas Team

Grow your Heart-Centred Consciousness in an increasingly Artificial world – Caroline Cory (Engelstalig)

Ben jij je bewust hoe kunstmatige intelligentie stilletjes onze wereld aan het overnemen is? Klinkt dit heel Science Fiction en ver van je bed? Kan jij nog helder onderscheid maken tussen wat je wordt voorgeschoteld als waarheid en wat echt waarheid is? Waar moet je je informatie aan toetsen? Hoe weet je nou of iets klopt of niet? Alles kan worden gemanipuleerd en de technologie gaat heel ver, veel verder dan jij en ik vermoeden!

http://www.news.com.au/technology/innovation/elon-musks-chilling-artificiai-intelligence-warning/news-story/2c00245575f41829a2d5fba68e1c8a17

Caroline Cory komt 7 juli naar Doorn met de thema
“Grow your Heart-Centred Consciousness in an increasingly Artificial world”
(het wordt in het Engels gegeven)

Dit thema en workshop is geen science fiction. Het is een feit. Neem deze bijzondere kans om de reprogramming van Caroline te ervaren en de tools tot je te nemen om je te wapenen voor de onzichtbare infiltratie.
In deze ervaringsgerichte workshop legt Caroline uit hoe je je optimaal kunt verbinden met je Hoger Bewustzijn en het nieuwe aarderaster. Door deze verbinding in je activeren leer je perfect te navigeren door deze complexe tijd en gebruik je je innerlijke waarneming om helder onderscheid te maken tussen wat waar is en wat vals, wat groei bevordert en wat niet. Zo ontwikkel je het vermogen om waarheidsgetrouwe informatie te identificeren op elk gebied van de menselijke samenleving zoals technologie, communicatie, educatie, bestuur etc. Door dit onderscheidingsvermogen in jezelf te ontwikkelen wordt je meester in het manifesteren van je eigen realiteit, ongeacht wat het collectief mogelijk creëert.

Alles wat Caroline doet is altijd gericht om ons bewustzijn te verruimen en het evolueren van onze spirituele ontwikkeling en het is een unieke mogelijkheid om geinitieerd te worden in deze nieuwe energie en bewustzijn.

Voor meer informatie over de exacte tijden, de locatie, de kosten, de vroegboekkorting en om TICKETS te bestellen: https://www.omniumuniverse.com/Calendar/2018/7/
of bel met Wigard 06-15084671

Light Language 02 – Verdieping

 

Het wordt een bijzondere dag. De dag is vooral heel ervaringsgericht. In deze Light Language class 02 gaat om verdieping.

 

Duur: 10.30 – 16.00 uur

Locatie:
Den Haag

Bijdrage € 45,-

Voor meer informatie over de kosten en andere details kun je Karo contacteren.

De ziekte van Lyme: Brug naar transformatie

3-daagse Lyme training

Dit is een uitgebreide en praktische cursus voor het herkennen en succesvol behandelen van de ziekte van Lyme.

Wat houdt de cursus in?
Lyme is besmettelijk en inmiddels epidemisch. Zonder het te weten, lopen mensen met vage maar ook ernstige klachten rond die niet herkend worden als de ziekte van Lyme. Doordat de Lyme Borrelia zeer ingenieus is, manifesteert deze ziekte zich in een waaier van symptomen. Artsen en ook veel natuurgerichte therapeuten hebben moeite met het herkennen en diagnosticeren van Lyme.

In deze 3 daagse cursus krijg je diep inzicht in hoe de Borelia werkt. Zo begrijp je waarom Lyme moeilijk te diagnosticeren is d.m.v. bloedonderzoek, maar ook via kinesiologsch testen of bioresonantie.
Wanneer je snapt hoe de Lyme spirocheet zich vermenigvuldigt, zich verdedigt en vermomt, kun jij je diagnoses en therapieën succesvol aanpassen. Zo kun je bij je cliënten Lyme snel herkennen en behandelen.
Lyme dwingt je om out of the box te denken. Alles wat je ooit wist over bacteriën kun je bij Lyme herschrijven want het effectief aanpakken van Borelia dwingt je tot compleet nieuwe inzichten. Ik zie de ziekte van Lyme als een expressie van het collectief onderbewuste die verstrikt zit in zelfvernietigende tendensen. Het doorzien van Lyme en het ontwikkelen van een nieuwe visie op bewustzijn en gezondheid, maakt dat Lyme een spirituele wakkermaker kan zijn, een brug naar transformatie.

Programma
INHOUD LYME TRAINING:
De training is praktisch, interactief en reflectief, met aandacht voor concrete casuïstiek en praktische ervaringen van deelnemers.
1. Bewustzijn en trilling
2. Hoe herken je Lyme bij je cliënten?
3. Het geheim van Lyme de 4 V’s
4. Testen en de ingewikkeldheid daarvan
5. Fascinerende Fasciae
6. Antibiotica en sulfapreparaten
7. Frequentiemiddelen – UMF: uitleg en werking
8. Het Claritas Protocol
9. Straling en spininversie
10. Lever & Detoxificatie
11. Veel voorkomende tekorten bij mensen met Lyme
12. Miasma’s
13. Voeding
14. Bijkomende gezondheidsproblemen

Docent/Cursusleider
Hyacintha Kraidy, Bsc.
Website docent: www.claritasprotocol.nl

Voor wie
Therapeuten, hulpverleners, artsen en geïnteresseerden.

