Door jou ben ik tot het inzicht gekomen dat ik een gigantisch PB heb (Programmed Blocks of Pain Body).

Ha Hyacintha,

allereerst wil ik je bedanken. BEDANKT… :-)))
Het is weer enige tijd geleden dat ik een sessie bij je heb gehad.

Ik hoopte in de sessie dat je een instant oplossing had op mijn vragen. Deze had je blijkbaar wel maar ik zag ze niet!!

Vandaag ben ik de 1e dag weggeweest in mijn eentje naar de sauna.
Mijn God, wat een inzichten heb ik daar gekregen.

Ik was begonnen in het boek van Eckhart Tolle en kwam hierdoor tot het besef wat je in onze sessie zei dat ik alleen maar last had van mijn PB (Pain Body. En dat dit inderdaad de instant oplossing is, besef ik nu pas). Ik ben er vandaag achtergekomen dat ik een gigantisch PB heb/had. Mijn PB heeft een heel groot deel van mijn leven geregeerd en had al heel veel overgenomen van wie ik ben.

Door dit bewustzijn ben ik in 1 dag wel alle emoties van mijn PB tegengekomen en ben er achter dat mijn PB ondertussen uit meerdere deelemoties bestaat, angst, boosheid, verdriet etc. Het richtte zich dus niet meer op 1 emotie maar voedde zich met meerdere soorten emoties. Door deze inzichten kon ik me weer herinneren wanneer ik weer intens gelukkig was en hoe dit voelde.

Uiteraard kwam hierdoor mijn PB gelijk in opstand en liet me gelijk alles voelen (als tegenoffensief) waaruit hij bestond.

Vandaag heb ik dus besloten om weer intens gelukkig te zijn :-))))) en mijn PB niet meer de kans te geven mij te laten geloven dat ik mijn PB ben, mijn ego noch mijn gedachten!!

Ik hoop dat ik allert genoeg blijf om hem te onderscheppen en hem weer in het licht van mijn (bewust)Zijn te zetten.

Ik wens je veel hartverwarmende liefde toe.