Activeer je zelf-genezend en zelf-herstellend vermogen.

Groepshealing en workshop

Hyacintha Kraidy en Frits Evelein

 

Datum: 11 februari

Locatie: Harderwijk, Stationslaan 32, 3841 DA Harderwijk

Tijd: 13.30 tot 16.00

Entrée: 15,–

Aanmelden via Signy: claritas@claritasessentiae.nl

Door je denken positief te richten en op je Hoger Bewustzijn af te stemmen, je trilling te verhogen en je blokkades op te ruimen versterk je zelf-genezend en zelf-herstellend vermogen. Van nature weet je lichaam precies hoe het in balans blijft en weer gezond wordt. Disbalans ontstaat vaak onbewust, door negatieve gedachten, emoties, ervaringen en overtuigingen die zich vormen tot blokkades. Ook omgevingsfactoren en levensstijl spelen een belangrijke rol. Je zelf-herstellend en -genezend vermogen versterk je door je bewustzijn te verruimen, je lichaam de juiste informatie te geven en door aanpassen van je levensstijl.

In deze workshop ervaar je op een sprankelende en inspirerende wijze hoe je je bewustzijn kunt verruimen en je energie verhogen zodat je de oorspronkelijke balans in je lichaam helpt herstellen. Het wordt een ervaringsgerichte avond met meditatieve groepshealing geleid door Hyacintha Kraidy, korte besprekingen met uitleg met gelegenheid voor vragen, dit alles ondersteund met Music from Source van Frits Evelein. Music from Source is een compleet nieuwe manier van kosmische energie & bewustzijn vertalen in klank. Zo wordt door resonantie de natuurlijke intelligentie van je lichaam en de verbinding met je hoger bewustzijn versterkt.

Hyacintha werkt als helderziend natuurgeneeskundig therapeut en is gespecialiseerd in het healen op afstand en groupshealing. Ze kan diep in het lichaam en in vorige levens schouwen en tegelijkertijd individueel en collectief werken met kosmische energie.

www.claritasessentiae.nl, https://www.youtube.com/user/Claritasessentiae

Frits werkt als bewustzijnsleraar en componist van Music from Source. Deze muziek versterkt via een natuurlijke bewustzijnsresonantie je innerlijke herinnering aan je Hoger Bewustzijn en het ontwaken van je universele DNA.

www.musicfromsource.net

https://www.youtube.com/user/MusicFromSource

Hyacintha en Frits

We kijken ernaar uit je bij onze workshop te ontmoeten