Remember 1- 16, 17 en 18 oktober 2020- Fletcher Hotel Restaurant Beekbergen-Apeldoorn

 

 

 

 

 

LET OP! Dit is de laatste keer dat ik de Remember zal geven en

door de nieuwe Cornona maatregelen moet de groep klein blijven.
Dus aantal plekken zijn helaas zeer beperkt. 

En nu het de laatste Remember zal zijn, de laatste in zoals wij dit tot nu toe hebben gedaan, zal het vast ook weer heel anders zijn dan anders. Ik laat mij leiden door de Meesters en mijn gidsen. Dus wat ik hieronder heb geschreven is wat wij in principe van plan zijn te gaan doen. Maar tegen die tijd kan het heel anders worden dus laat je je vooral verrassen. Een belangrijke basis voor de Remember is de online serie “Open je deuren naar…” en deze cursus zal je gratis hierbij krijgen waardoor wij snel de diepte in kunnen gaan.  

Een shift maken in jezelf vraagt om actie en focus. 

Er zal niets nieuws gebeuren in je leven als je je oude routine niet loslaat. Wanneer je leven voorspelbaar is, dan komt dit doordat je reageert conform het eindproduct van eerdere ervaringen en overtuigingen.

Mediteren voor vrede of voor verandering, mediteren voor heelheid en Eenheid voor deze planeet is niet voldoende om een nieuwe realiteit te laten ontstaan.

Vrede, heelheid, eenheid in je dagelijkse leven in je denken en handelen te belichamen is de weg en de uitdaging… en dat vraagt inzet en doorzettingsvermogen.

De verandering die je in de wereld wilt zien, begint echt bij jezelf. Het klinkt afgezaagde maar het is echt zo. Want jij en ik, WIJ zijn het collectief. Waar jij en ik over nadenken, waar wij onze aandacht op zetten, wat wij doen, alles geeft richting en creëert de realiteit in het collectief.

Als er dingen zijn die je niet leuk vindt in de wereld, kijk dan eerst, voordat je oordeelt, of er iets inzit van jou. Wanneer je dat in jezelf verandert, kun je ook zekere veranderingen teweegbrengen in de wereld. Vrede in jezelf vinden, brengt vrede op onze planeet. En ik weet dat jij dit ook wilt doen, zonder weerstand, arrogantie of geweld, maar vanuit kracht, vanuit LIEFDE en compassie voor de ander, voor jezelf en voor de hele Schepping. Het verschil MOET van binnenuit komen.

En nu, in 2020, is het echt TIJD om dat verschil in te zetten. Om het verschil dat je in de wereld wilt zien, zelf te gaan implementeren in je dagelijks leven.

Speciaal hiervoor verzorg ik al enige jaren de Remember driedaagse. Een unieke en inspirerende onderdompeling in je Hoger bewustzijn en je verbinding met het Nieuwe Bewustzijn. Een driedaagse om oude patronen op diep cellulair en karmisch niveau op te ruimen en je bewustzijn en leven af te stemmen op je Universele Zelf en de Bron. Je ervaart diepe innerlijke Vrede, Liefde, Creativiteit en nieuwe perspectieven, samen met anderen waar je als netwerk vervolgens ook veel steun en vriendschap aan hebt.

Remember… wie je werkelijk bent NIEUW STIJL!

De Remember bestaat uit 2 elementen:

 1. Een online inhoudelijke en meditatieve voorbereiding: de online voorbereiding geeft je veel informatie onder andere over hoge universele energie, Hoger Bewustzijn, de Bron, meditatie en de grote veranderingen in deze tijd (zie voor meer informatie link).
 2. Een driedaagse cursus bestaat uit een actief, meditatief en praktisch programma op een inspirerende locatie.

In de Remember werk je aan het ontwaken van de reus in jezelf: jouw Universele Zelf, jouw unieke verbinding met de Bron, je Schepper.

