Angelique

Mijn leven is pas echt begonnen na het consult met Hyacintha.

Het verhaal over mijn bijzondere ontmoeting en kennismaking met Hyacintha

Waar zou ik zijn zonder jou…

Het verhaal wat ik graag wil delen met anderen, is het verhaal over mijn bijzondere ontmoeting en kennismaking met Hyacintha. Het is het verhaal van transformatie en bewustwording. Van verbazing en verwondering. Van ZIJN en eindelijk echt leven…

Mijn leven is pas echt begonnen met mijn eerste telefoonconsult en kennismaking met Hyacintha. Een bijzonder mens…
Op het moment dat Hyacintha in mijn leven kwam, brak er voor mij een hele nieuwe fase aan, een fase van groei.

Hoe dat allemaal precies in zijn werk is gegaan en ontstaan, zal ik hieronder zo uitvoerig en gedetailleerd mogelijk proberen te beschrijven. Dat zal best lastig zijn, aangezien ontmoetingen met bijzondere mensen zoals Hyacintha eigenlijk niet in woorden vallen uit te drukken. En de situatie die daarop volgde, al net zo bijzonder… ach, hoe kan het ook anders, met zo een bijzonder mens…

Voordat ik in contact kwam met Hyacintha, had ik al een paar weken het gevoel dat ik behoefte had aan inzicht en spirituele waarheid en leiding. Ik had vroeger al eens vaker meerdere malen succesvol contact gehad met een medium en ik wilde haar eigenlijk weer eens bellen voor een consult. Heel toevallig had zij haar nummer veranderd en was ze ook verhuisd. Ik heb het toen losgelaten, want ik geloof dat alles zijn reden heeft en dat dit dus zo had moeten zijn. Maar mijn verlangen werd weer aangewakkerd toen mijn zus belde. Mijn zus heeft een beautycentrum en vertelde mij over een bijzondere vrouw die zij in haar zaak had ontmoet. Heel toevallig bleek dat deze dame een medium was. Nu was mijn nieuwsgierigheid niet meer te bedwingen en ik vuurde een vragenvuur op mijn zus af. Zij vertelde mij alleen maar hele goede en positieve verhalen over haar. Deze dame had ook hele goede en juiste dingen over mijn zus verteld. Deze dame heette Hyacintha en mijn gevoel schreeuwde het bijna uit: “Haar moet je bellen!”

Nadat ik het nummer van Hyacintha via mijn zus had gekregen, heb ik niet meteen gebeld. Soms loopt dat dan even zo, komen er dingen tussen of dacht ik er even niet aan. Kortom, de tijd was nog niet daar.
Totdat plots ik ineens een gevoel kreeg om Hyacintha te bellen. Zomaar, heel spontaan, op een moment dat ik niet had verwacht: NU was dus de tijd, NU was ik er klaar voor, NU.

Ik draaide haar nummer en ze nam vrij direct op, ook al was het zondag en ook al werkt ze eigenlijk niet op zondagen. Haar stem klonk vriendelijk en warm. Echt een stem om open en eerlijk tegen te zijn. Je kan bijna niet anders, tenminste ik zeker niet. Zij vroeg mij de reden van mijn telefoontje. Ik vertelde haar eerlijk dat ik de werkelijke reden niet wist te verklaren met mijn verstand, maar dat ik met haar contact had gezocht puur vanuit mijn gevoel. Mijn gevoel had mij naar haar toegebracht, mijn gevoel zij me dat ik NU moest bellen. De reden waarom, hoopte ik van Hyacintha uiteindelijk te weten te komen. Niet dat ik een verwachting had naar haar toe, maar ik wist, dat ik door mijn gevoel te vertrouwen op de juiste plek zat, met de juiste persoon aan de telefoon zat, op de juiste dag op het juiste moment. Iets wat er nu zou gebeuren zou heel belangrijk voor mij zijn. Maar hoe belangrijk… dat had ik alleen maar durven dromen…

Ze zeggen wel eens: alles wat onverwachts komt, is een cadeautje van God!

