LIVE EVENT: Ondernemen vanuit je Hogere Zelf

Op 5 mei, Bevrijdingsdag, gaan Kim Rietvink en ik samen een dag presenteren:
“ONDERNEMEN VANUIT JE HOGERE ZELF”

Spiritualiteit is niet alleen voor in het weekend. Het is niet alleen een meditatie doen en dan weer over gaan tot de orde van de dag.
Elke droom die je wilt realiseren begint met een intentie.
Deze intentie heeft niet alleen een bewust doel voor ogen, maar het draagt ook onderliggende (onbewuste) angsten in zich.  Bijv niet goed genoeg te zijn, niet genoeg geld te kunnen verdienen, angst voor de concurrenten, angst voor de belastingdienst, angst voor falen maar zelfs ook angst voor succes.
Er kunnen zoveel onderliggende aspecten schuilen achter een droom, een intentie of een nieuw bedrijf. En de wet van aantrekking zal altijd DAT aanreiken waar je om gevraagd hebt… al ben jij je daar niet van bewust. De onbewuste programma’s spelen ALTIJD een rol in de manifestatie van je droom.

Tijdens deze dag zullen wij hier naar kijken. We gaan deze onbewuste programma’s oplossen zodat je vrij kunt worden, werkelijk vrij wordt om dat te creëren waar je hart blij van wordt.
Het is nieuw, het is uniek en het beloofd erg boeiend te woorden!

KOM DAN NAAR HÈT LIVE EVENT VOOR SPIRITUELE ONDERNEMERS:
“ONDERNEMEN VANUIT JE HOGERE ZELF”
 
Want wat zou er gebeuren als je:
 
✨ die hardnekkige overtuiging voor eens voor altijd kwijt zou zijn?
✨ niet meer terugvalt in dat oude patroon?
✨ je kunt laten leiden door je intuïtie en je innerlijk weten?
✨ meer focus hebt in je leven en je bedrijf?
✨ vrij kunt gaan leven van datgene wat je het allerliefste doet?
✨ weet hoe je je trilling kunt verhogen en de overvloed kunt gaan ontvangen waar je zo naar verlangt?
✨ meer geld gaat verdienen?
✨ nog meer bij kunt dragen aan een mooiere wereld?
 
That would be magic right?
 
WAT KUN JE VERWACHTEN?
– Je trilling verhogen en begrijpen wat dit werkelijk is en hoe het voor je kan werken
 
Alles is energie met een bepaalde snelheid en frequentie. Elke emotie, gedachte en ervaring is een energie.
Hoe hoger de trilling waarin je leeft, des te aangenamer zijn de ervaringen die en des te meer geld dat je aan kunt trekken. Je trilling hoog houden is daarom belangrijk. Zéker als je een vrij leven wilt leiden met een succesvol eigen bedrijf.
Onder professionele begeleiding van Hyacintha Kraidy ga je ervaren hoe je je trilling kunt verhogen én je leert hoe je dit thuis ook zelf kunt doen.
– Efficiënt blokkades opheffen voor ultieme vrijheid
Al onze gedachten, overtuigingen en ervaringen bepalen hoe je in het leven staat én zijn van enorme invloed op wat je aantrekt in je leven. Ze vormen een programmering van codes, zoals een broncode achter een website.
Deze programmering houd je gevangen in oude patronen waardoor je niet zo vrij leeft als je zou willen. Veel mensen blijven oude patronen herhalen en steeds weer dezelfde ervaringen in hun leven aantrekken.
 
Time for a change!
 
Tijdens dit Live Event ga je praktisch en efficient aan de slag met behulp van de OMnium Methode om jouw blokkades op te heffen. Gegarandeerd een magische ervaring!
* Je energetische ruimte zuiveren
 
Wij zijn gewend om ons lichaam te verzorgen. We douchen en poetsen onze tanden, we zijn ons bewust van wat we eten en we sporten om te zorgen dat ons fysieke lichaam op zijn best functioneert. De energetische kant wordt echter vaak vergeten.
 
Gek eigenlijk want ons hele Universum is opgebouwd uit energiebolletjes. Of het nu de tafel is, de thee die je drinkt, je lichaam, je geest, je gedachten.., ze zijn allemaal gemaakt van precies hetzelfde: ENERGIE!
 
We doen verschillende meditaties voor diepe innerlijke ervaring en energetische reiniging zodat je vanuit verbinding met je Hogere Zelf kunt gaan knallen met je business!
* Creëer focus en helderheid
 
Vanuit de verhoogde energie en de verbinding met je Hogere Zelf zie je de wereld in een ander perspectief. Fijn om ook te landen en aardse plannen te maken zodat je ook met focus en helderheid het Live Event verlaat.
We maken samen een helder plan, zodat je precies weet wat je te doen staat en hoe je dat aan kunt pakken.
*  Verkopen vanuit je hart
Er zijn talloze trucs om klanten te winnen, maar waarschijnlijk gaan je nekharen daar recht van overeind staan, toch?
 
Je gaat leren hoe je echt kunt gaan verkopen vanuit je hart. Hoe je je gevoel kunt combineren met handige methodes, zodat je kunt gaan werken met de juiste klanten én daar leuk geld mee kunt verdienen. LET OP: Dit is geen ‘vraag veel geld en je kunt vrij leven-methode’ maar een oprechte methode waarmee zowel jouw (potentiele) klanten, als jezelf écht verder kunt helpen.
* Verbinding
 
Dit staat uiteraard de hele dag centraal. Verbinding met je Hogere Zelf, maar ook met gelijkgestemden. Mensen die meer uit zowel het leven als hun bedrijf willen halen zonder trucjes, zonder maskers, maar met de intentie om bij te dragen aan een mooiere wereld vanuit wie ze werkelijk zijn.
LOKATIE:
Studio van Hout
Dorpsstraat 42 A
1121 BX Landsmeer
.
.

GLOBAAL PROGRAMMA:

09:45 uur – Inloop LIVE EVENT – thee staat klaar:)

10:00 uur – Start programma vanuit intentie

tot 12:30u – Trilling verhogen, energiewerk, meditaties

tot 13:30u – Eenvoudige, voedzame lunch (=inclusief)

13:30 uur – Vervolg programma vanuit intentie

13:45 uur – Plannen, focus, verkopen vanuit je hart + interactie

16:30 uur – Afsluiting LIVE EVENT in verbinding

17:00 uur – Verwacht einde

.
Tot 14 april kun je gebruik maken van de EARLY BIRD DISCOUNT!
Je betaald dan 155 euro, ipv 188 euro.
https://www.kimrietvink.nl/live-event/