13 maart – Groeps- en Sound-Healing workshop te Rotterdam

13 maart – Rotterdam  –  Groeps en Sound-Healing. meditatieve healing avond in verbinding met Hoger bewustzijn. samen met Hyacintha Kraidy. Locatie: Centrum Djoj, Antony van Duykstraat  5-7. 3051 HA Rotterdam   Tijd – 19.30 – 22.00. entree € 25,– aanmelden via: aanmelden@claritasessentiae.nl  meer info:  13 maart 2020 – Rotterdam

Er is een compleet nieuwe multidimensionale energie op de aarde die vernieuwt, opent, creativiteit en verbinding versterkt. Deze energie herstelt direct oude programma’s en blokkades en opent het lichaam en bewustzijn voor een gebalanceerde uitlijning met je Hoger Zelf en de Bron. Door deze nieuwe Bron-Energie verandert healing in het activeren van het nieuwe universele DNA in je lichaam en het openen van de Cosmic Mind in je menselijke bewustzijn.

In deze groepshealing werkt Hyacintha – via helderziende waarneming en het gebruiken van multidimensionale healing technieken van oa. De OMnium Methode – met thema’s die zich aandienen. De Sound Healing door Frits wordt gedaan met het unieke energetische en bewustzijnsspectrum van Music from Source. In deze klanken – die gestemd zijn in 432 Hertz en energetisch gebalanceerd volgens de universele proporties van de Bron – wordt je gedragen en ondersteund via een natuurlijke vorm van bewustzijnsresonantie die diep doordringt in elke cel van je lichaam.