Esther

Wat wel heel mooi is; ik heb epilepsie en had voorheen wel 5 aanvallen per dag. Inmiddels geen 1 meer!
Ik wil je laten weten hoe bijzonder ik de healing sessie heb ervaren. Ik vind het wonderlijk hoe jij direct de vinger op de zere plek weet te leggen en dan ook weet op te heffen. Ik voel me zo veel vrijer.

Al jaren voelde ik me een vreemdeling voor mezelf. Toen ik ziek bleek te zijn, dacht ik dat het daaraan lag. Sinds mijn 19de ben ik vanwege een hersenbloeding in de medische spiraal terecht gekomen. Hier heb ik epilepsie en een minder functionerende linker lichaamshelft aan overgehouden.

In 2001 kreeg ik van de neuroloog slecht nieuws. Na veel onderzoek werd de diagnose MS (Multiple Sclerose) vastgesteld. Nog geen jaar later bleek ik ook nog eens hyperventilatie en fybromyalgie te hebben.

Een flinke rugtas vol, maar ik wilde zo graag van een normaal en leuk leven genieten. Ik dacht dat ik dat wel helemaal alleen met m’n gezin zou kunnen.

Nog steeds slik ik wel mijn reguliere medicijnen;

– trileptal (oxcarbazepine)
– frisium
– omeprazol
– amitriptyline hcl.

Maar al snel voelde ik me nog somberder, als een soort van zombie. Ik zit vaak alleen thuis en was altijd bezig. Alles moest perfect zijn, waarschijnlijk omdat ik mezelf niet goed genoeg vond.

Totdat ik via via met Hyacintha in contact kwam. Door haar uitstralende energie voel ik me nu stukken beter en vind mezelf goed zoals ik ben.

Het eerste consult vergeet ik nooit meer. Via een meditatie kwam ik in een totaal andere energiebaan terrecht. Ik had dagelijks enorm veel pijn in mijn benen. Deze verdween direct na die meditatie en is ook niet meer zo heftig teruggekomen. Zodra ik de pijn voel komen, denk ik hem weg. Dat werkt!

Het tweede consult was via de telefoon. Meditatie op afstand, onbeschrijflijk bijna. Ik voelde/ kreeg contact met “De Bron”, via de Bron terug naar de aarde. Ik gloeide overal en het voelde alsof ik een vlammetje boven mijn hoofd had. Heb deze meditatie ook zelf gedaan en kwam weer bij de Bron.

Het lukt me beter om mezelf goed te vinden, al heb ik nog wel een weg te gaan.

Wat wel heel mooi is; ik heb epilepsie en had voorheen wel 5 aanvallen/dag. Inmiddels geen 1 meer! Dat is toch schitterend.

Wil nog aan veel dingen werken, daar ga ik ook helemaal voor.

Lieve Hyacintha, bedankt dat je mij de bron gewezen hebt.

Esther