Dit doen wij door:

 • Belemmeringen op te ruimen: belemmerende blokkades opruimen uit dit leven, uit parallelle levens, karmisch en uit het collectief.
 • Tijdlijnen begrijpen en ervaren: we verkennen tijd/ruimte en gebruiken dit om terug te gaan naar het begin der tijden. Je leert hoe je tijd kunt gebruiken in persoonlijke healing van fysieke trauma’s en ook om tijdloosheid te integreren in je dagelijks meditaties.
 • Karmische integratie: karma is geen ‘straf’ maar het ‘uitvoeren van het plan’, dat je als Universele Zelf hebt gemaakt voor je ‘meesterschap’, je bewustzijnsontwikkeling in je aardse incarnaties. Dingen die nog openstaan om te meesteren zijn je karma. Het compleet oplossen van al je karma betekent het einde van je menselijke evolutie. Je hebt verschillende lagen waar je ‘karma’ op hebt:
  • je persoonlijke karma van dit leven;
  • jouw karma in verbinding met het collectief (de mensheid);
  • het planetaire karma van al jouw levens (geïncarneerd en op alle lagen, dus ook in het ‘hiernamaals’ en je parallelle aspecten);
  • galactische karma (wat je hebt als mens in je bewustzijn naar je verbinding met de Melkweg);
  • universele karma (wat je hebt als mens in je bewustzijn naar je verbinding met de Bron en je Schepper);
  • de integratie waar we aan werken gedurende de driedaagse ontvouwt zich daarna organisch in de tijd; door het bewust toe te passen en bewust te integreren, maak je grote sprongen in je ontwikkeling.
 • Pijnappelklier-activatie: wij werken aan het activeren en openen van het derde oog, de pijnappelklier. Hierdoor kun je gemakkelijker informatie opnemen, helderder waarnemen en je verbinding versterken. Dit helpt je in het onderscheiden van wat waar is en wat niet waar is. Iets dat in deze tijd steeds belangrijker wordt. Door middel van Full Brain oefeningen, het verstillen van het denken en het activeren van je volledige brein, leer je op een nieuwe manier informatie te ontvangen, te verwerken en vanuit helderheid te creëren.
  Ook leer je gerichte ademhalingstechnieken en doen we bepaalde oefeningen om vanuit de bekkenbodem een open kanaal te laten ontstaan.
  Er zit vaak veel oud zeer in het bekkengebied; het vrij maken door beweging, ademhaling, maar ook door healing van blokkades van jezelf en vanuit het collectief,  zal een onderdeel zijn van deze driedaagse.
 • Je Universele Zelf en het verschil met je Hoger Zelf te ervaren.
 • Een nieuwe persoonlijkheid te creëren door in een andere energie te stappen: we gaan gericht werken aan het oplossen van wat je niet wilt van jezelf en het creëren wat je wel wilt creëren. Hoe wil jij zijn? Wie wil jij zijn? Wat heb je daarvoor nodig?
 • Valkuil EGO, PB (pijnlichaam), Kleine Wil te herkennen: valkuil van elke spirituele groei proces
 • Energetische EHBO: wij zullen praktische healing tools met je delen, die wij energetische EHBO noemen. Van brandwonden, verstuikingen, tot het snel helen van wonden, maar ook andere technieken om het leven aangenamer te maken!
 • LIEFDE voor JEZELF: door te werken aan al deze aspecten, ontstaat er ruimte in jezelf, ontstaat diepe dankbaarheid en LIEFDE. Wanneer je dit kunt ervaren, ervaar je de wereld vanuit een totaal ander perspectief. Dan ben en breng jij het LICHT die je in de wereld zou willen zien.
 • Te werken met Music from Source , muziek met hoge energie en multidimensionaal bewustzijn gemaakt door Frits Evelein en  OMnium Multimedia van Caroline Cory ook met muziek van Frits Evelein: dit kun je ook elke dag thuis gebruiken als steun bij je ontwikkeling waardoor je je eenvoudig omringt met hoge energie en zuiver bewustzijn.

Nieuwe tijd en kiezen: ‘Remember’ wie je werkelijk bent

Na 200.000 jaar planetaire onderdrukking en machtsmisbruik is het nu tijd om dit af te ronden. Het is bekend, vanuit de natuurvolkeren, inheemsen en sjamanen, dat deze planeet twee uitkomsten (toekomsten/tijdlijnen) kent. Er is nu een Herstelplan van Universele Herverbinding actief met een nieuwe universele tijdlijn.

 • Tijdlijn 1 (universele tijd) is waar mensen ascenderen, vrijkomen van ballast en oude programma’s. Er is een nieuwe aarde, een nieuwe realiteit die tegelijkertijd gecreëerd wordt met de oude realiteit. Hemel op aarde is de uitkomst.
 • Tijdlijn 2 (oude aarde tijd) is daar waar mensen zich afmaken, waar angst, wraak, onderdrukking, afgescheidenheid en haat heerst.

