Vim Support Team

Los te komen van oude patronen

Op dit moment is er in het collectieve veld een grote golf aan zware energie en angst. Het gevolg hiervan kan zijn dat onbewuste angsten en blokkades nu ook bij jou meer omhoog komen. Dit geeft je mogelijkheid om ze op te lossen. Juist omdat het nu zo’n bijzondere tijd is waar we optimaal gebruik van kunnen maken willen wij je graag ondersteunen in het opruimen van oude belemmeringen. Een groep van mijn studenten staat klaar om mensen te helpen om blokkades op te ruimen via de VIM-Methode. Dit is een methode waarbij je in verbinding met he Hoger Zelf en de Bron oude patronen tot aan de wortel en op een diep cellulair niveau kunt oplossen.

Wil je meer weten over de VIM-Methode kijk dan hier.

Dus loskomen van blokkades, overtuigingen en programmeringen is voor veel op dit moment heel hard nodig. Veel mensen hebben nu ook financiële problemen en hebben JUIST nu ondersteuning nodig om uit oude patronen te komen. Ik roep nu al mijn cursisten op die VIM-skills hebben om zich in te zetten om anderen te ondersteunen in het loslaten van oude programma’s. Je weet dat je daarmee ook je eigen stukken meteen oplost. Elke keer dat je VIMt koppel jij jezelf en die ander een stukje los van het collectief van het oude aarderaster.

Dat helpt enorm om soepel de nieuwe dimensie in te stappen. Laten we dit samen doen!
We hebben de kans om versneld de nieuwe tijd in te gaan.

Dus het is nu je kans om mee te doen tijdens deze bijzondere Corona Quarantaine.
Wil je graag geholpen worden bij het oplossen van negatieve energie, angsten en blokkades dan kun je je hier aanmelden voor ondersteuning bij Catharina

Heb je al ervaring met de VIM Methode en ben je bereid om mensen die om hulp vragen te helpen dan kun je je als VIMmer aanmelden bij Catharina 
Catharina coördineert dit project. Zij koppelt VIMmers en VIMvragers aan elkaar.

Overigens vind ik wel dat er een energie-uitwisseling tussen de VIMmer en de VIMvrager moet plaatsvinden. Wij kunnen dit op basis van donatie doen natuurlijk. Bespreek met je VIMmer van te voren wat je kan of wilt betalen zodat er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan. Een minimum van €10,- euro is denk ik heel redelijk.
Je kunt het bedrag natuurlijk ook weer aan een goed doel schenken. Zo zijn er in dit plan alleen maar winnaars. Doe je mee?

Informatie over de VIM techniek vind je hier

 

 

 

 

Hoe je moet mergen bij Vimmen.