Verhoog je trilling en verruim je bewustzijn.

Groepshealing en meditatieworkshop

Hyacintha Kraidy en Frits Evelein

Datum: 10 februari

Locatie: Centrum Manypath, Hoofdstraat 126 A, 4484CJ Kortgene

Tijd: 19.30 tot 22.00 uur

Entrée: 15,– (studenten en minima 7,50)

Aanmelden via: cmanypath@gmail.com of email naar Signy: claritas@claritasessentiae.nl

Door je denken positief te richten en op je Hoger Bewustzijn af te stemmen, je trilling te verhogen en je blokkades op te ruimen versterk je zelf-genezend en zelf-herstellend vermogen. Van nature weet je lichaam precies hoe het in balans blijft en weer gezond wordt. Disbalans ontstaat vaak onbewust, door negatieve gedachten, emoties, ervaringen en overtuigingen die zich vormen tot blokkades. Ook omgevingsfactoren en levensstijl spelen een belangrijke rol. Je zelf-herstellend en -genezend vermogen versterk je door je bewustzijn te verruimen, je lichaam de juiste informatie te geven en door aanpassen van je levensstijl.

Deze middagworkshop is een bijzondere combinatie van diepe energetische healing, ervaring van je eigen energie en hoger bewustzijn, meditatie, Music from Source en verbinding. Het geheel is ervaringsgericht zodat je op een nieuwe wijze contact ervaart met je lichaam, je eigen zelf-herstellende vermogen en vooral je verbinding met je Hoger Bewustzijn. Hyacintha Kraidy leidt de groepshealingen en neemt je mee in de achtergronden van het verhogen van je trilling, het opruimen van blokkades en het versterken van je energetische ruimte. Music from Source ondersteunt en draagt dit proces met kosmische energie die op een natuurlijke wijze je eigen hoger bewustzijn activeert en laat mee resoneren. Het wordt een sprankelende, meditatieve en ook interactieve middag vol vernieuwing en verbinding.

Hyacintha werkt als helderziend natuurgeneeskundig therapeut en is gespecialiseerd in het healen op afstand en groupshealing. Ze kan diep in het lichaam en in vorige levens schouwen en tegelijkertijd individueel en collectief werken met kosmische energie.

www.claritasessentiae.nl

https://www.youtube.com/user/Claritasessentiae 

Frits werkt als bewustzijnsleraar en componist van Music from Source. Deze muziek versterkt via een natuurlijke bewustzijnsresonantie je innerlijke herinnering aan je Hoger Bewustzijn en het ontwaken van je universele DNA.

www.musicfromsource.net

https://www.youtube.com/user/MusicFromSource

Deze workshop wordt in samenwerking met Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut Anneke van Reek georganiseerd. www.gezondheidscoach-anneke.nl

We kijken ernaar uit je bij onze workshop te ontmoeten

Hyacintha en Frits