Charmaine

Ik ken weinig mensen die zo diep kunnen kijken, zo precies en snel werken als Hyacintha.

Ik werk zelf als natuurgeneeskundig therapeut met diverse complementaire geneeswijzen en ben lid van de beroepsverenigingen NFG, NVST en koepelorganisatie SRBG.

In het voorjaar van 2013 kwam ik in een zeer stressvolle periode van mijn leven terecht waarbij ik als het ware verlamde in het uitvoeren van werkzaamheden in het dagelijks leven m.b.t. mijn werk en toekomstige verhuizing. Ik ben toen erg goed geholpen door Hyacintha in een aantal sessies, te weten 6, 19 en 28 maart 2013.

Ze wist zeer nauwkeurig en in detail te achterhalen welke onderliggende gedachten, patronen en blokkades er onder mijn rotgevoel lagen. De sessies ervaarde ik als inzichtgevend en dus bevrijdend. Tijdens de healing was er direct verlichting en transformatie van patronen voelbaar. De behandeling had direct effect; ik had gelijk meer energie en meer vrijheid dus kon ik ook gelijk weer aanpakken wat me te doen stond in het dagelijkse leven. Ik ervaarde dat wat opgelost was in de sessies niet meer terugkwam. In drie sessies waren we klaar en was er veel oude rommel opgeruimd.

Ik ken weinig mensen die zo diep kunnen kijken, zo precies en snel werken als Hyacintha. Ik vind haar behandelingen en healingmethode dan ook erg bijzonder en onmisbaar. Ik vind Hyacinta een zeer deskundige en compassionele collega die werkt vanuit haar hart. Ik zou het jammer vinden als zij niet meer vergoed zou kunnen worden door een ziektekostenverzekeraars, voor mezelf, maar ook voor alle mensen die baat hebben bij het werk van Hyacintha.

Charmaine