Claritas Essentiae - Remember


"Remember..."

Herinner wie je werkelijk bent!

Stel je voor. Je loopt al 100.000 jaar op deze aarde. Je draagt een dikke berenvellenjas met capuchon, met diepe zakken vol stenen die staan voor alle ervaringen die je in de loop van al je incarnaties hebt gehad. Je hebt je aangepast aan de materiele planeet waar alles fysiek ervaren wordt. Maar nu, nu kom je aan bij een groot meer. Een nieuwe wereld wacht op je die totaal anders is dan wat je ooit hebt gekend. De 5e dimensie zou je het kunnen noemen. De Nieuwe Aarde nodigt je uit om een nieuwe weg in te gaan. De weg terug naar wie je werkelijk bent. Het is tijd al het oude los te laten. Je kunt immers niet zwemmen met die dikke jas en al die stenen. Die moet je achter laten.

“Remember … wie je werkelijk bent” zal je ondersteunen in het nemen van die stap. Deze unieke 3-daagse heeft al veel deelnemers diepe transformatie en verrassende nieuwe inzichten gebracht.

Remember
De Remember is een cursus die je op heel veel fundamentele vragen en wensen nieuwe inzichten en ervaringen geeft. Het is een modulaire cursus van 3 weekenden die praktisch, inspirerend, diepgaand, meditatief, helend en totaal transformerend is doordat wij in de groep veel oude blokkades opruimen. Elke module bestaat uit 3 dagen en heeft verschillende inhouden die praktisch, interactief en met humor verwerkt worden.

Herinneren wie je werkelijk bent Aan de basis staat het activeren van jouw eigen unieke ervaring en herinnering van wie je werkelijk bent. Je bent een deel van het grotere geheel, een “vonk van oneindigheid” in de kosmos. In elke cel van je lichaam is de herinnering aan dit kosmische weten aanwezig en het is dus mogelijk om dit te laten ontwaken. Daarom heet de cursus “Remember”, herinner je wie je werkelijk bent. In de Remember werken we steeds vanuit drie verschillende invalshoeken:

Kosmologie: informatie over onszelf en ons leven als deel van het grotere geheel “de kosmische samenhang” en de Bron. Dit bespreken we vanuit verschillende perspectieven: energetisch, bewustzijn en hoe het zich op holografische wijze uitdrukt in vorm.
Meditatieve praktijk: we doen veel korte en langere meditaties voor diepe innerlijke ervaring, activering en healing om de herinnering te laten ontwaken. Zo leer je ook zelf hoe je op een authentieke wijze kunt mediteren, verstillen en verbinden.
Energetische vaardigheden: je leert en oefent veel praktische vaardigheden voor energetisch werk voor jezelf en voor in het werk met anderen bijvoorbeeld als je werkt als therapeut, healer, coach of verzorger e.d.

Voor wie is het?
De Remember is voor iedereen geschikt zowel voor jou persoonlijk en je eigen spirituele groei, bewustzijn en energetische vaardigheden. Het is ook heel geschikt voor mensen die nieuwe praktische vaardigheden willen leren voor hun werk als therapeut, healer, coach e.d.

Wat levert het je op?
Je ervaart op een heel diep niveau wie je bent, wat je verbinding is met je Hoger Bewustzijn, je geestelijke familie en gidsen van de Bron en met de Schepper waar je deel van bent. Deze ervaringen veranderen je leven, geven zin, diepe innerlijke vrede en levensvreugde.
Je leert diverse meditaties en hoe je die kunt doen met anderen en eventueel leiden.
Je leer praktische energetische vaardigheden zoals je energieveld zuiveren, je trilling verhogen, verstillen van je denken, verwijderen van entiteiten en attachments.
Je leert wat blokkades zijn, hoe ze ontstaan, hoe je de wortel kunt vinden en vooral hoe je blokkades kunt wissen op heel veel energetische en bewustzijnsniveaus (ook vanuit vorige levens). Dit doen we met de Vraag-en-Intentie-Methode (VIM) een unieke methode voor het wissen van oude programma’s en blokkades gebaseerd op de Omnium Methode van Caroline Cory.

Wat moet je doen?
Deelnemen aan de Remember doe jezelf en jij bepaalt ook je eigen inzet, houding en ervaringen. Je bent je eigen meester in je proces van herinneren. Maar als je veel uit deze cursus wilt halen zal een nieuw focus je heel veel brengen. Focus om nieuw te gaan leven, te ontwaken, je te richten op dingen die er echt toe doen en vaardig te worden in het houden van de balans tussen menselijk leven en Hoger Bewustzijn. Wil je als therapeut de praktische vaardigheden en inzichten uit de Remember toepassen in je praktijk dan vraagt dat natuurlijk ook oefening en ontwikkeling.

Accreditatie en beroepscertificaten
De Remember zit op dit moment in het traject om geaccreditateerd te worden en we verwachten dat er in 2018 voor alle modules beroepscertificaten uitgereikt kunnen worden. Dat wil dus zeggen dat als je aangesloten bent bij een beroepsvereniging, deelname aan de Remember meetelt voor je verplichte (jaarlijkse) professionele scholing.


