Effectief behandelen van Lyme, 7-8-14 september

  1. Effectief behandelen van de ziekte van Lyme 

3 daagse training geaccrediteerd door Instituut CAM – Utrecht  (6 studiepunten)

U weet als geen ander dat de ziekte van Lyme ongrijpbaar is. Dat het moeilijk te testen is, moeilijk te herkennen is.  De Borrelia heeft unieke eigenschappen die de bacterie in staat stellen zich te vermommen voor het immuunsysteem en bij een aanval uiteen te vallen, van waaruit weer nieuwe Borrelia’s kunnen groeien. Deze intelligente bacterie vereist een slimme aanpak. Een andere visie en werkwijzen. Het Claritas Protocol ondersteunt u, als professional, in de behandeling van Lyme.

Hoe werkt het?

Het Claritas Protocol is gebaseerd op de unieke zienswijze van Hyacintha Kraidy. De middelen van het Claritas Protocol zijn gebaseerd op haar vernieuwende inzichten om de bacterie niet aan te vallen maar uit te doven. Daarnaast ondersteunt het protocol het lichaam van uw patiënt bij het herstel van Lyme.

Als professional doorloopt u simpelweg het stappenplan van de fases die u vindt in de webshop van claritasessentiae.nl. De frequentie middelen moeten steeds worden afgewisseld om resistentie van de Borrelia vòòr te zijn.

De werkwijze en inzicht in de hoe en waarom van de klachten maakt u zich eigen door deze training te volgen.

 

3-daagse Lyme training

Dit is een uitgebreide en praktische cursus voor het herkennen en succesvol behandelen van de ziekte van Lyme.

Alleen voor therapeuten die bereid zijn een open mind te hebben en anders naar Lyme willen kijken. Deze unieke training gaat diep in op de fysieke, energetische en bewustzijnsoorzaken en aanpak van de ziekte van Lyme.

Het is een praktische training waarin volstrekt nieuwe inzichten, diagnostiek en behandeling gekoppeld worden aan casuïstiek met een vertaalslag naar je eigen praktijk en methodieken.

Inmiddels is de ziekte van Lyme epidemisch en staat aan de basis van de onverklaarbare, chronische klachten, zoals extreme vermoeidheid en pijn. Veel cliënten die therapieresistent lijken te zijn en of lyme-vrij zijn verklaard maar niet klachtenvrij zijn, hebben toch nog steeds Lyme. Hoe komt dat, kennelijk is er iets heel merkwaardigs en hardnekkigs met Lyme aan de hand.

In de Lyme-wereld hoor je veel controversiële dingen. Echt nieuwe inzichten zijn er niet bijgekomen en elk Lyme symposium hoor je dezelfde dingen. Alleen nooit echte oplossingen. Veel mensen grijpen van het ene protocol naar het andere, in het donker tastend naar DE oplossing voor deze ongrijpbare ziekte. Soms behaal je winst maar het is lastig te begrijpen hoe het nou werkelijk werkt. Wat de reden is van al die klachten.

Als medisch helderziend natuurgeneeskundig therapeut heb ik revolutionaire nieuwe inzichten gekregen in de Borrelia bacterie die Lyme veroorzaakt. Doordat ik zelf helderziend waarneem hoe deze bacterie zich vermenigvuldigt en hoe het zich ontwikkelt, heb ik een breed en diep perspectief en voorsprong op veel Lyme-deskundigen die vanuit de bestaande medische aannames kijken en onderzoeken. Ik praat niemand na. Ik neem het zelf waar en heb ontdekt dat een deel van wat ik waar heb genomen ook langzaamaan wetenschappelijk wordt ontdekt. Alleen wordt deze informatie genegeerd door de mainstream. Men is een weg ingeslagen en gaat gewoon door, ook al blijkt er geen weg te zijn, maar een blinde muur.

Ik ben zelf behoorlijk ziek geweest in 2013 en heb uiteindelijk het Claritas-Lyme-Protocol ontwikkeld dat deze bacterie effectief en niet-agressief aanpakt.

Het Claritas-Lyme-Protocol is een unieke behandeling van de ziekte van Lyme en de daarbij optredende symptomen. Dit protocol is perfect in te passen in elke natuurgeneeskundige praktijk. De werking maakt een verschil t.o.v. elke bestaande methodiek, doordat het op alle vlakken, fysiek, energetisch en bewustzijn, gelijktijdig werkt en “niet-aanvalsgericht” de Lyme verdooft en geleidelijk uitschakelt.

In mijn Lyme-lezingen, -trainingen en -artikelen leg ik uit hoe je de ziekte van Lyme holistisch kunt benaderen, wat het je leert en hoe het je uiteindelijk ook kan helpen spiritueel wakker te worden. Het kan je brug zijn naar transformatie.

Wat houdt de cursus in? 
Lyme is besmettelijk en inmiddels epidemisch. Zonder het te weten, lopen mensen met vage maar ook ernstige klachten rond die niet herkend worden als de ziekte van Lyme. Doordat de Lyme Borrelia zeer ingenieus is, manifesteert deze ziekte zich in een waaier van symptomen. Artsen en ook veel natuurgerichte therapeuten hebben moeite met het herkennen en diagnosticeren van Lyme.

In deze 3 daagse cursus krijg je diep inzicht in hoe de Borrelia werkt. Zo begrijp je waarom Lyme moeilijk te diagnosticeren is d.m.v. bloedonderzoek, maar ook via kinesiologische testen of bioresonantie.
Wanneer je snapt hoe de Lyme spirocheet zich vermenigvuldigt, zich verdedigt en vermomt, kun jij je diagnoses en therapieën succesvol aanpassen. Zo kun je bij je cliënten Lyme snel herkennen en behandelen.
Lyme dwingt je om out of the box te denken. Alles wat je ooit wist over bacteriën kun je bij Lyme herschrijven want het effectief aanpakken van Borrelia dwingt je tot compleet nieuwe inzichten. Ik zie de ziekte van Lyme als een expressie van het collectief onderbewuste dat verstrikt zit in zelfvernietigende tendensen. Het doorzien van Lyme en het ontwikkelen van een nieuwe visie op bewustzijn en gezondheid, maakt dat Lyme een spirituele wakkermaker kan zijn, een brug naar transformatie.

Programma
INHOUD LYME TRAINING:
De training is praktisch, interactief en reflectief, met aandacht voor concrete casuïstiek en praktische ervaringen van deelnemers.
1. Bewustzijn en trilling
2. Hoe herken je Lyme bij je cliënten?
3. Het geheim van Lyme de 4 V’s
4. Testen en de ingewikkeldheid daarvan
5. Fascinerende Fasciae
6. Antibiotica en sulfapreparaten
7. Frequentiemiddelen – UMF: uitleg en werking
8. Het Claritas Protocol
9. Straling en spininversie
10. Lever & Detoxificatie
11. Veel voorkomende tekorten bij mensen met Lyme
12. Miasma’s
13. Voeding
14. Bijkomende gezondheidsproblemen

Docent/Cursusleider
Hyacintha Kraidy, Bsc.
Website docent: www.claritasprotocol.nl

Voor wie
Therapeuten, hulpverleners, artsen en geïnteresseerden.

Data
7,8,14 september 2019 (Rode Kruisgebouw Utrecht)

Lestijden
10:30 tot 17:30 uur

Bijdrage
€425,- excl. lunch, thee/koffie

Locatie
Rode Kruisgebouw

Koningsweg 2
3582GE Utrecht

Na het afronden van de cursus ontvangt u een certificaat van Instituut CAM.

Aanmelding kan via het aanmeldformulier.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met Instituut CAM op.