Data
Vrijdag 2 november, zaterdag 3 november en zondag 4 november

Lestijden
10:30 tot 17:30 uur

Bijdrage
€375,- excl. lunch, thee/koffie

Locatie
University College Utrecht (UCU)
Locke gebouw
Campusplein 16
3584 ED UTRECHT
routebeschrijving

Na het afronden van de cursus ontvangt u een certificaat van Instituut CAM.

Aanmelding kan via het aanmeldformulier.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met Instituut CAM op.

Ziekte van Lyme: Brug naar transformatie, een korte inleiding

De ziekte van Lyme is epidemisch en extreem lastig te diagnosticeren en te behandelen. Het belangrijk om als therapeut inzicht te hebben in de aard van Lyme voor een adequate diagnose en behandeling.
Wat houdt de lesdag in?
Hoofdpunten voor het herkennen en succesvol behandelen van de ziekte van Lyme.
Docent: Hyacintha Kraidy B.sc.
website docent: www.claritasprotocol.nl

Voor wie
Therapeuten, hulpverleners, docenten, artsen

Programma
Meeste mensen denken bij de ziekte van Lyme aan een teek die deze ziekte overbrengt. Maar niets is minder waar. Lyme is zeer besmettelijk en inmiddels epidemisch. Heel veel mensen lopen met vage maar ook ernstige klachten rond die helaas niet wordt herkend omdat de ziekte van Lyme een waaier aan verschillende symptomen kan laten zien. Voor elke therapeut en hulpverlener is het heel belangrijk om Lyme snel te herkennen.Wanneer je begrijpt hoe de Lyme spirocheet zich vermenigvuldigt, zich verdedigt en vermomt dan kun jij je therapie succesvol aanpassen. Je herkent sneller de ziekte van Lyme en kunt het adequaat handelen.
Lyme heeft alles te maken met energie en bewustzijn. In deze lezing wordt uitgelegd hoe trillingen en frequenties werken, hoe dit effect heeft op het lichaam en hoe het immuunsysteem werkt via trilling en resonantie en hoe Lyme het immuunsysteem door trilling misleidt. Tevens wordt benadrukt hoe Lyme een expressie van het collectief onderbewuste. Wanneer het overwinnen van Lyme je helpt je los te maken uit negatieve collectieve zuigkracht en je Hoger Bewustzijn te ontwikkelen, wordt het een verrassende leermeester.

Datum
Vrijdag 22 juni 2018

Lestijden
10:00 -16:30 uur

Locatie Onder voor behoud
University College Utrecht (UCU)
Campusplein 16
3584 ED UTRECHT
Routebeschrijving

Bijdrage € 75,- Exclusief literatuur, thee en lunch

Na het afronden van de Bij- & Nascholing ontvangt je een certificaat van Instituut CAM.

Aanmelding
Via het aanmeldformulier.

Kijk ook eens naar de 3-daagse cursus Lyme, een brug naar Transformatie.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met Instituut CAM op.

 

De Wet van Resonantie

Je energetische “Heilige Ruimte” ervaren, zuiveren en je trilling verhogen

 

Lichaam, ziel en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo ook het collectief waar wij deel van uitmaken en de wisselwerking die wij als geheel op elkaar hebben.
Hyacintha Kraidy spreekt over de Wet van Resonantie die doorwerkt op allerlei vlakken. Dat werkt zo omdat alles een trilling heeft of dit nu een gedachte is of een emotie is, iets dat wij eten, dat wij innemen, dat wij geloven of dat wij vasthouden. De trilling ervan wordt uitgezonden, dat werkt als een magneet en dat trekken we vervolgens aan in ons leven.
Een hoofd vol gedachten, stress, vastzittende negatieve overtuigingen etcetera kunnen zo uiteindelijk ziekmakend zijn.
Deze dag richten we ons op het schoonmaken van je eigen energetische ruimte en je trilling verhogen door een krachtige Bronverbinding.
 

Wat houdt de cursus in?
Naast onze aura heb je een energieveld van ongeveer 4 meter in doorsnee. Dit is de fysieke energie van je spirituele wezen. Je ervaart hoe dit veld eruitziet, wat je daar tegenkomt en hoe je dat effectief kunt schoonhouden.

Je oefent in het herkennen en ervaren van verschillende trillingen en leert je trilling te verhogen. Het versterken van de verbinding met je Hoger Zelf en met de Universele Bron staan centraal.
Dit alles wordt ondersteund door Music from Source die kosmische energie vertaald in klank.

Docent/Cursusleider
Hyacintha Kraidy, BSc
Website docent: www.claritasessentiae.nl

Voor wie
Iedereen die geïnteresseerd is en behoefte heeft aan het ervaren, schoonmaken en schoon houden van je eigen energetisch veld.

Programma
Summerschool is een door Instituut CAM speciaal ontwikkeld lessen reeks in de zomermaanden, waar ruimte is om te proeven aan diverse onderwerpen en activiteiten.

Data
zaterdag 16 juni 2018

Lestijden
10:00 – 17:00 uur

Locatie
Rode Kruis gebouw
Gebouw Newton, lokaal D, op de eerste verdieping.
Koningsweg 2
3582 GE UTRECHT
routebeschrijving

Bijdrage € 75,- exclusief thee en lunch

Aanmelding kan via het aanmeldformulier.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met Instituut CAM op.