Activeer je zelf-genezend en zelf-herstellend vermogen

Groepshealing en workshop

Hyacintha Kraidy en Frits Evelein

Datum: 15 februari

Locatie: Baarn, Witte Kerk, Kampstraat 8, 3741 AR

Tijd: 19.30 tot 22.00

Entrée: 15,–

Aanmelden via Signy: claritas@claritasessentiae.nl

In deze avondworkshop ervaar je op een sprankelende en inspirerende wijze hoe je je bewustzijn kunt verruimen en je energie verhogen zodat je de oorspronkelijke balans in je lichaam helpt herstellen. Het wordt een ervaringsgerichte avond met meditatieve groepshealing geleid door Hyacintha Kraidy, korte besprekingen met uitleg met gelegenheid voor vragen, dit alles ondersteund met Music from Source van Frits Evelein. Music from Source is een compleet nieuwe manier van kosmische energie & bewustzijn vertalen in klank. Zo wordt door resonantie de natuurlijke intelligentie van je lichaam en de verbinding met je hoger bewustzijn versterkt.

Wist je dat door je denken aan te passen: je trilling verhoogt, je blokkades opruimt, je zelfherstellend vermogen weer ruimte krijgt en sterker wordt? Van nature weet je lichaam precies hoe het in balans blijft of weer gezond wordt. Disbalans ontstaat vaak onbewust, door negatieve gedachten, emoties, ervaringen en overtuigingen. Ook omgevingsfactoren en levensstijl spelen een belangrijke rol. Je zelfherstellend en genezend vermogen versterk je door je bewustzijn te verruimen, je lichaam de juiste informatie te geven en door aanpassen van je levensstijl.

Deze avondworkshop is een unieke combinatie van de kwaliteiten van Hyacintha Kraidy en Frits Evelein.

Hyacintha werkt als helderziend natuurgeneeskundig therapeut en is gespecialiseerd in het healen op afstand en groupshealing. Ze kan diep in het lichaam en in vorige levens schouwen en tegelijkertijd individueel en collectief werken met kosmische energie.

www.claritasessentiae.nl

Frits werkt als bewustzijnsleraar en componist van Music from Source. Deze muziek versterkt via een natuurlijke bewustzijnsresonantie je innerlijke herinnering aan je Hoger Bewustzijn en het ontwaken van je universele DNA.

www.musicfromsource.net 

https://www.youtube.com/user/MusicFromSource

We kijken ernaar uit je bij onze workshop te ontmoeten

Hyacintha en Frits