Ziekte van Lyme: Brug naar transformatie, een korte inleiding – vrijdag 5 april 2019

De ziekte van Lyme is epidemisch en extreem lastig te diagnosticeren en te behandelen.
Ben jij moeder? Leerkracht? Verpleegkundige? Geef je massages? Voetreflexologie? Ben je HR manager? Heb jij te maken met mensen?
Hoe fantastisch zou het zijn als JIJ al snel kunt herkennen wat je kind, je vriend, je cliënt of collega heeft! Hoeveel jaren sukkelen, kwakkelen en ellende zou je kunnen besparen als je het eerder zou hebben geweten en herkend?

Inmiddels is de ziekte van Lyme epidemisch en staat aan de basis van de onverklaarbare, chronische klachten, zoals extreme vermoeidheid en pijn. Veel cliënten die therapieresistent lijken te zijn en of lyme-vrij zijn verklaard maar niet klachtenvrij zijn, hebben toch nog steeds Lyme. Hoe komt dat, kennelijk is er iets heel merkwaardigs en hardnekkigs met Lyme aan de hand.

In de Lyme-wereld hoor je veel controversiële dingen. Echt nieuwe inzichten zijn er niet bijgekomen en elk Lyme symposium hoor je dezelfde dingen. Alleen nooit echte oplossingen. Veel mensen grijpen van het ene protocol naar het andere, in het donker tastend naar DE oplossing voor deze ongrijpbare ziekte. Soms behaal je winst maar het is lastig te begrijpen hoe het nou werkelijk werkt. Wat de reden is van al die klachten.

Als medisch helderziend natuurgeneeskundig therapeut heb ik revolutionaire nieuwe inzichten gekregen in de Borrelia bacterie die Lyme veroorzaakt. Doordat ik zelf helderziend waarneem hoe deze bacterie zich vermenigvuldigt en hoe het zich ontwikkelt, heb ik een breed en diep perspectief en voorsprong op veel Lyme-deskundigen die vanuit de bestaande medische aannames kijken en onderzoeken. Ik praat niemand na. Ik neem het zelf waar en heb ontdekt dat een deel van wat ik waar heb genomen ook langzaamaan wetenschappelijk wordt ontdekt. Alleen wordt deze informatie genegeerd door de mainstream. Men is een weg ingeslagen en gaat gewoon door, ook al blijkt er geen weg te zijn, maar een blinde muur.

Ik ben zelf behoorlijk ziek geweest in 2013 en heb uiteindelijk het Claritas-Lyme-Protocol ontwikkeld dat deze bacterie effectief en niet-agressief aanpakt.

Het Claritas-Lyme-Protocol is een unieke behandeling van de ziekte van Lyme en de daarbij optredende symptomen. Dit protocol is perfect in te passen in elke natuurgeneeskundige praktijk. De werking maakt een verschil t.o.v. elke bestaande methodiek, doordat het op alle vlakken, fysiek, energetisch en bewustzijn, gelijktijdig werkt en “niet-aanvalsgericht” de Lyme verdooft en geleidelijk uitschakelt.

In mijn Lyme-lezingen, -trainingen en -artikelen leg ik uit hoe je de ziekte van Lyme holistisch kunt benaderen, wat het je leert en hoe het je uiteindelijk ook kan helpen spiritueel wakker te worden. Het kan je brug zijn naar transformatie.

Voor wie
Iedereen die geïnsteresseerd is, mensen met de ziekte van Lyme, vrienden en familie, therapeuten, hulpverleners, docenten, artsen.

Programma
De meeste mensen denken bij de ziekte van Lyme aan een teek die deze ziekte overbrengt. Maar niets is minder waar, er is intussen bekend dat er veel meer mogelijkheden van overdracht zijn, zoals bijv. (huis)dieren, muggen & sexualiteit. Lyme is zeer besmettelijk en inmiddels epidemisch. Heel veel mensen lopen met vage maar ook ernstige klachten rond die helaas niet worden herkend omdat de ziekte van Lyme een waaier aan verschillende symptomen kan laten zien. Voor elke therapeut en hulpverlener is het heel belangrijk om Lyme snel te herkennen. Wanneer je begrijpt hoe de Lyme spirocheet zich vermenigvuldigt, zich verdedigt en vermomt dan kun jij je therapie succesvol aanpassen. Je herkent sneller de ziekte van Lyme en kunt adequaat handelen.
Lyme heeft alles te maken met energie en bewustzijn. In deze lezing wordt uitgelegd hoe trillingen en frequenties werken, hoe dit effect heeft op het lichaam en hoe het immuunsysteem werkt via trilling & resonantie en hoe Lyme het immuunsysteem door trilling misleidt. Tevens wordt benadrukt hoe Lyme een expressie is van het collectief onderbewuste. Het overwinnen van Lyme helpt je los te maken uit de negatieve collectieve zuigkracht en je Hoger Bewustzijn te ontwikkelen, oftewel het is een verrassende leermeester!

Datum
Vrijdag 29 maart 2019

Lestijden
10:00 -17:30 uur

Locatie Onder voor behoud
University College Utrecht (UCU)
Gebouw: Newton
Lokaal: E
Campusplein 16
3584 ED UTRECHTT
Routebeschrijving

Bijdrage € 75,- Exclusief literatuur, thee en lunch

Na het afronden van de Bij- & Nascholing ontvangt je een certificaat van Instituut CAM.

Aanmelding
Via Hyacintha

Kijk ook eens naar de 3-daagse cursus Lyme, een brug naar Transformatie.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met Instituut CAM op.