DE HEALING TRILOGIE,

Aanklager – Slachtoffer – Redder

Pak in 3 weken 3 valkuilen aan!

https://www.youtube.com/watch?v=tn_2EtzWVqU&t=2s

https://youtu.be/XHMq2oBqOtA

Let op: Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Je hebt moed nodig om naar jezelf te kijken en je van het oude paradigm los te maken. Dit is het werk dat nodig is om via jezelf, het collectief naar een hogere trilling te brengen. Je fysieke lichaam vrij maken van oude programma’s is nodig om de hoger energie van 5D te kunnen opnemen. Dit is de turbo opruim versie. Je moet er wel klaar voor zijn…

Patronen en programma’s

In mijn praktijk heb ik cliënten die worstelen met oude patronen die hun groei belemmeren en de basis zijn van ziekte en ongemak. Deze patronen zie ik als codes en programma’s die vaak opgeslagen zitten in het energieveld, de cellen, organen en geklonterd zitten in allerlei tijdlijnen. Deze kunnen nu met de nieuwe energie heel snel en effectief opgelost worden. Een belangrijk patroon en programma is: de wisselwerking tussen Aanklager-Redder-Slachtoffer. Dit wordt ook wel de Drama-Driehoek genoemd. Onbewust hebben we dit soort patronen en omdat je zelf deze patronen hebt ontwikkelt en overgenomen moet je ook kiezen om ze op te lossen en te wissen.

Om dit samen te doen geef ik de komende drie weken een cursus die hier heel gericht aan werkt. Hiervoor gebruiken we een reflectiemethode om oude programma’s te herkennen. De methode wordt ook wel de Drama-Driehoek genoemd. Deze bestaat uit drie reactiepatronen die verstorend zijn voor je persoonlijke balans (ze zijn en een expressie van PB). De patronen zijn:

  1. Het Slachtoffer voelt zich hulpeloos en reageert vaak vanuit onmacht. Ze moeten altijd mij hebben.
  2. De Aanklager wijst naar anderen en oorzaken buiten hem om zijn eigen zwakte te verbergen en wijst anderen graag op hun zwakke plekken. Jij snapt er echt niets van hè. Dit geeft een gevoel van eigenwaarde.
  3. De Redder is uiterst behulpzaam en geeft graag veel en vooral ongevraagd hulp. Kom maar, laat mij het maar even doen. Zo neemt hij de verantwoordelijkheid van een ander over waardoor hij anderen afhankelijk maakt en zichzelf onmisbaar.

Gedurende deze drie weken staat elke week één van deze patronen centraal.

  • Elke maandag bespreken we één aspect van deze driehoek. Gedurende de opvolgende week heb je de kans om dit patroon in je eigen leven te herkennen en de impact daarvan in kaart te brengen. Zo kun je bewust worden van je patronen door ze te herkennen.
  • Op de zondag laten we alle patronen die herkend zijn opkomen en wissen deze compleet uit ons systeem. Door het proces gedurende de voorafgaande week kan deze healing diep doorwerken. Dit wordt dus een mega healing en transformatie.

Opzet van de cursus

De cursus bestaat uit 3 weken, 7 bijeenkomsten, waarin je uitgedaagd wordt om schaduwkanten van jezelf zichtbaar te laten worden en deze direct op te ruimen.

week 1

Maandag 30 november om 20.00 uur (Start meditatie om 20:15) behandelen we het thema Slachtoffer tot zondag gaan we aan de slag met het huiswerk.

Zondag 6 december om 20.00 uur groepshealing op slachtofferschap

Week 2

Maandag 7 december om 20.00 uur (Start meditatie 20:15) behandelen we het thema Redder en tot zaterdag gaan we hiermee aan de slag

Zondag 13 december om 20.00 uur  groepshealing op redder-patronen in ons

Week 3

Maandag 14 december om 20.00 uur (Start meditatie 20:15) behandelen we het thema Aanklager en tot zaterdag gaan we hiermee aan de slag.