Nou, die dag was het voor mij pakjesavond.

Hyacintha begon mij eerst iets te vertellen waar ik op dat moment nog niks mee kon. Ik kon het niet plaatsen en dat vond ik raar omdat ik mijzelf zo heel goed ken. En ik kan heel goed kritisch naar mijzelf kijken en spiegelen en reflecteren. Ik was verbaasd, maar zij stelde mij snel gerust en zei: “Wacht, dan zal ik eerst even je chakra’s bekijken en vertellen wat ik zie” Hyacintha begon mijn chakra’s te beschrijven en daarmee bedoel ik van beneden naar boven en bij iedere chakra afzonderlijk hield ze stil en vertelde mij wat zij daarin zag. Ik was aangenaam verrast!! Hyacintha had alles 100 procent goed! Wat ik zo en zo heel erg bijzonder vond ( en vind) want mijn ervaringen met mediums waren altijd al goed, maar niet 100 procent accuraat. Dat was voor mij nieuw: Wauw”, dacht ik, :”Wat werkt die vrouw zuiver”. Ze vertelde en interpreteerde de dingen puur zoals zij ze die zag, zonder enig eigen persoonlijke inbreng of projectie. Hoeveel mensen ken je zelf die dit kunnen?? Jet is zo menselijk om je eigen verleden – oordeel – mening e.d te vermengen met hetgeen wat je ziet of hoort. Naar mensen te kijken vanuit je eigen referentiekader door een gekleurde bril. Maar Hyacintha kan dit scheiden; zij weet haarscherp wat bij haar hoort en dus niet bij mij. Ze voelde en zag precies hoe ik in elkaar zat; wat mijn angsten waren, mijn verlangens, mijn talenten, mijn dromen, mijn passies en zelfs mijn lang ontkende, niet onderogen durven ziende seksualiteit.

Ik had altijd al geweten dat ik biseksueel was, maar dat nog nooit hardop durven zeggen tegen mijzelf; laat staan andere. Gewoon omdat ik altijd al anders was mijn hele leven. En dan OOK nog biseksueel zijn, dat was een van de laatste dingen die ik aan mijzelf nog niet toe had durven geven. Maar toen Hyacintha het uitsprak, dat ze zag dat ik moeite had met het accepteren van mijn biseksualiteit, voelde dat als een opluchting. Natuurlijk voelde ik mij eerst heel even ongemakkelijk toen zij mijn “grote geheim doorzag”, maar ze stelde mij meteen gerust waardoor mijn opluchting meteen daarna kon volgen. Ze vertelde mij dat ik vol liefde zat en van DE MENS houd. Ongeacht man of vrouw. “Bisexueel zijn”, vervolgde zij toen haar verhaal “is alleen maar heel erg mooi en Universeel om van de mens te houden ongeacht geslacht. Onze geest-energie is van origine niet man of vrouw, het is beide. Het bezit zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie. Alleen als de energie of geest incarneert in een menselijk lichaam, neemt het een geslacht aan. Maar in het Universum is ieder EEN”. Zoals zij dit vertelde, voelde zo goed aan, dat ik meteen ieder spoortje van schuld of slecht zijn, kon loslaten. Ik had meteen mijn biseksualiteit geaccepteerd en omarmd; daarmee mijzelf compleet geaccepteerd. Alleen al dit geschenk, was zo mooi en bevrijdend dat ik niet kon voorstellen wat er allemaal nog ging komen… dat dit nog maar het begin was van alle mooie cadeautjes die ik zou krijgen van God die dag.