Deze twee realiteiten bestaan op dit moment gelijktijdig. Wellicht merk jij dat ook. En het is tijd om te kiezen. Het jaar 2020 laat dit ook zien; 20 hier en 20 daar. Twee paden.

Heel veel wezens wilden hier op aarde incarneren, want er zijn veel bonussen om hier onderdeel van te zijn. Er waren slechts een aantal ‘entreebewijzen’ beschikbaar. Jij bent hier nu. Dat betekent dat jij een kaartje ‘planeet Aarde’ hebt kunnen bemachtigen.

 • Wat ga jij hier nu mee doen?
 • Doe je mee in het grote ontwakingsproces?
 • Doe jij mee in de frequentie van de aarde verhogen tot in de 5e dimensie?

In het herstelplan spelen geïncarneerde lichtwerkers een grote rol. Het feit dat jij dit leest betekent dat jij ook een lichtwerker bent. Misschien dat jij net als vele andere lichtwerkers op dit moment nog in het duister tast. Helaas geldt ook voor lichtwerkers de regel van het grote vergeten. Laat dit je niet ontmoedigen, want deze regel gold ook voor alle grote meesters die in het verleden op aarde hebben geleefd.

De tijd ‘to Remember’ is nu aangebroken: Remember who you really are!

Het wordt een bijzondere reis waar je nu je eerste stappen in gaat zetten.

Kom, doe mee!  Ook al heb je ooit een Remember meegemaakt, deze zal totaal anders zijn!

Datum:
16, 17, 18 oktober 2020

Opzet programma

Dag 1
Dagprogramma: 10:30 – 18:00 uur
Avondprogramma: 19:30 – 22:30 uur

Dag 2
Dagprogramma: 07:30 – 18:00 uur
Avondprogramma: 19:30 – 22:30 uur

Dag 3
Dagprogramma: 08:00 – 18:00 uur

Locatie: Fletcher Hotel Reastaurant Beekbergen Apeldoorn 

Prijs: € 950,–

Inclusief onbeperkt koffie en thee, 3x lunch en 2x diner
Indien gewenst, boek en betaal je de overnachtingen zelf.

Veteranenkorting:

Heb jij al eens deelgenomen aan een Remember, dan mag je gebruik maken van de Veteranenkorting, stuur hiervoor een mailtje naar: tamara @ claritasessentiae.nl.

Overnachting (Locatie wordt nog bekend gemaakt):
Omdat we een dag- en avondprogramma hebben is het aan te bevelen om te blijven overnachten. Maar niet verplicht!
Dit kan in Fletcher Hotel Reastaurant Beekbergen Apeldoorn. Overnachtingen zijn inclusief ontbijt.
Tot 4 weken voor aanvang van het evenement worden er kamers voor ons beschikbaar gehouden. Na die tijd kan er nog gereserveerd worden, maar alleen op basis van beschikbaarheid.
Geef bij je kamerreservering aan dat je deelnemer bent van Claritas Essentiae.
Dieetwensen geef je ook aan bij je kamerreservering.
Mocht je niet blijven overnachten, kun je je dieetwensen mailen naar: danka @ claritasessentiae.nl. Zorg ervoor dat je dit tijdig doorgeeft. Uiterlijk 14 dagen van te voren.

 

Voorbereiding
Ter voorbereiding ontvang je de cursus Open je deuren naar… op 28 augustus. Deze cursus wordt je gratis aangeboden en vormt een mooie basis voor het werk dat wij in het weekend zullen gaan doen.
Het is belangrijk dat je daar echt even de tijd voor neemt en alvast die tijd in je agenda vrij maakt.

Meenemen:
Hier een lijstje van spullen om mee te nemen:
– tekenspullen, potloden of stiften
– yogamat
– waterflesje
– als je hebt een biotensor (geen verplichting, maar wellicht leuk om iets uit te testen)

Wat vaak door deelnemers wordt meegenomen voor extra comfort:
– deken
– kussentje
– grote thee mok
– zonnestoel met schapenvacht
– makkelijke kleding/ yoga

Frits en ik hebben er heel veel zin in!!
Het is voor mij ook een belangrijke nieuwe wending, een keuze en een richting en ik doe gewoon met jullie mee!

Voor aanmelden klik je hier