Zondag 20 december om 20.00 uur groepshealing op de aanklager-patronen in ons

 

sessie voorbeeld pdf

 

 

 

 

 

 

21 December initiatie-download meditatie

Je kunt pas ontvangen als je los laat…

Bonus:
Maandag 21 December om 20.30 uur doen we als afronding een we diepe transformerende healing en activatie. Hierbij bekrachtigen en integreren nieuwe creatieve aspecten van ons Hoger Bewustzijn om helder en verbonden in onze nieuwe realiteit te stappen.
Dan ben je ook meer instaat om de downloads te kunnen ontvangen omdat je ruimte hebt gemaakt in je bewustzijn.


Vragen die ik heb gekregen:


Wat als ik er op maandag avond niet live bij kan zijn, is dat erg?

Nee, je krijgt de opnamen en je huiswerk in de mail.

Wat als ik de zondag niet live kan bijwonen?
Dat is wel jammer want het gaat juist om de groepshealing. Maar ik ben ervan overtuigt dat wanneer je werkelijk een week lang bezig bent met het betreffende thema dat je dan wel degelijk de transformatie van de groepshealing zult ervaren. Jouw inzet bepaalt hier in deze healing trilogie de mate van healing. Hoe meer je bewust wordt van je patroon, hoe krachtiger het doorwerkt.

Ben ik dan van mijn drama driehoek af?
Ik pretendeer niet dat we in 3 weken de oude patronen van 200,000 in één keer oplossen. Maar ik voel wel dat we juist een opening creëren om heel anders in het leven te gaan staan. En zoals je een breiwerk kan los trekken als je het juiste draadtje door knipt, zo zullen we hiermee een mooie beweging maken in het los komen van de oude structuren.

“Ik voel angst bij de gedachten geen tandwieltje meer te zijn in het systeem…” wat gebeurt er dan met mij?
“Ik vind het heel moeilijk mijn gelijk los te laten…”
“Waar heb ik mijn leven lang dan voor gestreden?…”
“Worden we dan toch gevaccineerd?”
“Moet ik mee gaan met de wetten en maatregelen?…”

Dit zijn vragen waar het ego en de persoonlijkheid mee worstelen. En het pijnlichaam zal hier niet meteen staan te juichen. Maar zie dit als een zeer intensieve healing sessie met mij. Voor hen die dat hebben mee gemaakt, weten dat het diep en lang door zal werken.


Huiswerk gedurende de 3 weken

Het huiswerk bestaat uit het herkennen van de patronen in je eigen leven. Hiervoor krijg je een vragenlijst en gerichte opdrachten.

Accenten zijn bijvoorbeeld hierbij:

  1. Hoe uit dit patroon en programma zich bij mij? Wat ervaar ik (voel, denk, doe, reageer en wat voor situaties trek ik aan etc…)
  2. Waar loop ik tegen aan?
  3. Wat maakt dit los bij me?

We vormen kleine groepjes zodat je gedurende de week één keer contact met elkaar opneemt om je inzichten te delen en te bespreken. Zo kun je elkaar ondersteunen gedurende de week.
Hiervoor moet je wel toestemming geven om je gegevens met de groep te delen.

Aanmelden
Deze unieke cursus en diepte healing plus
heeft een energie uitwisseling van  €150,-

meld je aan via deze link

Heb je financiële uitdagingen dan kan je Tamara mailen claritas  @  claritasessentiae.nl

 

Vergoeding mogelijkheid bij aanvullende verzekering

Omdat het healingen zijn kan ik dit aanbieden als 3 natuurgeneeskundige consulten. Als jouw ziektekostenverzekering mijn consulten vergoedt (prestatiecode 24005 natuurgeneeskundig consult/beroepsvereniging BATC) èn als jij nog ruimte hebt om consulten te declareren geef dit dan aan als je je opgeeft voor deze trilogie. Geef je dan op bij Tamara via   claritas  @ claritasessentiae.nl
(het zit niet aan elkaar om spam te voorkomen).

This little light of mine.. I’m going to let it shine…

https://www.youtube.com/watch?v=cKkbIZtqhyQ

Film tip:
https://drive.google.com/file/d/0B6g5QcBFtWqWeGdxT01EYXhQRXM/view?usp=drivesdk