Nadat Hyacintha mijn hele chakra’s had doorlopen en daarbij dus meteen mij als persoon foutloos volledig had benoemd, kwam ze toch weer terug op het punt waar ze mee begonnen was. Ik had op het moment zo vreselijk veel vertrouwen en connectie met Hyacintha, dat ik open en toegankelijk naar haar kon luisteren. Zonder meteen in de verdediging te schieten. Hyacintha had vanaf het begin iets gezien bij mij wat ze nog nooit bij een ander had gezien. Zij vertelde mij dat ik niet in mijn lichaam stond, maar als toeschouwer door het leven was gegaan en nu nog steeds. Dit klonk in het begin heel vreemd in mijn oren omdat ik zo hard had geknokt om bewust te zijn en zelf kennis had verworven door schade en schande. Ik dacht echt dat ik in het leven stond en vond het raar om te horen dat ik een toeschouwer was terwijl ik, in mijn beleving, alles zo levendig had meegemaakt en geanalyseerd. Nu dat ik veel vertrouwen in haar had, was ik heel benieuwd en wilde ik er graag meer over weten. Want wat bedoelde zij dan met: als een toeschouwer mijn leven hebben bekeken en naast mijn lichaam staan??

Wat hield dat in?
Ze vertelde mij , dat er redelijk veel mensen niet goed in hun lichaam zitten. Dat ik er zo goed als helemaal niet in zat, was voor haar ook een heel aparte gewaarwording. Ze vertelde mij dat ik een klein stukje in mijn lichaam stond, net tot aan mijn linkerknie, voor de rest stond ik er helemaal naast. Ze vond het bewonderenswaardig hoe ik mijn leven had geleid, zo heel ver uit mijn lichaam. Normaal gesproken zou ik extreem moe moeten zijn geweest of op z’n minst suïcidaal… zo ver uit je lichaam en dan zo functioneren als ik deed, vond zij een wonder. Dat ik zo een sterke persoonlijkheid was geworden was haast niet te begrijpen… met velen had het heel slecht kunnen afgelopen. Maar ik stond, met een verleden vol trauma’s positief en krachtig in het leven.

Dat vond zij heel speciaal… ook zag ze dat ik een heel sterke energetische band had “met boven”, met de geestenwereld en wist dat ik vaak “channelde” als het leven mij te veel en te zwaar werd. Zelf heb ik altijd gevoeld dat ik mijn leven heb kunnen leiden door de kracht van “boven” met hulp van “boven”. Mijn hele leven heb ik alles alleen moeten doen en ben ik al mijn “demonen” alleen te lijf gegaan. Heb ik geknokt voor een betere kwaliteit van leven, geknokt voor mijn innerlijke groei. Ik had in mijn leventje al vele drama’s doorstaan en trauma’s overleefd, verwerkt en omgedraaid tot productiviteit en zelfkennis. Dit alles kon ik nooit op eigen kracht gedaan hebben. Dat heb ik altijd gevoeld en geweten. Dat was ook altijd mijn kracht geweest en nog.

Ook al was ik alleen, ik ben nooit alleen geweest. Ik heb altijd hulp en kracht en inzicht gekregen vanuit de Bron. De sterke aanwezigheid van mijn – op jonge leeftijd overleden – vader, had mij altijd de drive gegeven om door te kunnen gaan. Zijn energie gaf mij moed en de kracht om het leven positief te kunnen zien ongeacht wat. Zo was hij namelijk zelf ook. voordat hij stierf aan zijn ongeneselijke spierziekte; positief en proberen er altijd het beste van te maken. Hij was en is mijn inspiratiebron en vroeger ook mijn redding en de reden om door te kunnen gaan.
Hyacintha vertelde mij ook dat ze inderdaad nog nooit zo een sterke verbinding bij iemand had gezien. Zij had daar veel bewondering voor. Maar wat zij daarna voor mij heeft gedaan, daarvoor zal ik altijd grote bewondering voor haar blijven koesteren.