I AM THE UNIVERSE - A Beautiful Guided Remembrance


Opzet en inhoud van de Remember
Er zijn 3 modules die op elkaar volgen. De verschillende modules worden regelmatig aangeboden dus je kunt zelf kiezen wanneer je een volgende module doet.

Module 1
Gedurende deze drie dagen leren we hoe onze Programmed Blocks (ofwel Pijnlichaam bij Eckhart Tolle) onze keuzes en handelingen bepalen, hoe we dit kunnen omzeilen en de blokkades kunt herkennen en oplossen. Je leert hoe jij en trillingen elkaar beïnvloeden, hoe je frequentie te verhogen en hoe dit alles effect heeft op je omgeving.

Naast dit alles leer je ook andere praktische technieken die erg behulpzaam zijn in je dagelijkse leven:

Na Module 1 is er tussen de deelnemers intervisie en houden we een terugkomdag om ervaringen te delen en vaardigheden te oefenen. Na de terugkomdag krijg je voor Module 1 een deelname certificaat.

Hoe blokkades worden gecreëerd

Module 2
In deze module verdiepen we de vaardigheden en inzichten uit module 1 waarbij je meer ervaring opdoet in het herkennen en het opruimen van blokkades en we maken een start met - Mergen – het verkrijgen van informatie via het Hoger Zelf en je leert veel andere energetische tools rond onderwerpen als:

Na module 2 is er weer intervisie tussen de deelnemers en komt er een terugkomdag. Na de terugkomdag krijg je voor Module 2 een deelname certificaat.

LightBeing

Module 3
In module 3 komt alles van 1 en 2 op een dieper niveau terug en leer je meer praktische vaardigheiden in het energetisch werk, Aan de orde komen ook oa.:

Na module 3 is er weer intervisie en een afrondende terugkomdag. Na de terugkomdag krijg je voor Module 3 een deelname certificaat.

Remember...Voor ervaringen van deelnemers van "Remember" klik hier


Praktische Informatie

Eerstvolgende "Remember..." 3-daagse - Module 1

02 - 04 feb 2018
Voor andere data zie verder onderMennorode

Programma van "Remember...":


Vrijdag
Dagprogramma: 11:00 -18:00 uur
Avondprogramma: 19:30 - 21:30 uur

Zaterdag
Dagprogramma: 10:00 - 17:00 uur
Avondprogramma: 19:30 - 21:30 uur

Zondag
Dagprogramma: 10:00 - 17:00 uur


Mennorode Claritas Essentiae arrangement
Omdat we een dag- en avondprogramma hebben,
is het aan te bevelen om te blijven overnachten.
Hiervoor heben we met Mennorode een prachtig
en vooral financieel aantrekkelijk arrangement kunnen regelen.
Het diner is ook apart en per dag bij te boeken.

Overnachtingen/ontbijt en diner zijn NIET bij de prijs van de 3- daagse inbegrepen.

Het regelen van je overnachting(en) en diner(s) verzorg je zelf.
Klik hier voor het speciale Claritas Essentiaearrangement bij Mennorode.

Het adres van Mennorode is:
Apeldoornseweg 185
8075 RJ Elspeet
www.mennorode.nl
tel: 0577-498111

Als basis voor "Remember..." wordt aangeraden de Brein serie te beluisteren. Deze sessies zorgen er voor dat je Brein wordt voorbereid en uitgelijnd met de hogere frequenties van de Bron, zodat je tijdens de 3-daagse de informatie veel gemakkelijker en op een dieper level kunt ontvangen en ervaren. Deze complete serie is er als aanbieding.


Data Remember 2018

Vr 02, Za 03 & Zo 04, februari 2018
Remember Module 1 - Mennorode

Di 06, Wo 07 & Do 08 maart 2018
Remember Module 1 - De Poort

Vr 11, Za 12 & Zo 13 mei 2018
Remember Module 2 - De Poort

Vr 01, Za 02 & Zo 03 juni 2018
Remember Module 1 - De Poort

Vr 14, Za 15 & Zo 16 september 2018
Remember Module 1 - De Poort

Ma 01, Di 02 & Wo 03 oktober 2018
Remember Module 2 - De Poort

Op het inschrijfformulier kun je aanvinken voor welke Remember data je je wilt inschrijven.
Heb je een kortingscode dan kun je die op de betalingpagina van de webshop invoeren


Ik kom

3-daagse "Remember..."
Module 1 of 2

€ 687,00 p.p. (incl. 21% BTW)

Inclusief 3x biologische lunch & koffie, thee, water, koekjes in de zaal


Inschrijven 1 deelnemer 
Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld, ontvang je een mail met betalingsgegevens.
Voor betaling kun je ook direct naar de Claritasshop gaan.

Verder zijn wij creatief in het vinden van financiële oplossingen!
Dus en vraag naar de mogelijkheden!

Annulerings Voorwaarden

Fijn jou of jullie binnenkort te zien!
Hyacintha.

Naar boven
Home