Lezing: De ziekte van Lyme, Energetische achtergronden, diagnose en aanpak – door Hyacintha Kraidy

Deze avond is interessant voor iedereen die de ziekte van Lyme heeft of denkt dit wellicht te hebben. Vooral therapeuten hebben in hun praktijk hiermee ongewild vaker mee te maken. Doordat de ziekte van Lyme zich vaak ongemerkt met chronische vermoeidheidsklachten en wisselvallige pijnklachten manifesteert, lopen mensen onnodig veel langer door en wordt het vaak niet herkent.

Datum: woensdag 7 februari

Locatie: Inloophuis de Poppys Mathildastraat 31

4901HC Oosterhout.

Tijd: 19.30 tot 22.00

Entrée: 5,– incl. koffie en thee

Aanmelden: claritas@claritasessentiae.nl

Meer info: Annemieke 0610042330

Tijdens deze avond gaat Hyacintha Kraidy in op de energetische achtergrond van de ziekte van Lyme, een ziekte die momenteel epidemische vormen aangenomen heeft. De Borrelia veroorzaakt een complex spectrum aan klachten en symptomen die heel moeilijk te diagnosticeren zijn als Lyme. Dat komt door het kopieergedrag van de spirocheet. Het spectrum van klachten is heel breed van extreme vermoeidheid en allerlei onverklaarbare pijnen tot vaagheid, verstoring in levensritme en afname van levensvreugde etc…

Hyacintha is een expert en pionier op het gebied van energetische healing en heeft zich de laatste jaren verdiept in Lyme.

Download gratis e-book over Lyme bij www.ClaritasProtocol.nl