Hyacintha vroeg aan mij of zij mij terug in mijn lichaam mocht zetten. Dan moest ze mij er wel eerst helemaal uit halen. Ik had geen idee wat mij te wachten stond maar ik had vol vertrouwen in haar en in haar kunnen zodat ik met volle overgave erin toe stemde. Daar hoefde ik geen seconde over na te denken. Alles voelde goed en vertrouwd aan. Ik was er klaar voor. Onbewust had ik hier al zo lang naar verlangt en dan NU was het zo ver….
Hyacintha vroeg aan mij: “Voelt je dit?”, op hetzelfde moment voelde ik een golf van verdriet over mij heen komen;”JA”, zei ik half huilend, ”Ik voel dit heel goed”. “Oke, dan zet ik je nu weer terug”. Wat ik op dat moment ervaarde was zo veel intense emotie, dat Hyacintha mij de tip gaf om op bed te gaan liggen. Ze bleef nog heel even aan de telefoon en zij me dat de gevoelens die ik zou gaan ervaren heel heftig konden worden. “Laat je maar helemaal gaan, geniet van je lichaam”, met deze woorden hing ze op.

Ik ben op bed gaan liggen en heb hele intense emoties en gevoelens ervaren. Oergevoelens. Er kwamen geluiden uit mijn keel, die niet van mij leken te zijn. Mijn lichaam maakte hele vreemde bewegingen, maar ik liet alles over mij heen komen. Misschien komt dit als lezer over, alsof het een hele nare ervaring was voor mij maar niets was minder waar. Ik voelde mij op dat moment, ondanks de heftige lichamelijke reacties en uitingen, zielsgelukkig. Het leek alsof ik opnieuw werd geboren, nou ja opnieuw… ik had al 33 jaar niet in mijn lichaam gezeten… dit was voor mij echt: geboren worden… eindelijk werden mijn geest en lichaam na 33 eenzame jaren samengevoegd en oh, wat had ik mijzelf gemist. Het was zo een waanzinnige geweldige ervaring, die zo moeilijk te omschrijven valt. Wat ik er nog wel over vertellen kan, is dat ik nadat ik herboren was, mijn lichaam even opnieuw moest ontdekken. Ik keek naar mijn hand alsof ik die voor het eerst zag. Ik voelde aan mijn lichaam alsof ik mijzelf nog nooit gevoeld had. Toen ik van mijn bed op wilde staan om naar de huiskamer te lopen, ging alles traag. Ik liep in slow-motion. Net alsof mijn lichaam erg moest wennen aan de nieuwe situatie… het leken net mijn eerste stapjes. In de huiskamer aangekomen ben ik voor de spiegel gaan staan; ik zag een intens gelukkig meisje, met ogen vol vuur. Ik raakte mijn gezicht aan en bewonderde mijzelf… wat was ik mooi geworden. Het was net alsof ik mijzelf voor het eerst zag. En in theorie was dat natuurlijk zo. Mijn geest was nog nooit in mijn lichaam geweest en nu dat ik herenigd was besefte ik hoezeer ik mijzelf had gemist en ik huilde van geluk.

Het was een ervaring zo krachtig en puur dat ik het zo nog eens over zou willen doen.. bij wijze van spreken dan… Ik zeg dit om zo die ervaring van herboren worden, nog wat kracht bij te zetten en hopelijk daarmee nog een klein beetje extra uitleg te kunnen geven, hoe allesomvattend die ervaring voor mij was.

Het is en was het mooiste wat mij ooit is overkomen! Sindsdien is mijn leven heel veel veranderd. Dat wil zeggen: IK ben zo veranderd.

Mijn eeuwige zoektocht naar liefde is voorbij. Ik voel die liefde nu in mij… ik voel vrede in mijn ziel. Iets heerlijkers is er niet voor mij. Ik heb gekregen waar ik al die jaren koortsachtig naar op zoek was, niet wetende, dat hetgene waar ik naar op zoek was, Ikzelf was. En zonder mijzelf… hoe kon ik dan van mijzelf houden? NU, in mijn lichaam, zie ik de wereld met andere ogen. Vroeger kon ik alleen alles met mijn verstand beredeneren of analyseren. Heel handig en onmisbaar voor de situatie van toen, maar veel dingen, die niet met je verstand te maken hebben, kon ik niet bevatten. Ik wilde wel, maar wist niet hoe. Als ik nu naar de mens kijk, zie ik liefde en mededogen. Mijn oordelen zijn minimaal en ik heb een oergevoel van vertrouwen in de toekomst. Ik pieker niet meer over morgen of andere zaken… maak mij geen zorgen, want ik weet… alles komt vanzelf weer goed. Vroeger wist ik dit alles wel maar vond het zo moeilijk om het toe te passen in mijn leven en kon heel moeilijk leven in het NU.

NU hoef ik niet meer alles verstandelijk te kunnen onderbouwen, nu is mijn gevoel goed genoeg. Het heeft mij rust gegeven in mijn leven en vrede… en het mooie van dit alles is…. de wereld reageert ook op mijn nieuwe complete IK. Ik straal liefde uit en krijg er zo veel van terug!!! Mensen reageren anders op mij als vroeger en ik zie de mensen nu echt voor wie ze zijn. Ze zijn geen spiegels meer, ik zie bij anderen geen irritaties of ergernissen – die dan eigenlijk mijn irritaties of ergernissen zijn. Ik kan bij ieder mens de werkelijke IK zien. Hun ziel, niet meer vertroebeld door mijn eigen projecties of referentiekaders, niet meer beïnvloed door wat mensen doen; maar om wie ze zijn, van binnen, de Bron. Iets mooiers bestaat er voor mij niet dan dit!!! Weet je dan dat alles in de wereld er ook heel anders uit ziet? Zelfs alle ellende ziekte en oorlog? Ik kan heel goed begrijpen als mensen mijn gevoelsbeeld niet kunnen vatten, dat kan, dat mag. Een jaar geleden had ik dit namelijk ook met vraagtekens en twijfel gelezen… maar ja, liefde is de sleutel tot alles… dat verandert je perceptie voor altijd. Dan is er geen twijfel meer… alleen een gevoel van waarheid en overtuiging in een genadig Universum…

Hoe jullie, mijn lieve lezers mijn verhaal ontvangen, is aan jullie, waar het mij om gaat is het volgende. Hopelijk heb ik mijn verhaal kunnen neerzetten, op een manier, zodat duidelijk word hoe belangrijk werk Hyacintha doet en hoe zuiver ze werkt. Nog nooit heb ik iemand ontmoet die zo feilloos op afstand werkt. Zonder haar had mijn leven er nu nog heel anders uit gezien. Toeval bestaat niet, dat klopt, want alleen door toeval, heb ik haar ontmoet. Door het luisteren naar mijn gevoel en daarna open en oprecht te luisteren naar Hyacintha heb ik een vernieuwde, verbeterde versie van mijzelf gevonden. Door Hyacintha ben ik NU, wie ik altijd al was. Ik weet zeker dat zij nog vele mensen zal bereiken en voor heel veel mensen zal ze nog heel veel meer bijzondere dingen doen en zeggen in de toekomst. Veel mensen zal zij richting en verlichting kunnen brengen, als je er voor open staat… is alles bij Hyacintha mogelijk.

Ik ben en zal haar altijd dankbaar zijn en blijven voor het allermooiste cadeautje dat ik samen met haar heb mogen ontvangen. Mijn leven begon toen ik Hyacintha leerde kennen Een mooi mens, een warm mens, een hartelijk mens, een liefdevolle moeder. Ik ben blij en trots dat ik je heb leren kennen, Hyacintha…voor altijd ben je in mijn hart (jij hebt me immers helpen zoeken, hihihihi)
Mijn geboortedag van hereniging van Lichaam en Geest: 11-11-2007 (NU mijn lievelingsdag en datum, natuurlijk…). Ik zal die datum iedere jaar herdenken, dus ook aan jou denken, mijn dierbare vriendin, …

Bedankt, mijn lieve mooie schat…

Liefde en licht aan iedereen